Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

δεν νομιαω να με κοβουν ολα

απο οσο ξερω ειναιθ ελαφτη παιχνιδι

εχω την εντυπωση οτι χρειαζομαι 1 γιγα ram ακομη γιατι ειναι σε windows 7 64bit οποτε λιγα ειναι 2 γιγα που εχει

η 5650 δεν νομιζω να φτεει

ουτε ο p6100 καθως p6100=core i3 χωρις τα threads

τεσπα θα το ψαξω και θα δω τι φτεει θα βαλω αλλα 2 γιγα ram και θα δω εαν βελτιωθουν τα πραματα

μην κάνεις τέτοιο έξοδο μόνο για το crysis, αφού η κάρτα γραφικών του δεν είναι φτιαγμένη

για max settings σε τέτοια παιχνίδια, ούτε καν στη desktop έκδοσή της (αν υπάρχει).

βολέψου στις gamer ρυθμίσεις. μια χαρά θα το πηγαίνει.

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Σήμερα τελείωσα Dead Space 2 (ολα τα λεφτά εντάξει, όπως και το πρώτο) και λέω να χτυπήσω Crysis 2. Περισσότερο για Multiplayer ψήνομαι. Με Core 2 Duo E8400, 4G Ram και R4850 512MB Toxic πως με βλέπεται;

Δειτε εδώ.. Τις τρομερές εικόνες στο....

( Click to show/hide )

Αν εχεις τοσο χρονο για σκοτωμα ξεκινα ενα MMORPG:fist:

Σήμερα τελείωσα Dead Space 2 (ολα τα λεφτά εντάξει, όπως και το πρώτο) και λέω να χτυπήσω Crysis 2. Περισσότερο για Multiplayer ψήνομαι. Με Core 2 Duo E8400, 4G Ram και R4850 512MB Toxic πως με βλέπεται;

ναι το παιζει ενας φιλος μου με ακριβως τα χαρακτηριστικα σου 1280χ720 στη ρυθμιση gamer μια χαρα

μην κάνεις τέτοιο έξοδο μόνο για το crysis, αφού η κάρτα γραφικών του δεν είναι φτιαγμένη

για max settings σε τέτοια παιχνίδια, ούτε καν στη desktop έκδοσή της (αν υπάρχει).

βολέψου στις gamer ρυθμίσεις. μια χαρά θα το πηγαίνει.

το παιχνιδι το παιζω ανετα στον σταθερο υ/π 60 fps σχεδον παντα με μια 5870+q9550 3,8ghz σε 24αρα οθονη 1080p

απλα ηθελα να δω τι φτεει στο λαπτοπ μου το DELL επειδη ξερω ειναι πολυ καλο λαπτοπ γενικα και για τα λεφτα του

εβαλα σημερα αλλα 2 γιγα ραμ και ειμαι αρχοντας

20-22 fps ολα max settings hardcore σε αναλυση 1366χ 768 μια χαρα τα παει και λαπτοπακι τελικα παρολο που δεν το πηρα για games:dance3:

το παιχνιδι το παιζω ανετα στον σταθερο υ/π 60 fps σχεδον παντα με μια 5870+q9550 3,8ghz σε 24αρα οθονη 1080p

απλα ηθελα να δω τι φτεει στο λαπτοπ μου το DELL επειδη ξερω ειναι πολυ καλο λαπτοπ γενικα και για τα λεφτα του

εβαλα σημερα αλλα 2 γιγα ραμ και ειμαι αρχοντας

20-22 fps ολα max settings hardcore σε αναλυση 1366χ 768 μια χαρα τα παει και λαπτοπακι τελικα παρολο που δεν το πηρα για games:dance3:

με ποιους drivers είσαι?εγω με 5850 στα 940/1250 είμαι στα 45-55 σε 1680*1050 . :/

Το τελειωσα, λιγο ξαφνικο μου φανηκε το τελος .

Περιμενα κανεναν boss.

Καλόμαθε η "γριά" στα σύκα!!!:hehe:

με ποιους drivers είσαι?εγω με 5850 στα 940/1250 είμαι στα 45-55 σε 1680*1050 . :/

με τους 10.12 ειμαι

Να ρωτησω.Κανα patch της προκοπης που θα βαλει καμια επιλογη παραπανω στα γραφικα θα βγει η μπα?

Tελος και απο μενα.Τραγικα μετριο οπως ξαναειπα.Ηλπιζα μπας και φτιαξει στην πορεια αλλα τζιφος τελικα.Τα crysis,crysis warhead ηταν ανωτερα σε ολα τα επιπεδα.

Εν το μεταξυ ειχε ενα σκασμο αχρηστα πραγματα.Ουτε τα upgrades μου χρειαστηκαν ουτε οι tactical επιλογες.Απλα υπηρχαν.

Και πολυ ευκολο.Μια ωρα κραταει το cloak.Απο καποιο σημειο και μετα δεν χρειαζεται ουτε σφαιρα να ριξεις απλα βολταρεις αναμεσα στα aliens:p.

Anyway θα ξεχαστει πολυ γρηγορα το παιχνιδακι δεν προσεφερε τιποτα το καινουργιο

Μονο απο το ονομα crysis σωζεται...

Αν λεγοταν αλλιως θα ειχε φυγει ακλαφτο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.