Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι θέλω ένα game που να μπορώ να το παίξω τώρα που βγαίνει με τέζα τα settings του με μία high end κάρτα γραφικών και όχι μετά από 2,3...5 χρόνια όπως το crysis 1!Οπότε και προτιμώ τα γραφικά να είναι τα ίδια σχεδόν με του 1 παρά ανώτερα και να μην μπορώ να το παίξω τέρμα με μία high end κάρτα τώρα αλλά δεν ξέρει κανείς πότε!

Τι σε νοιαζει αν γραφει πανω στα options οτι το παιζεις σε very high - hardcore και εγω δεν ξερω τι αλλο ? Εμενα εγραφε σε ολες τις ρυθμισεις custom, το επαιξα απτην αρχη ως το τελος με το cuban LVL4 http://www.thelab.gr/gaming/crysis-and-crysis-warhead-mods-thread-69423.html#post1062793179 χωρις ΑΑ και με 8x AF forced απτο autoxec.cfg ( r_TexMaxAnisotropy = 8 ) και ειδικα προς το τελος ασχετα αν το gameplay ειχε καταντησει ελεινα scripted με το περα δωθε στο καταραμμενο αεροπλανοφορο ειχα μεινει μ@λακας με τα γραφικα, για καποιον περιεργο λογο ειχα ελαχιστα jaggies ακομα και με το edgeAA στο 0, ok δεν ειχα POM δεν ειχα motion blur δεν ειχα SSAO που το βρισκω ανουσιο ασχετα αν εχει σχετικα μικρο hit στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειχα motion blur + depth of field (παλι καλα) δεν ειχα colorgrading που τα κανει ολα μουντα λες και προκειται να βρεξει, E ΚΑΙ ???? το νερο η χρωματικη παλεττα και οι φωτοσκιασεις που εβλεπα ητανε πολυ πιο πανω αποτι εχετε δει ολοι οι υπολοιποι στο very high, τα fps μου ητανε παντα μπολικα εκτος απο καποιες σκηνες σαν αυτες που χειριζοσουνα το VTOL οπου εκει εβλεπα 25 και κατω αλλα μεχρι εκει, το gameplay στο 90% (της τραγικα μικρης) διαρκειας του παιχνιδιου ητανε 100% smooth.

Τo πρωτο crysis να το δεχθω οτι εχει γραφικαρες οταν ειναι modded ( inCrysis - Guide to the game Crysis - Screenshots Gallery #4 ) αλλα το very high που μου παιζετε ολοι τι διαολο γραφικαρες εχει ? Η βλαστηση φαινεται αθλια στις ακρες εκτος αμα βαλεις edgeAA=2 που απενεργοποιει το κανονικο AA και θολωνει ολη την εικονα, μπορεις να βαλεις MLAA το οποιο επισης θολωνει ολη την εικονα και τρωει ακομα περισσοτερα fps απτο edgeAA, το MSAA απτα options δεν κανει τπτ στην βλαστηση αυτο το ξερουν ολοι. Τo colorgrading που ενεργοποιειται οταν το εχεις σε very high μονο καλο δεν κανει. Το pom μπορει να δινει στα textures ογκο αλλα ετσι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις AF. Το DoF και το motion blur απλα τα αφηνω ασχολιαστα. Το dx10 renderer απτην αλλη προσφερει κατι ? Μονο αμα εχεις ενεργοποιημενο το motion blur βλεπεις κατι διαφορες, κατα τα αλλα εισαι -10fps χωρις λογο και αιτια.

Και να το δεχθω οτι ok για τα δικα σας τα ματια το crysis ακομα και αμονταριστο εχει κορυφαια γραφικα κλπ, πριν λιγο καιρο δεν μου το θαβατε ολοι ? Τωρα ξαφνικα το θεοποιειτε επειδη ο διαδοχος του τυχαινει να εχει λιγο χειροτερα γραφικα ( λογω κονσολιτιδας και ΟΧΙ λογω μηχανης γραφικων, δλδ τα cod αμα φτιαχνοντουσαν μονο για pc με την ιδια απαρχαιωμενη μηχανη θα βλεπαμε να εχουν γραφικα τυπου arma 2 ? δεν νομιζω ! ) και ταυτοχρονα τρεχει στα 60-100fps ?

Την αθλια ΑΙ κ το αδιαφορο σεναριο τα ξεχασατε ? Εχω παιξει σε delta, και μαμα και με tweaks του doomlord και με tweaks του assassin, οποτε εβλεπα τους NPC στην μαχη το πρωτο πραγμα που μου ερχοτανε στο μυαλο ητανε η εκφραση " κουκουρουκου μανταλακια " Και σιγα το ανοιχτο gameplay στην τελικη, ειδικα απτους εξωγηινους και μετα μονο dynamic δεν ητανε, και να πω την αληθεια μου αρεσε το ολο σκηνικο με τους εξωγηινους γιατι ειδα επιτελους το gauss rifle να πιανει τοπο και γενικα επεφτε πολυ εφφε στην οθονη, το οτι το τελος ητανε αποτομο και ξεκαρφωτο δεν νομιζω να ενοιαξε κανεναν ομως ε ? Ποιο κλισε boss fight δεν εχω ξαναδει, "φαε τους πυργισκους και μετα τρυπησε την κοιλια" rofl.

Επαιξα warhead με το cuban και τι καταλαβα ? παλι εβλεπα αρκετα ομορφα γραφικα και μπολικα fps ( αυτο ελειπε με τοσες ωρες που φαγανε πειραματιζομενοι με τα 500 cvar για φτιαξουν το συγκεκριμενο mod ) αλλα τι να το κανω οταν το υπολοιπο μερος του παιχνιδιου ειναι μια σαβουρα και μιση ? Το αποκορυφωμα ητανε οταν ειδα ενα ελικοπτερο να εχει φρακαρει σε ενα δεντρο και να μενει εκει στον αερα μπας και σπρωξει το δεντρο κατω :S απο pathfinding και event scripting σκιζουμε δηλαδης....

Ορισμενοι ειστε απλα τραγικοι, βγαινει ενα sequel το οποιο προσφερει μονο καλυτερα γραφικα απτον προκατοχο του κ το κραζετε, βγαινει ενα αλλο sequel το οποιο προσφερει βελτιωσεις σχεδον παντου εκτος απτα γραφικα( κ αυτο παλι ΠΑΙΖΕΤΑΙ, υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι το crysis 2 τρεχει καλυτερα και φαινεται καλυτερο απτο πρωτο crysis, το μαμησιο παντα ) παλι το κραζετε, αμα στον αλκιβιαδη αρεσει να χαζευει γραφικα και οχι να παιζει μπορει ευχαριστως να κατεβασει κανα 3dmark να το βαλει σε loop και να χαζευει τα timedemo με τις ωρες ακουγοντας κιαμο ταυτοχρονα απτα ηχεια του.

Αμα εχετε καποιοι τοοοοσο κολλημα με τα γραφικα τοτε περιμενετε λιγο, καλοκαιρι βγαινει το sandbox editor, καποια στιγμη θα βγει και καποιο patch με βελτιωσεις στα γραφικα, δεν γινεται να τους εδωσε 2 εκατομυρια η nvidia και αυτοι απλα να τα φαγανε, η μηχανη εχει δυνατοτητες μην ακουω τρελες, ειναι σαν να ακουω οτι το quake 2 εχει καλυτερα γραφικα απτο 3 μονο και μονο επειδη αυτος που μου το ειπε εχει βρει καποιο σουπερ ουαου mod για το πρωτο ενω το 2ο δευτερο το παιζει μαμα.

Εγω απτην στιγμη που ανακοινωθηκε οτι θα ειναι multi platfrom απεκτησα τραγικα χαμηλες προσδοκιες, τωρα αν εσεις εισασταν στον κοσμο σας και περιμενατε να δειτε αλλο ενα system-eater σαν την ΜΟΥΦΑ το metro τι να σας κανω ? Ηθελεςτα και Bethesda .....

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Καλα τι απαραδεκτη κονσολια ειναι το παιχνιδι,δεν μπορω να σωσω οταν θελω και θα πρεπει να περιμενω checkpoint ελεος!

Τα γραφικα παρολο που ειναι πολυχρωμα και εντονα δεν εχουν καθολου βαθος και μοιαζουν καπως ακινητα ανεπηρεαστα απο τη δραση.

Μοιαζει πολυ με το FEAR ,αν και νομιζω οτι προτιμω τα γραφικα του δευτερου.

Παλι καλα που ειδαμε "φως",γιατι 45€ για το maximum port σιγουρα δε λενε!

Καλα τι απαραδεκτη κονσολια ειναι το παιχνιδι,δεν μπορω να σωσω οταν θελω και θα πρεπει να περιμενω checkpoint ελεος!

Τα γραφικα παρολο που ειναι πολυχρωμα και εντονα δεν εχουν καθολου βαθος και μοιαζουν καπως ακινητα ανεπηρεαστα απο τη δραση.

Μοιαζει πολυ με το FEAR ,αν και νομιζω οτι προτιμω τα γραφικα του δευτερου.

Παλι καλα που ειδαμε "φως",γιατι 45€ για το maximum port σιγουρα δε λενε!

Με checkpoint είπες είναι; :fist:

Καλά που το είπες.

Φίλε μου GrundGR crysis=γραφικά και benchmark αυτό ξέραμε αυτό θέλαμε απο το 2. Τώρα αμα η ΕΑ θέλει να μας δώσει ποιότητα(ας γελάσω) άσε δεν θα πάρω υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. :T:

Σωπα ρε φιλε.Εγω δηλαδη που δεν εχω αυτοσκοπο να καιγομαι με benches και τεστς,δεν εχω το δικαιωμα να ευχαριστηθω το game ,χωρις να σκασω λεφτα για νεο hw;

Εδω ειναι που χανουμε την ουσια...

Εγω απο μικρος επαιζα games για να διασκεδαζω,οχι για να κοκορευομαι ποσα frames πετυχαινω....

Ναι ρε νουμπαδες, βαρεστε F6 καθε 5 βηματα να δω τι θα καταλαβετε :p Να ειχανε τα halo quicksave θα τα τερματιζε στο legendary και η κουτση μαρια :getlost::p

Ομορφουλι ειναι παντως

xnyhhy.jpg

Βρηκα και launcher στους γκρινιαρηδες του [h]arforum, f*ck yeah !

http://img199.imageshack.us/img199/253/crysis2advancedgraphics.png

Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe

Download Crysis2AdvancedGraphicsOptions.rar from Sendspace.com - send big files the easy way

Το παιχνιδι μου το εστειλε το game.co.uk την τριτη οποτε μαλλον το κοβω για δευτερα, who carez εχω fake factory 10.90 να παιξω σημερα που ειναι αργια :p

quote απτο [H]

I booted up Crysis earlier to play a bit, compare the two. I have it modded (texture packs,natural mod and physics mod) and it still doesn't look as good as Crysis 2. I skipped around the levels a bit and nothing looks as good as the scene I posted that screenshot from, lower resolution textures and all :D. This might have something to do wit hte drastically different settings, though. I love the destroyed urban environment. Crytek did a fantastic job taking New York apart.

This is in DX10, of course. Not only that, but the game constantly drops to 30~ frames, sometimes even into the teens, and never really approaches 60( I would assume this is the physics mod, I haven't tried vanilla). Crysis 2 has not dropped below 45fps for me once, and usually hovers in the high 50's.

Δεν σας λιωνει τα πισια ε ? Δεν θελει quad sli για να παιξει ? ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :hehe:

Παιδιά το game είναι αξιοπρεπές και τρέχει χωρίς κολλήματα (τουλάχιστον σε μένα) για να δούμε ποιές θα είναι οι διαφορές όόόταν βγεί το patch directX11 που πιστέυω δεν θα διακρίνονται καθόλου ''δια γυμνού οφθαλμού'':T:

το μόνο πρόβλημα που εχω είναι το flickering σε crossfire!

csaris :η αναλογια της εικονας δεν πρεπει να ειναι σωστη ,τα λουλουδια στον τοιχο φαινονται πολυ τραβηγμενα και το εικονιδιο του suit μπασμενο.Δυστυχως η μεγαλυτερη αναλυση δεν διορθωνει την ανεπαρκεια της μηχανης γραφικων.

crysiso.jpg

Uploaded with ImageShack.us

crysis2x.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Μετανομαστε το .exe απο crysis2.exe σε crysis.exe για να δουλεψει το SLI.

Δες το launcher στο ποστ μου και ανεβασε το (vertical) fov στο 75, μας μαμησες τα ματακια :p

Σωπα ρε φιλε.Εγω δηλαδη που δεν εχω αυτοσκοπο να καιγομαι με benches και τεστς,δεν εχω το δικαιωμα να ευχαριστηθω το game ,χωρις να σκασω λεφτα για νεο hw;

Εδω ειναι που χανουμε την ουσια...

Εγω απο μικρος επαιζα games για να διασκεδαζω,οχι για να κοκορευομαι ποσα frames πετυχαινω....

είμαστε φιλαράκια? που σε ξέρω θύμισε μου, μίλησα και μιλάμε για το crysis πουθενά δεν γενίκευσα για τα υπόλοιπα παιχνίδια και δεν είπα οτι παίζω για να βλέπω fps σε όλα τα παιχνίδια. Να διαβάζεις καλύτερα πριν εκτοξεύσεις κοτσάνες άλλη φορά. :T:

To ξεκινησα κι εγω 1ες εντυπωσεις αρκετα καλες. αλλα θυμιζει fear και οχι crysis 1.Απο εκει και περα cf δεν λειτουργει αλλα ακομη κι ετσι μια χαρα το παει στο hardcore δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 40.

To ξεκινησα κι εγω 1ες εντυπωσεις αρκετα καλες. αλλα θυμιζει fear και οχι crysis 1.Απο εκει και περα cf δεν λειτουργει αλλα ακομη κι ετσι μια χαρα το παει στο hardcore δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 40.

ATI Radeon

New profiles added to this release:

- Crysis 2 - Improves CrossFire performance

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.