Jump to content

προβλημα με playstation 3!

sokraths kelerhs

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδες!!!εχω το ps3 εδω και 1 χονο πειπου και εχθες το συνδεσα για πρωτη φορα στο internet και του εκανα update!τωρα το ανοιγω και αφου γραψει sony entertaintment κλπ μενει εκει στις γραμες που κουνιουντε πανω κατω!!!δεν το αφησα πολυ ωρα εκει ωστε να δω τι θα γινει τελικα....μπορω να του κανω κανενα reset καπως μπας και επανελθει???

HELP ME!!!!!!!!

Για αρχή αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το εξής:

Η κονσόλα θα είναι κλειστή και θα κρατήσεις πατημένο το power button 5-6 δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψει. Αυτή η διαδικασία επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Πάντως μυρίζει firmware update που διακόπηκε για κάποιο λόγο.

κατα πασα πιθανοτητα αυτο εγινε!!!επεσε το internet!τωρα ομως τι κανω??

πηρα τηλ στην sony και δεν εβγαλα ακρη!!!αν κανω αυτο με το κουμπακι για 5" θα κανω δουλεια??μπορω να του ξανακανω uptade ετσι οπως ειναι τωρα??

Ρε παιδια!!ημαρτον!!ανοιγει κανονικα το ps3 οταν ομως το κλεινω και το ανοιγω μετα απο κατι δευτερα κολαει παλι!!!αμα το αφησω κανενα δεκαλεπτο θα ανοιξει μια χαρα!!!εχει κανεις ιδεα τι μπορει να εχει????

Εμ θες βοηθεια λες και ειμαστε το helpline της SONY εμ τα γραφεις και "κινεζικα"

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α.-

οκ αν δεν μπορεις να μου δωσεις λυση λογο των ορθογραφικων μου δεν πηραζει!!θα μου βρει λυση κανενας αλος που ξερει και κινεζικα!!!

το πρόβλημα δημιουργήθηκε από κακό φλασάρισμα.....για να το στρώσεις ξανά θα πρέπει να 没有对您的希望 没有对您的希望 没有对您的希望 没有对您的希望 没有对您的希望

ελπίζω να βοήθησα.

κατι πας να κανεις αλλα στο τελος μου τα χαλας λιγο με τα κινεζικα....((εγω ξερω τα βλαχικα που λεμε.....))γι'αυτο δεν καταλαβενω τα δικα σου....:tongue:

如果你有一个保证,转到索尼。如果没有,得到一个新的,而不是纠缠这个

εμένα είναι σε simplified, θα τα πιάσεις εύκολα :p

Τπτ παιδια!!!παλι τα ιδια!!το εκλεισα και το ανοιξα παλι μετα απο 30 λεπτα περιπου και μου εκανε το ιδιο πραγμα....αν του κανω restore defult setings λετε να γινει κατι??

ΓΙΑΤΙ δεν του έχεις κάνει ακόμα ??? Από το δεύτερο post στο έχω πει.

Επίσης αφού σου λειτουργεί σωστά για μισή ώρα γιατί δεν του ξανακάνεις το update ??

Τέλος ποια είναι η ημερομηνία αγοράς ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.