Jump to content

Περίεργος λεκές.

Athens2004

Recommended Posts

dsc01428bga.th.jpg

Μόλις έβγαλα απο το πλυντήριο αυτο το λευκό παντελόνι , και έχει εναν λεκέ σαν να έχει πεσει νερό ακριβώς ίδιο . :S . Ο οποιος δεν φευγει με τπτ !!! , Το ετριψα λίγο με ενα βουρτσάκι + απορυπαντικο τπτ . Δοκίμασα και με καθαρή βενζίνη τπτ . Το εχει συναντήσει κανεις αλλος ?

Πιο πολυ ανοιγω θέμα απο περιέργεια ,

Xμ . Δεν ξέρω . Εβαλα και μαλακτικο οχι πανω στο ρούχο απευθυας αλλα στην θηκη στο πλυντήριο . Τώρα δοκιμάζω μια βλακειουλα που λεγεται διαβολάκος του λεκε . :D .

Γαμώτο αυτο το παντελόνι μου αρεσε πολυ , ισως πιο πολυ απολα τα καλοκαιρινα .

Πανω απο το καθαριστικο που ειπα πριν , εριξα και χλωρινη , και καυτο νερο + απορυπαντικο παλι . Αλλα επιμένει :S . Αυτος ο λεκές στην προηγούμενη ζωή του ηταν ο http://reporting.journalism.ku.edu/fall08/adler-noland/assets_c/2008/12/chuck-norris-002-thumb-400x498.jpg

rip. :cry:

Kατι πετσέτες λευκες μπλουζακια ( λευκα ) και τετοια , τι να ξέβαψε :S . Δοκίμασα με τον διαβολάκο τπτ ( τωρα στεγνωνει δλδ αλλα μαλλον φαινεται ακομη - ισως οχι τοσο πολυ. ) . Θα δοκιμασω σουαζ μαλλον . :D

dsc01428bga.th.jpg

Σαν λεκές από κραγιόν που έχει απλώσει φαίνεται... και αν κρίνω από το σημείο, πρέπει να πέρασες καλά...

Αν δεν έχει πιάσει χλωρίνη και τα υπόλοιπα σε κόβω χλωμό, άσε που με τόσα που του έχεις ρίξει, η ύφανση θα έχει χάσει την στιλπνότυτα και την ελαστικότητά της...

Mωρε το ύφασμα δεν χάλασε ( σαν λευκο jean ειναι πιο μαλάκο καπως ) . Ο διαβολάκος κάτι εκανε τελικά ισα που φαινεται τώρα ο λεκές με ενα πέρασμα ακομη πιστευω να σβήσει . Κοίτα να δείς που θα το ξαναφορέσω τελικά . :neo:

Πανω απο το καθαριστικο που ειπα πριν , εριξα και χλωρινη , και καυτο νερο + απορυπαντικο παλι . Αλλα επιμένει

Aυτη θα μου πει να το βαλω στην ντουλαπα ρε να το κανουμε συντηρηση . Εγω θελω να το καθαρισω . :hehe: . Τεσπα . μαλλον θα φυγει με αλλο ενα πλυσιμο .

------------------- closed---------------------------

Σόρρυ δεν είδα οτι έχεις usarei χλωρίνη.

Βασικά αν βλέπεις οτι σε παίρνει οικονομικά και δεν βγάζεις άκρη με καθαρισμούς, άντε πάρε κανα καινούργιο. Καθαριστήριο στο καθαριστήριο θα σου πάει όσο ένα καινούργιο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.