Jump to content

Notebook μεχρι 600€.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για φιλο.

Ουτε € παραπανω.

πανω κατω τα ιδια βλεπω να εχουν τα μοντελα με διαφοροποιησεις σε μνημη/σκληρο/μπαταρια.

Αυτο τον καλυπτει πχ αλλα δεν ξερω αν μπορει να παρει κατι καλυτερο με αυτα τα χρηματα.

Γνωμες?

για τα λεφτα του αυτο ειναι ευκαιρια! το ειδα και απο κοντα...αν αρεσει στον φιλο σου μεγεθος και εμφανιση τοτε το συστεινω...

17αρα οθονη, c2d, 250gb, full keboard (οπως και το packard bell), 3gb ram, 2 χρονια εγγυηση...

φυσικα εξαρταται παντα και απο την χρηση που το θελει...παντως αν θελει να εξαντλησει το ποσο το fujitsu ειναι ο,τι πρεπει!

Με 595 και δωρο γνησια τσαντα τοσιμπα σατελιτ απο multirama πηρα την δευτερα... 2.2hz 160hd 3g ram ktl.. + οτι το servise της toshiba απλα ειναι κορυφη....

Με 2 χρόνια εγγύηση από eshop???

οκ ...

οποτε χρειαστηκα RMA εξυπηρετηθηκα αψογα.

Ο θεος βοηθος.

καρφί για αντιπροσωπία πάει το λάπτοπ σε τέτοιες περιπτώσεις

ούτως η άλλως και από το ησόπ εκεί θα το στείλουν

Φωτογραφια -eshop

429630.jpg

Aυτο που παρελαβε ο φιλος σημερα

66192801.jpg

WTF!!!!

Εννοείται ότι το επιστρέψατε ε; Τα χαρακτηριστικά ήταν ίδια;

Εννοείται ότι το επιστρέψατε ε; Τα χαρακτηριστικά ήταν ίδια;

τωρα που μιλαμε το εχω.

Δεν το ανοιξε καν ,θα δω μια αν εχει το hardware που "υποσχοταν" και ειναι στην κριση του φιλου αν θα το κρατησει ή οχι.

Εγω προσωπικα θα το γυριζα ASAP.

Eπικοινωνησα και με την Toshiba και μου παν οτι ειναι εισαγωγη του E-Shop αλλα αυτοι αναλαμβανουν εγγυηση κλπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.