Jump to content

εχω προβλημα με υδροψυξη

sokraths kelerhs

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

λοιπον βαλε ενα ρακορ πανω στο reservoir βαλε λαστιχο μεχρι να περασει το συστημα της υδροψυξης πανω και ασε και παραπανω γεμισε το νερο μεχρι να ξεπερασει λιγο το συστημα και βαλε μπροστα αστο να κανει εξαερωση κουνα το και λιγο το κουτι να φυγουν οι φουσκαλες (ασε λιγο λαστιχο παραπανω ομως να εχεις ενα κενο χωρις υγρο )

τωρα εχω μια γιατι δεν εχω το δευτερο block ..

θα το παρω την τεταρτη.

μηπως πρεπει να αλαξω αντλια?

ειθελα μια αλη αλλα δεν την ειχε το πλαισιο και μου ειπαν να μου δοσουν την EHEIM που εχω τωρα..η αλλη που ειθελα εχει 1200λ/h!

(οκ το συστημα ανοιξε κανονικα!δεν ξερω τι το επιασε..ανοιγε και δεν μου εδιχνε τπτ η οθονη,εκανε και 2 μπιπ μπικ ..)

κατι καταλαβα...και η επιστροφη του νερου που θα πηγαινει??

βασικα για να βαλεις το συστημα μπρος κανε αυτο που σου ειπα δεν θα εχει επιστροφη θα το κρατας ψηλα το λαστιχο με καταλαβες? d5 λεγετε αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=943428&catalog=20&category=69977781

οταν γινει η εξαερωση αδειαζεις το νερο απο το λαστιχο και το βγαζεις απο εκει που το εβαλες πανω απο το reservoir δλδ βγαζεις και το ρακορ και το κλεινεις το κανεις αυτο μονο και μονο για να φτασεις το νερο ψηλα και να γινει η εξαερωση μετα το βγαζεις

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1140396&catalog=20&category=69977775

το δοχειο μου ειναι αυτο...στην πανω εχω την επιστρωφη και στο πλαι εχω την εξαγωγη.εχει αλη μια απο κατω και αλη μια στο πλαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.