Jump to content

ΕΠΙΛΟΓΗ MOBO!

Omerta1416003372

Recommended Posts

Με τί επεξεργαστή ?

Θα κάνεις o/c ?

Έχεις συγκεκριμένο budget ή μόνο αυτές είναι οι επιλογές σου , ότι πιό φτηνό ?

Edit: εγώ θα έψαχνα για αγγελίες εδώ για καλά p35 mobo, όπως η Abit ip35pro που πουλάει ένα παιδί.

απο τις 2 και μονο, asus p5k (αν μπορεις πηγαινε και στην deluxe, μεταχειρισμενες βρισκεις απο 40-50 ευρω!!!-απο τις καλυτερες σε p35)

o/c ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΕΧΩ ΤΟΝ 6300 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60Ε ΟΠΟΤΕ ΕΙΔΑ ΑΥΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΙΚΤΗ Η ΑΝΤΑΛΑΓΗ

Άμα είναι να την αλλάξεις επειδή έτσι σου την κάρφωσε, δεν αξίζει εφόσον δεν έχεις απιτήσεις ιδιαίτερες από το mobo.....Αν πάλι επιμένεις πήγαινε στην φθηνότερη λύση....

Asus P5Q απλη απο μενα. αρκετα καλη για τα λεφτα της. δεν μου εκανε προβληματα σε μηχανακια που την εχω βαλει. ;)

Πραγματικά man, άμα θες κάτι που ίσα ίσα να παίζει και δεν έχεις όπως προείπα ιδιαίτερες απαιτήσεις εγώ σου προτείνω αυτήν....

Την έχω εδώ και κανά 3μηνο+ στο δεύτερο pc μου και δεν έχει βγάλει τσιμουδιά.....όλη την μέρα το pc είναι ανοικτό(ακόμα και το βράδυ) και με ένα noname τροφοδοτικό....και με έναν Ε5200 και 2gb ram....ούτε ένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα:D....απλά δεν είναι για να κλοκάρεις.....

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, τι περιμένεις ότι θα κερδίσεις με αλλαγή μητρικής?

1ός λόγος είναι το OC αλλά δεν θα κάνεις, 1 άλλος είναι το crossfire μήπως γιαυτό ?

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....

Εκτός αυτού δεν έιναι και διαθέσιμη ..... Το βλέπω χλωμό να έρθει με παραγγελία

Μόνο αυτός είναι ο λόγος να μεταβεί κάποιος σε καλύτερο mobo, to oc? Ακόμα και να ήθελα βέβαια να ασχοληθώ με oc οι επιλογές της μητρικής που έχω τώρα(p5v vm dh) είναι ελαχιστές,δεν το συζητώ για underclock.

Μπορεί να συγκριθεί το p35 με το VIA P4M890?Επίσης με 2 usb και 2 sata δεν νομίζω κάποιος να μπoρεί να κάνει την δουλειά του.........!!

Μέχρι τα 60Ε?

Αν το οριο σου ειναι 60 ευρω παρε την P5Q απο το stock house πλαισιου :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.