Jump to content

Παραγγελια Delta fans απο checkmate

chaotic1416003342

Recommended Posts

:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:........................... 3,000 κομμάτια δεν παίζει με τπτ..Εδώ αμαν και πως κάναμε με τα 15-20..Τώρα πότε θα ξανα-μάθουμε νέα για το τι θα γίνει???Αύριο πάλι ε?

Άμα τα πάρουμε απο Ευρώπη δεν θα μας έρθει και ποιο φτηνά ή όχι???

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

παιδιά άσχημα νέα... Ο ένας delta άκυρος..:bye: 1x pfb 0912 dhe βγαίνει εκτώς:bye:...Οπότε είμαστε στους 14delta... Εκτώς άμα κάποιος θέλει ένα ακόμα οπότε το λέει και ξαναπάμε στους 15...

Δυστυχώς, η delta είναι ΟΕΜ εταιρία , και όπως άλλες (σαν την yate loon για παράδειγμα) δουλεύει μόνο bulk ποσότητες...γιαυτό είναι αρκετά δύσκολο να βρεις κωδικούς της ακόμα και στο εξωτερικό...T_T

Αν υπάρχει λύση πάντως τα παιδιά του checkmate θα την βρούν. Αγοράζω αρκετά χρόνια από αυτούς και είναι πάντα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους...;)

τιμολόγιο???δηλαδή οκ η παραγγελία???Περιμένουμε τιμούλες για τουςdelta????ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ SUPER!!!!!!Όχι παίδες εντάξει είμαι..αλλά εκεί που έιχα αρχίσει να σταματάω σιγά σιγά με το νέο νόμο άρχισα πάλι....pfff..Άντε να πάρω και το delta μου και δεν ξανακουμπάω;)

Α!Έχω μείνει χωρίς pc προς το παρόν...αυτό γιατί έκανα μλκ@ με την υδρόψυξη...και.....

Θ'ελω να πω...θα είχα πτώση τουλάχιστον 5 βαθμών ή μπορεί και όχι ή θα είχα και μεγαλύτερη?

Όσο για την ρύθμιση τάσης με σκοπό το ρίξιμο των στροφών για χαμηλότερο θόρυβο,δεν θα με ενδιέφεραι γιατί στην τελική θα κατέληγα εδώ που είμαι τώρα!Μόνο για τεστ θα τα ήθελα!

υ.γ.Σόρρυ για τα λάθη αλλά η ώρα περασμένη και...:zzz:

Σαφως και θα ειχες πτωση θερμοκρασιων κατα 8-10 βαθμους πιστευω τουλαχιστον.

Εχω 6 τετοιους push-pull στο Cosmos S,σε τριπλο ψυγειο και αν τους βαλεις στο φουλ θα δουλευεις στους 22-25 βαθμους idle και στους 30-32 σε πληρη φορτιο.Αλλα κανουν θορυβο σα ναχεις ηλεκτρικη σκουπα στο δωματιο σου,σαν τουρμπινα.:dirol:

παιδιά έχω μείνει χωρίς pc προς το παρόν αλλά τι θα γίνει με αυτά τα delta???Αμαν ποια..Μίπως να πούμε σε άλλο κατάστημα??Να πούμε σε κανα Multirama??

το multi δεν παιζει με τπτ να φερει δεν μπορεις να κανεις λιγη υπομονη?γιατι αγχωνεσαι τοσο θα παθεις τπτ :bigsmile:

δεν μας απανταγε αυτος που μας εστειλε η δελτα και τον πηραμε τηλ αυριο λογικα θα εχουμε καλα νεα εννοωντας τιμες καποια του ειπε δεν τα εχει αμεσα αλλα θα τα φερει οκ?

chaotic περιμένω τιμούλες για να δώ τελικά πόσα fan θα πάρω...αλλά έχω σκάσει έτσι..λίγο η ζέστη + το περίμενε... έχουμε 1 μήνα που παλεύουμε για αυτά τα fan ελπίζω να αξίζει στο τέλος το τόσο w8..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.