makio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2009 το πισι εχει win xp sp3 full updatedE8400 - P5Q-E - 4G - 9500GT1024 - etcτο μονιτορ ειναι ενα viewsonic 19'' VA1916W (1440X900)σε επανεκκινηση -αλλα οχι παντα - χανει τις ρυθμισεις η καρτα γραφικων ? και μπαινει σε 13χχΧ10ΧΧ (δεν θυμαμαι ακριβως)μερικες φορες στις αναλυσεις εχει την επιλογη για 1440χ900, αλλα τις περισσοτερες δεν την εχει καθολου!!μπηκε πανω ενα μονιτορ LG (1440Χ900 κι αυτο) και το αναγνωρισε αμεσως........το μονο που καταφερα ειναι ,ενω ειναι σε λειτουργια το πισι ,αποσυνδεω το μονιτορ και το βγαζω -και - απο το ρευμα! ε μολις το ξανασυνδεσω το αναγνωριζει παλι κανονικα......!περαστηκε και ο τελευταιος driver wcql απο την viewsonic χωρις αποτελεσμα...οταν χανει την αναλυση ,αναγνωριζει την οθονη σαν general (οχι plug&play)και κατι που μου κανει εντυπωση ειναι οτι συνδεω/αποσυνδεω το μονιτορ ,ακουγεται ηχος οπως οταν συνδεουμε usb στικακι ! !καμια βοηθεια ??
dpolal Ιούνιος 6, 2009 #2 Ιούνιος 6, 2009 Βάζεις το μόνιτορ σε δεύτερο πισί και αν κάνει τα ίδια και σε αυτό τότε rma... (αν έχει ακόμα εγγύηση)Αν δουλέψει κανονικά τότε κάποιο θέμα έχεις με την εγκατάσταση στο πρώτο πισί.
XLV Ιούνιος 6, 2009 #3 Ιούνιος 6, 2009 Αν το καλωδιο VGA ειναι αποσπωμενο, δοκιμασε με αλλο καλωδιο..
vagchrist Ιούνιος 6, 2009 #4 Ιούνιος 6, 2009 ο ηχος ειναι φυσιολογικος γιατι βρισκει καινουρια συσκευη που συνδεεται τσεκαρε καλωδια συνδεσεις δοκιμασε αλλο αν εχεις δοκιμασε την σε αλλο pc-laptop και κοιτα μηπως το προβλημα ερχεται απο τους οδηγους της καρτας αν και νομιζω οτι ειναι το μονιτορ προβληματικο
makio Ιούνιος 6, 2009 Author #5 Ιούνιος 6, 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!! χτες βραδυ (αργαμιση!) μιλησα live chat με viewsonic και ο τεχνικος μου προτεινε τα ιδια μ εσας!! η οθονη εχει αγοραστει απο eshop κι εχω φορτωθει εγω το προβλημα........... του ειχα προτεινει ηδη να του δωσω δοκιμαστικα μια ιδια LG που εχω αλλα ηταν...ανενδοτος!! (αποκλειεται να φταιει το μονιτορ!!) τεσπα θα δοκιμασω ν αλλαξω το καλωδιο - κατι που μου διεφυγε με τα νευρα που εχω.... ευχαριστω για τις απαντησεις και παλι!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.