Jump to content

...λογοτυπάκια, σηματάκια, avadar-ακια k.t.l.

dunkel_Stern

Recommended Posts

what?

Να κάνεις δηλαδή link σε εμάς από άλλο site? Bannerάκι διαφημιστικό;

Αν εννοείς αυτό, δεν έχουμε κάτι, δεν μας έχουν ζητήσει ξανά. Δώσε μου διαστάσεις που θέλεις και σου φτιάχνω κάτι όμως :)

μια k είναι η δουλειά μου αυτή προτείνω να κάνω μια σειρά από μπανεράκια k.t.l... k μετά να "ποσταριστουν" μόνιμα σε κάποιο σημείο του site ώστε οποιος γουστάρει να βάλει στο site/myspace/avadar e.t.c. να πηγαίνει k να τα τσιμπάει από 'κει.

άμα βρω χρόνω λέω να ασχοληθώ στο άμεσο σαββατοκύριακο

Θελεις να κανεις reference απο ξενο site μεσω banner στο thelab?

Γιατι το αντιθετο δεν επιτρέπεται :flower:

το ματι μ αν και μυωπικο δεν με ξεγελαει ποτε:p

δεν θέλει σου λέω...

γραφίστας είμαι... άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω ;)

δεν προορίζεται κανονικά για εδώ.. αλλα για το profile μου στο myspace που θα έχει μαύρο background...

δεν θέλει σου λέω...

γραφίστας είμαι... άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω ;)

δεν προορίζεται κανονικά για εδώ.. αλλα για το profile μου στο myspace που θα έχει μαύρο background...

Το μάτι του γραφίστα δεν σου λέει ότι η βάση του logo είναι πάνω στην γραμμή των γραμμάτων και όχι στις "ουρίτσες" που κάνουν;

Το σύνθημα μου φαίνεται λίγο fail. Γιατί δεν βάζεις το κλασικό με τα μεγάλα παιδιά που δεν σταματούν να παίζουν;

Impact ειναι το Font.
Αϊ στο καλο,και έψαχνα την περασμένη φορά λέω wtf πρέπει να την έχω την γραμματοσειρά αλλά γιατί δεν μου μοιάζει καμία...:X:
δεν θέλει σου λέω...
Ε δεν θέλει,αλλά φαίνεται κάπως καλύτερα όπως είναι του κοπρίτη. :p

Για εντελώς απλό καλούτσικο είναι πάντως. :D

Υ.Γ τι θα λέγατε να κρατούσαμε το topic να ποστάραμε fan/member-made thelab avatars,signatures και τέτοια;

Το μάτι του γραφίστα δεν σου λέει ότι η βάση του logo είναι πάνω στην γραμμή των γραμμάτων και όχι στις "ουρίτσες" που κάνουν;

σοβαρά?

εννοείς κάτι τέτοιο?

attachment.php?attachmentid=35356&stc=1&d=1244279373

post-10229-1416074001,6009_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.