Jump to content

morfeas-dsl-

Recommended Posts

καλησπερα.

ειχα ενα partition κενο οποτε διπλα απο τα λατρεμενα μου xp ειπα να βαλω και ενα Linux ετσι να δω κατι διαφορετικο.

Κατεβασα το νεο ubuntu 9,04 αλλα ΟΤΙ και αν εκανα οταν πηγαινε να φορτωσει εβγαζε μαυρη οθονη και κολλαγε.

Τοσα κολληματα ειχα να δω απο εποχη που χρησιμοποιουσα Millenium.

Να μην τα πολυλογω ειπα να εγκαταστησω τα opensuse x64.

Τα εβαλα απροβληματιστα αλλα απο εδω και περα αρχισαν τα προβληματα.

1) η καρτα γραφικων μου λεει δεν υποστηριζει εφε.

Μου φαινονται σαν περιβαλλον σαν φθηνα xp

2) το ποντικι μου μετα απο δεκα λεπτα χρησης κολλαει και θελω restart

εψαξα για λυσεις και δεν βρηκα, εμπειρια δεν εχω :(

Πηγα στο ιnstall software διαλεξα τα παντα και το εκανα update. κοντα στο 1 γιγα ουτε service pack να ητανε!..

δε λυθηκε τιποτα. ιδιο μου φαινεται

Το hardware που το εκανα εγκατασταση ειναι agp ati radeon 2600 xt, το Μouse ειναι το logitech g9 και η καρτα ηχου η razer barracuda.

αυτα. αν μπορει κανενας μερακλης βοηθα :) . Αν οχι το διαγραψω και περναω τα seven beta δεν εγινε και τιποτα

ας κλειδωθει. εβαλα τον επισημο driver απο ati και ενω τα εκανα ολα σωστα και εφαγα κανενα δυωρο για να μπορεσω να τον τρεξω ( ηθελε εντολες sudo και κατι ακυρα λες και ζουμε το 1980) και μου κατεστρεψε ολη την διανομη. μαυρη οθονη δεν ανοιγει τιποτα.

Εβαλα στη θεση του τα windows 7 και βρηκα την υγεια μου. Πολυ πιο γρηγορα απο το suse. Τι να πω το linux απλα δεν ειναι για εμενα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.