g_0x Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2009 Παιδες συγνώμη αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη και δεν έψαξα για το αν έχει αναφερθεί ξανά. έχω το open office Και προσπαθώ να διορθώσω σε κάτι έγγραφα την ορθογραφία αλλα μάταια. Με το που ανοίγει ο ορθογραφικός έλεγχος μου λεει οτι ολοκληρώθηκε χωρίς να διορθωθεί τίποτε εννοείται, καθώς επίσης δεν μπορώ να βρώ που θα κάνω εγκατάσταση κανένα extension με ελληνικό λεξικό. ΚΑνείς να με βοηθήσει? Απλά θέλω λιγο σαφείς πληροφορίες καθώς και το οτι δεν είναι η έκδοση 2 αλλά η 3 και στο google που βρήκα να λέει να πάω στον φάκελο share/ooo δε θυμάμαι κι εγώ, δεν υπάρχει.αυτά.:hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Ιούνιος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Κατέβασε κάποιο αρχείο ορθογράφου:http://rapidshare.com/files/152034467/dict-el.oxt.html(από mariosalice)ή ψάξε για ενα από αυτά: dictionaries-el.oxt dictionaries-gr.oxtΕγκαθιστάς (κανε και μια επανεκκίνηση αν δεν δουλέψει) και μετά θα πρέπει να είσαι ΟΚτα αρχεία .oxt εγκαθίσταται από tools - extension manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιούνιος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 φιλε σε ευχαριστώ παααααάάάρα πολυ. Πολύτιμη η βοήθειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.