Jump to content

64bit λειτουργικο αναγνωριζει 4 απο τα 6gb μνημης..

panos444

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

το προβλημα αυτο μου παρουσιαζονται στα windows seven 64bit ultimate..ενω λεει οτι εχω 6gb τα 4 ειναι χρησιμοποιουμενα..επισης δεν μπορω να φορτωσω τους 9,5 drivers για την καρτα γραφικων μου..μονο τους 8,6 εχει παρει..σας ευχαριστω προκαταβολικα!εδω ειναι η φωτο απο την ραμ:

81348089.th.png

Είσαι σίγουρος οτι είναι τα 64bit; Μήπως έχεις κάνει βλακιούλα;

4GB RAM+Graphics ram υποστηρίζουν τα 32bit :blink:

Οταν λές οτι δεν μπορείς να φορτώσεις τους 9.5, τι γίνεται δηλαδή?

Είσαι σίγουρος οτι είναι τα 64bit; Μήπως έχεις κάνει βλακιούλα;

4GB RAM+Graphics ram υποστηρίζουν τα 32bit :blink:

Οταν λές οτι δεν μπορείς να φορτώσεις τους 9.5, τι γίνεται δηλαδή?

1)(ραμ) στην φωτο που εχω ανεβασει το λεει αυτο που σου λεω..win seven ultimate 64bit..

2)(γραφικα) τους βαζω κανονικα και μετα μου βγαζει σφαλμα στο τελος αφου τα εγκαταστησω..και παω να μπω στο ccc, κλικαρω και τιποτα..μισο να ανεβασω και γιαυτο screenshot..:suicide:

96077498.th.png

27605988.th.png

εδω σωστα ανεβασμενα αυτη τη φορα..

Σου εμφανίζει το Memory Remapping (ή κάποια παρόμοια επιλογή) στις επιλογές της μητρικής? Αν ναι, βάλτο στο On ;)

Windows seven ultimate?

RC δεν ειναι η εκδοση σου?:computer:

ναι!θα το ψαξω και αυτο με την μητρικη και βλεπουμε..καμια ιδεα για την καρτα γραφικων?

Σε win vista 64bit έχει δοκιμάσει να δεις πόσο μνήμη αναγνωρίζει; Μην ξεχνάς πως τα win7 ακόμη δεν είναι όπως θα είναι όταν κυκλοφορήσουν.

Μην ξεχνάς πως τα win7 ακόμη δεν είναι όπως θα είναι όταν κυκλοφορήσουν.

μπαρδόν?

μια χαρά αναγνωρίζουν τη μνήμη τα win 7.

η επιλογή στη μητρική που λέει ο gznp είναι η λύση στο πρόβλημα του παιδιού.

το προβλημα αυτο μου παρουσιαζονται στα windows seven 64bit ultimate..ενω λεει οτι εχω 6gb τα 4 ειναι χρησιμοποιουμενα..επισης δεν μπορω να φορτωσω τους 9,5 drivers για την καρτα γραφικων μου..μονο τους 8,6 εχει παρει..σας ευχαριστω προκαταβολικα!εδω ειναι η φωτο απο την ραμ:

81348089.th.png

Στην εικόνα βλέπουν τα win και τα 6GB όμως ο φίλος λέει πως τα 4 είναι χρησιμοποιούμενα....Η λύση δεν επιβεβαιώθηκε από το παιδί όμως. Δε λέω πως δεν είναι σωστή η λύση. Όμως γράφω με βάση αυτά που απαντάει αυτός που έχει το πρόβλημα. Μπορεί να λυθεί μπορεί και όχι. Δε μπορώ να το θεωρήσω σαν δεδομένο πως θα λυθεί αν ο φίλος δεν το επιβεβαίωσει.

Για να βρείς πιο εύκολα λύση για την 4870 σου κάνε ενα thread μόνο για αυτο το πρόβλημα στο ανάλογο section ;)

λοιπον κανενα προβλημα δεν λυθηκε..εστειλα στο φορουμ της μητρικης και κανενας δεν ηξερε να μου πει..

Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα μηπως απο msconfig->εκκινηση υπολ-> επιλογ.για προχωρημενους εχεις τσεκαρισμενο το μεγιστη μνημη...?

Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα μηπως απο msconfig->εκκινηση υπολ-> επιλογ.για προχωρημενους εχεις τσεκαρισμενο το μεγιστη μνημη...?

που ειναι αυτο??δεν το εχει..εχω τα 7 γμτ..:suicide:

Το thread αυτό αρχίζει να γίνεται το πηγάδι της παραπληροφόρησης νομίζω...:(

Αν αναφερεσαι σε μενα,απο την στιγμη που δεν του δουλεψε το memory remap που του ειπες,αμεσως ηρθε στο μυαλο μου αυτο με το msconfig..η αληθεια ειναι βεβαια οτι μιλουσα για τα vista..:hehe:

ΕΛΕΟC, όχι άλλο κάρβουνο :hehe:

capturevuc.jpg

Μια χαρά υπάρχει στα 7 η επιλογή και καλά έκανες και την ανέφερες - απλά ΣΑΦΩΣ και δεν ευθύνονται τα 7 για το πρόβλημα, μιας και τώρα έχω 6 GB RAM πάνω τους + έχω δοκιμάσει και 12. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα, κατά πάσα πιθανότητα στη μητρική και τον τρόπο που διαχειρίζεται τη μνήμη για τα 64-bit OS - ή απλά κάτι άλλο, που τώρα μας διαφεύγει.

Σε καμία των περιπτώσεων όμως, δεν είναι τα 7 το πρόβλημα.

ειναι αυτη της υπογραφης μου..και εχω ψαξει και δεν βλεπω να εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα..:crazy:

Εγω παλι δεν ξερω αν σχετιζεται με το προβλημα σου αλλα μολις εστησα νεο PC με 12GB kit και τα βλεπει σαν 10.310MB.

Και μεσα απο τα Win7 αλλα και μεσα απο το BIOS.

επισης θεμα GB/GiB δεν τιθεται γιατι αλλιως θα εβγαιναν σαν 11.7GiB.

Το everest που ετρεξα παντως βλεπει κανονικα και τα 6 στικακια. Στην αρχη υπεθεσα πως καποιο δεν θα ειχε κουμπωσει καλα.

Επισης γνωριζω πως τα 64bit βλεπουν μεχρι 128GB RAM αρα ουτε εκει θεμα τιθεται.

Τελος εχω την P6T6 η οποια σαφως υποστηριζει 12GB.

Στην δικη μου περιπτωση τι γινεται?

Ναι ρε συ το ξερω οτι υπαρχει και στα 7 αυτη η επιλογη...:)

Τεσπα κατι με την μητρικη λογικα θα παιζει αλλα το θεμα ειναι τι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.