brwmogazos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2009 Παιδες χθες εκατσε στραβη και το πανω μερος της αντλιας...η μαλλον του καπακιου του τανκ με την βυθιζομενη αντλια μεσα εσπασε απο το σφιξιμο.... Εβαλα υγρη κολλα απο πανω αλλα και παλι με την λειτουργια δακριζει...ουσιαστικα μολις κλεισεις το καπακι του τανκ...οπου αυξανεται η πιεση πιστευω δακριζει για μερικα λεπτα και σταματαει. Οταν το ανοιξεις παλι κανει παλι τα ιδια... Αν υπαρχει ανταλλακτικο καπακι θα μου λυσει τα χερια και θα κοιμαμαι με σιγουρια τα βραδια... Καμια ιδεα ρε παιδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 δοκίμασε μια σταγόνα χλωροφόρμιο στο σημείο που δακρύζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιούνιος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 εκει κανη μονο μια απο τις 2 η αντιστοιχες απο αλλη μαρκαhttp://www.permatex.com/products/Automotive/adhesives_sealants/epoxies/Permatex_PermaPoxy_5_Minute_Plastic_Weld.htmhttp://www.permatex.com/products/Automotive/adhesives_sealants/epoxies/Permatex_PermaPoxy_5_Minute_General_Purpose_Epoxy.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούνιος 6, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Το χλωροφορμιο λιωνει το πλαστικο?Σκεφτομαι να ξυλωσω την υγρη κολλα και να βαλω τσιχλα απο το μαχ 2 τζιτι που εχω.Το σιαλ στρινγκ δηλαδη.Και να το μονωσω ολο το ρακορ εκει.Απο την αλλη θα μου πεις αφου δεν χανει πλεον γιατι ασχολουμαι....μονο οταν ανοιγω...η κλεινω την ταπα του ρεζερβουαρ.Τριτη και καλυτερη λυση αν δεν βρω ανταλλακτικο ειναι να ανοιξω αλλο σπειρωμα εφοσον ειναι η επιστροφη στο ρεζερβουαρ με κολαουζο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaotic1416003342 Ιούνιος 6, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 φτιαξε ενα ιδιο δεν ειναι τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.