Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

παιδες καποιος που να παιζει online crysis 2 και να εχει skype???

Τελικα εχω προβλημα με το Crossfire.

Οταν ειναι ενεργοποιημενο δουλευει η μια καρτα χρονισμενη αυτοματα (απο το catalyst) στα 625/993 ενω οταν το απενεργοποιω δουλευει παλι η μια αλλα χρονισμενη (απο μενα) στα 700/1000.

Με το προγραμματακι σου Dant3 τα νουμερα ειναι καλα. Δυσκολα πεφτει κατω απο τα 30fps κ γενικα ειναι πολυ ομαλη η κινηση. Παιζεται ανετα αν και τα γραφικα δεν εχουν καμια σχεση με τα γραφικα του κανονικου παιχνιδιου. Σαν Counter Strike 1.6 φαινεται.(οκ υπερβαλλω)

Τελος εγκατεστησα το CAP απο την ΑΤΙ που υποτιθεται βελτιωνει την αποδοση του CF στο Crysis αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.

Χθες το τελειωσα και γω, πολυ ατμοσφαιρικο παιχνιδι μ αρεσε πολυ αν και δεν το περιμενα στην αρχη..

Δεν εχω αποφασισει αν μου αρεσε περισσοτερο το πρωτο η αυτο σαν game το επεξεργαζομαι ακομα:p

Τα γραφικα του παντως εμενα μου φανηκαν αρκετα ομορφα θα μπορουσαν να ειναι και ακομη καλυτερα αλλα δεν θεωρω οτι υστερει σαν παιχνιδι στον συγκεκριμενο τομεα, μια χαρα το βρηκα!

Επισης τρεχει αερατα, με μια 570 ΟC@920/1100, max details και vsync on σε 1920χ1080 καρφωμενο 60αρι τα fps (2-3 φορες ειδα να πεφτουν στιγμιαια στα ~56-57fps παρακατω δεν:p)

Αντε να βγει και το dx11 patch τωρα να το ξαναπαω απο την αρχη:banging:

Διαθέσιμο είναι πλέον το DLC Retaliation Pack. Το DLC διατίθεται στην τιμή των 9.99$ και περιέχει 4 νέα map.

Transit

transit.jpg

Shipyard

shipyard.jpg

Park Avenue

parkavenue.jpg

Compound

compound.jpg

Όλα τα multiplayer modes είναι διαθέσιμα για τα 4 map.

Καλά άμα είναι να πληρώνουμε έξτρα την υποστήριξη μετά από τόσο λίγο καιρό κυκλοφορίας τι να το κάνουμε..... :getlost:

• 2 weeks later...
Μόλις δοκίμασα το DirectX 11 version του Crysis 2.

ΜΑΜΑΕΙ!

Πες τα ολα!!!:dance3:

patch κατεβασες?

εγώ το παρέλαβα χθες από play (16.50e :T:), πέρασα και το 1.8 άλλα δεν μπορώ να κάνω redeem τα unlocks της LE. Έχει bug η σελίδα mycrysis.com/limitededition και δεν μπορείς να κάνεις login, lol. τους έστειλα email να μου περάσουν αυτοί τον κωδικό :D

Τέσπα, για το SP το πήρα, μόλις το τελειώσω θα πω εντυπώσεις (αν και δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα ως τώρα).

Μόλις δοκίμασα το DirectX 11 version του Crysis 2.

ΜΑΜΑΕΙ!

Πο ρε man τι ηταν αυτο ? Επαθα εγκεφαλικά λεμε...

Tο te$$ellation δίνει ρέστα... είδες που σου έλεγα οτι το patch θα έχει και PHYSX NVIDIA!

Crytec respect! Νvidia respect! :hehe:

Πο ρε man τι ηταν αυτο ? Επαθα εγκεφαλικά λεμε...

Tο te$$ellation δίνει ρέστα... είδες που σου έλεγα οτι το patch θα έχει και PHYSX NVIDIA!

Crytec respect! Νvidia respect! :hehe:

Το κρατάω.

Crysis 2 Patch 1.8 - Changelog - Softpedia

Μπορεί κάποιος να μου δείξει λινκ που να λέει μέσα για dx11 υποστήριξη;

Δεν έχω πρόσβαση στο patch, αν με καταλαβαίνετε.

Εμ ναι αυτοί πάνε ανάποδα. Στο Crysis 2 DX10 στο Crysis 3 DX9 κτλ.

Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί, το DirectX δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.