FANISTELROOY Ιούνιος 19, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 10€Στο site λεει:Έλεγχος Η/Υ: 10 €Επισκευή Η/Υ: 30 €Απο τη στιγμη που τον πηγα ειπα στον υπαλληλο (αψογος και πολυ εξυπηρετικος - The Mall) οτι θελω μονο ελεγχο. Με ρωτησε αν πχ βρει προβλημα στις μνημες να τις αλλαξει και ειπα οτι θα το κανω εγω. Επομενως σε καμια περιπτωση δεν θα γινοταν επισκευη. Αρα μονο έλεγχος με 10€ και τηλεφωνικη ενημερωση. Με πηραν 2-3 φορες λεγοντας μου οτι δεν βρισκουν κατι και ζητησα να το ξανακοιταξουν. Τελικα βρηκαν τη λυση στο "προβλημα".Μου περασε και το τελευταιο bios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούνιος 19, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 Δηλαδη τωρα αν το τρεξεις ''απλα'' θα βγαλει error?Γιατι πολυ κουφο μου ακουγεται.(και καλα αυτο, οι BSOD πως λυθηκαν?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 19, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 Θα κανω τα τεστ το πρωι να σου πω.... Για 1' που τα ετρεξα τωρα δεν κολλησε, που πριν κολλουσε στα 2"Ισως το bios update να ελυσε το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 20, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Και απλα που το ετρεξα τωρα, πηγε μια χαρα! δεν κολλησε... οποτε υποθετω οτι ηθελε bios update!:crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.