Jason Ιούνιος 9, 2009 #61 Ιούνιος 9, 2009 Μήπως έχεις βάλει ανάποδα τα λάστιχα στην αντλία?Δηλαδή εκεί που είναι η είσοδος έχεις βάλει την έξοδο και δεν μπορεί να ρουφήξει?Τελευταία σου ευκαιρία ρε βγάλτα όλα έξω και ξαναβάλτα και το tank βάλτο σε πιο ψιλό σημείο.. Κόντινε και κανένα λάστιχο αν μπορείς !
sokraths kelerhs Ιούνιος 9, 2009 Author #62 Ιούνιος 9, 2009 Και πως να μειωσω το μηκος???πειτε αν θελετε την σειρα που πρεπει να ειναι τα πραγματα..να δω αν τα εχω σωστα.(μηπως να αλαξω λαστιχο και απο 1/2 να παρω 3/8??)
ProPitsiriko$ Ιούνιος 9, 2009 #63 Ιούνιος 9, 2009 Εγω προτεινω να κοιταξεις το θεμα που λεει δειξτε την υδροψυξη που φτιαξατε να παρεις ιδεες και να καταλαβεις πως περιπου πρεπει να τα κανεις και εσυ..Οντως εχεις τρομερα μεγαλους σωληνες..μπες στο mod του κουτιου μου που ειναι στην υπογραφη μου να δεις που περιπου να βαλεις το τανκ σου και πως να βαλεις τους σωληνες σου..δεν ειναι δυσκολο..απλα σκεψου πρακτικα και θα βγει ομορφο το αποτελεσμα
Jason Ιούνιος 9, 2009 #64 Ιούνιος 9, 2009 Και πως να μειωσω το μηκος???πειτε αν θελετε την σειρα που πρεπει να ειναι τα πραγματα..να δω αν τα εχω σωστα.(μηπως να αλαξω λαστιχο και απο 1/2 να παρω 3/8??) Για να αλλάξεις λάστιχα πρέπει να αλλάξεις και ΟΛΑ τα ρακόρ σου και δεν νομίζω να το θες.. πεταμένα λεφτά και δεν είναι αυτή η λύση στο πρόβλημα σου. Νομίζω σε ένα άλλο thread σου έχω πει την σειρά που πρέπει να μπούν τα πράγματα..Πιστεύω να το έκανες σωστά
vasi Ιούνιος 9, 2009 #65 Ιούνιος 9, 2009 το μεγάλο μήκος του σωλήνα, δεν είναι η αίτια για τον αέρα μέσα στο κύκλωμα!!!Και πως να μειωσω το μηκος???πειτε αν θελετε την σειρα που πρεπει να ειναι τα πραγματα..να δω αν τα εχω σωστα.(μηπως να αλαξω λαστιχο και απο 1/2 να παρω 3/8??)κανε δυο τρεις.... ανάλογα, επανακινησεις την αντλία μονάχα, για να κυκλοφορήσει ο αέρας και να φύγει, επίσης να κουνάς το ψυγείο, και αν μπορείς να είναι ποιο χαμηλά από το τανκ προσωρινά.Σε ορισμένα ψυγεία έχουν μια μικρή βιδα για εξαέρωση.
Jason Ιούνιος 9, 2009 #66 Ιούνιος 9, 2009 Δεν είναι αυτό το πρόβλημα το έχουνε ξαναπεί στα προηγούμενα post!Όσο κενό αέρας και να υπάρχει μέσα στους σωλήνες αν δη έχεις κλειστό το καπάκι της αντλίας θα φύγει δεν μένει μέσα.. οποτε μετά από το full γέμισμα που είπαμε του tank κλείνει το τακ και κουνάει το κουτί του δεξιά και αριστερά για αν φύγουν οι φουσκάλες ..(Αν και δεν μπορεί να τις δεις γιατί έχει κόκκινα λάστιχα)vasi Αν μπορείς κανε edit το πρώτο post σου και ένωσε και το δεύτερο !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.