Aligator21 Ιούνιος 5, 2009 #3 Ιούνιος 5, 2009 /me want it!/me want it!/me love it!!!!!/me love it!!!!!/me is crying!!!!Τι γαμάτο mod είναι αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
dpolal Ιούνιος 5, 2009 #5 Ιούνιος 5, 2009 Εμένα γιατί δε μ'αρέσει; Είναι μόνο για ανθρώπους με λεπτό γούστο... (προφανώς και αστειεύομαι :hi: )
neuromancer Ιούνιος 5, 2009 Author #6 Ιούνιος 5, 2009 Κοίτα, ότι είναι εντυπωσιακό, είναι! Τώρα αν είναι ωραίο.... είναι σαν το σχετικό σήριαλ. Στα "προσεχώς" που το είδαμε ψαρώσαμε (τόοοτε) αλλά μετά από 3-4 επεισόδια αλλάζαμε κανάλι. Είναι λίγο υπερβολικό αλλά έχει χαρακτήρα, αυτό δεν μπορούμε να το αρνηθούμε.
perp Ιούνιος 5, 2009 #7 Ιούνιος 5, 2009 Ωραία μοντα έκανε ο τύπος... αυτό το πλαινό το άσπρο είναι σαν αυτοκόλλητο με φωτάκια? δεν εχω καταλάβει ακριβώς
Shaman Ιούνιος 5, 2009 #8 Ιούνιος 5, 2009 Ωραία μοντα έκανε ο τύπος... αυτό το πλαινό το άσπρο είναι σαν αυτοκόλλητο με φωτάκια? δεν εχω καταλάβει ακριβώς Αν έχω καταλάβει καλά, στην ουσία "παίζουν" τα LED στο κάτω μέρος του κουτιού κι απλά έχει σκαλίσει το plexy στο σημείο που ο KITT έχει τα φωτάκια ώστε να "χτυπάει" κι εκεί η λάμψη των LED. Τώρα πως έχει φτιάξει ακριβώς την φιγούρα του αμαξιού, θα σε γελάσω. Το ευκολότερο είναι να την τυπώσεις σε διαφάνεια και να την προσαρμόσεις στο plexy.
Dante80 Ιούνιος 6, 2009 #11 Ιούνιος 6, 2009 Τώρα πρέπει να βγει ένας δικός μας παλίκαρος και να δοξάσει τα λατρευτά μας χώματα. Με ΨΙΤ case mod...:turn:
mixa Ιούνιος 6, 2009 #12 Ιούνιος 6, 2009 Ο Ντειβιντ Χασελχοφ Το Ξερει? Καλο παντως να δουμε τι αλλο θα βγει..Και η τιμη του εν λογο κουτιου?
gorg Ιούνιος 6, 2009 #15 Ιούνιος 6, 2009 Άσχημο και αχρείαστο. Από cult σειρά το πήγαμε σε KITs μόντα.
slaught Ιούνιος 6, 2009 #16 Ιούνιος 6, 2009 Παντως εχει κανει καλη δουλιτσα!!!Μπορει να μην μου αρεσει η ιδεα του mod ή το στυλ αλλα ειναι καλο στημενο.
GoMaR Ιούνιος 6, 2009 #18 Ιούνιος 6, 2009 οκ....πραγματικα πολυ καλη δουλεια οκ ;δε λεει κανενας το αντιθετο αλλα αχρηστο καταρχην δεν εχω καταλαβει την λειτουργια του.Καθε φορα που ανοιγει το πισι γινεται αυτο ; δε μπορει γιατι αν ναι μιλαμε για μεγαλη μουφα Βλεπω παταει ενα κουμπι auto κατω και παιζει αυτο ;Τι ειναι ; σαν play soundtrack #1?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.