Jump to content

Παραγγελια Delta fans απο checkmate

chaotic1416003342

Recommended Posts

τα ειπαμε τηλεφωνικα γιατι με τα μειλ δεν βγαινει ακρη μαζι τους αυριο περιμενουμε τηλ αν δεν παρουν θα τους παρουμε εμεις να κανονισουμε gpr απο Αμερικα με τελωνεια τι γινετε?οταν λες 40 $ εννοεις και εκτελωνισμο ?

πες λεπτομερειες

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

ρε chaotic αν ειναι 40 ευρω για ολα τα κομματιa τοτε δεν ειναι τιποτα 2-3 ευρω πανω θα δωσουμε ,για κοιτα μπας κ μπορεσουμε να παρουμε απο τον συνδεσμο του gpr hellas .

Aφού ρε σεις είπε ο Γιώργος(gpr) ότι δεν έχει τύχει να περάσει τελωνείο με δαύτα......αλλά άμα κάνουμε καμια παραγγελία 15-20 ανεμιστήρες είμαστε υοψήφιοι πιστεύω......Ξέρει κανείς πως λειτουργούν στο τελωνείο; Τεσπα ας δούμε τι θα γίνει με τους άλλους και βλέπουμε....:D

για να μην γραφουμε πολλα πολλα ανουσια ( απο μεριας μου εννοω ) κανονιστε εσεις παιδες κ εγω ειμαι μεσα σε μια τιμη normal φυσικα ,για 2 η 3 κομματια οπως ειχα πει .

• 2 weeks later...

τελικά τι θα γίνει με την παραγγελία ρε παιδιά..πάνε άλλες 2 βδομάδες και ακόμα τίποτα....Θα πάρουμε κανα delta ή με η χαρά θα μας αφήσουν???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.