Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
( [H]ardforum Member ) Here is something I found... These are some Pc publications, so maybe it isn't as bad as everyone thinks...

"The Official Xbox Magazine's 9/10 verdict is already in the wild, alongside the Official PlayStation Magazine's 8/10 critique.

Now, commenting ahead of CVG's Crysis 2 review - which will be published this afternoon - a few other write-ups have hit the net.

US site State Press gives the game 5/5. The site largely agrees with Cevat Yerli's boast that the FPS has the best AI in gaming history, going so far as to call it a "revolutionary masterpiece".

It reports: "New York City is an urban jungle made for the cybernetic war suit and provides a variety of explosive toys and destructible cover necessary to turn the tide against perhaps the most impressive artificial intelligence in video game history."

German site Gamesaktuell (via Cynamite.de) offers another 9/10, praising the "exciting story" and "good atmosphere". Fellow German publication PC Action gave the game the same score last week.

Elsewhere, PCGames.de goes with a 90 percent score. It reports that the title has "first-class, advanced graphics" and a "cooler Nanosuit that offers a "variety of approaches". Yet another 9/10 score is offered by GameReactor Sweden.

Crysis 2 is released for 360, PS3 and PC today in the US and on Friday in Europe."

Καλος ο θειος,αλλα να στηριζουμε κανα developer δεν κανει κακο,δεν νομιζεις;:)

Αν το αξίζουνε όμως.

Πρός το παρών το Crysis 2 ΔΕΝ είναι αντάξιο του ονόματος και της πρώην ( γιατί σίγουρα αυτή πλέον δεν είναι η Crytek που ξέραμε ).

Αν ήτανε 9.99$ θα το στήριζα και τώρα.

No DirectX 11 ( the real sh1t όχι το sticker ), no proper game ( options, gameplay, online gameplay, support ) = no money.

Έργα και ημέραι της Crytek::tw:

How Crytek doomed Crysis 2's PC version - DasReviews

Εχει καποια δικια ο τυπος του το αναγνωριζω, εφοσον ομως το gameplay μου αρεσει, δεν με νοιαζει ουτε αν θα δω γραφικα ανταξια με του πρωτου crysis ( modded γιατι το vanilla ειναι πονεμενη ιστορια ) ουτε αν θα τρεχει σε dx11 αφου κανενα game μεχρι σημερα δεν εχει κυκλοφορησει με το dx11 σαν βασικη πλατφορμα, τα modding tools απτην αλλη με ετσουξαν λιγο ειναι αληθεια. (κατι μου λεει πως η απουσια τους στο bf3 θα με τσουξει ακομα πιο πολυ :getlost: )

Με 3 preset και ελαφρια γραφικα ξεμπλεξε απο πολλους πονοκεφαλους η εταιρεια, ο average joe ουτε θα κατσει να ψαχτει με τις επιλογες στα γραφικα (εδω υπαρχουν καποιοι που ακομα και σημερα δεν ξερουν τι κανει το ΑΑ rofl ) ουτε θα κατεβασει mods εκτος αμα δει κανενα φατσα καρτα στο steamworks και παλι με το ζορι.

Ειμαι 90% σιγουρος πως θα εχει καλυτερο gameplay απτο πρωτο, πολλοι το κραζουν ηδη συγκρινοντας το multi του με αυτο του crysiswars αλλα who carez, δεν επαιξα ποτε το πρωτο online και ουτε με νοιαζει :p

To demo μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις περα απτο ποσο αδικαιολογητα βαρυ (και ενοχλητικο ) ητανε το hardcore preset ( extreme για την retail ) το χαμηλο fov και το ελεεινο mouse acceleration γιατι συνδυαζε τα καλα στοιχεια απο halo reach κ cod πανω σε μια συγχρονη μηχανη γραφικων και φυσικα με πολυ καλο netcode. Τα ακους αυτα DICE ? :p

Εχει καποια δικια ο τυπος του το αναγνωριζω, εφοσον ομως το gameplay μου αρεσει, δεν με νοιαζει ουτε αν θα δω γραφικα ανταξια με του πρωτου crysis ( modded γιατι το vanilla ειναι πονεμενη ιστορια ) ουτε αν θα τρεχει σε dx11 αφου κανενα game μεχρι σημερα δεν εχει κυκλοφορησει με το dx11 σαν βασικη πλατφορμα, τα modding tools απτην αλλη με ετσουξαν λιγο ειναι αληθεια. (κατι μου λεει πως η απουσια τους στο bf3 θα με τσουξει ακομα πιο πολυ :getlost: )

Με 3 preset και ελαφρια γραφικα ξεμπλεξε απο πολλους πονοκεφαλους η εταιρεια, ο average joe ουτε θα κατσει να ψαχτει με τις επιλογες στα γραφικα (εδω υπαρχουν καποιοι που ακομα και σημερα δεν ξερουν τι κανει το ΑΑ rofl ) ουτε θα κατεβασει mods εκτος αμα δει κανενα φατσα καρτα στο steamworks και παλι με το ζορι.

Ειμαι 90% σιγουρος πως θα εχει καλυτερο gameplay απτο πρωτο, πολλοι το κραζουν ηδη συγκρινοντας το multi του με αυτο του crysiswars αλλα who carez, δεν επαιξα ποτε το πρωτο online και ουτε με νοιαζει :p

To demo μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις περα απτο ποσο αδικαιολογητα βαρυ (και ενοχλητικο ) ητανε το hardcore preset ( extreme για την retail ) το χαμηλο fov και το ελεεινο mouse acceleration γιατι συνδυαζε τα καλα στοιχεια απο halo reach κ cod πανω σε μια συγχρονη μηχανη γραφικων και φυσικα με πολυ καλο netcode. Τα ακους αυτα DICE ? :p

ελπίζω ότι δεν το συγκρίνεις με το bfbc2 :)

ελπίζω ότι δεν το συγκρίνεις με το bfbc2 :)

Το netcode / hit registration συγκρινω και μονο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Vu_wTb8u5P0]YouTube - Glitches - BC2 Knife and Window[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QmJHRsojelE]YouTube - BC2 R9 hitbox test[/ame]

[ame]

[/ame]

:fist:

Εχω να κουμπωσω slug στην neostead απο εποχες R8 :wall:

Το netcode / hit registration συγκρινω και μονο.

YouTube - Glitches - BC2 Knife and Window

YouTube - BC2 R9 hitbox test

:fist:

Εχω να κουμπωσω slug στην neostead απο εποχες R8 :wall:

αυτοί εδώ έχουν bug οι άλλοι δεν έχουν παιχνίδι όμως :magic: :dance3:

Μια χαρά είναι το παιχνίδι και τα γραφικά του και όλα.

Το δεν το παίρνω επειδή δεν θα έχει Dx11 είναι φτηνές δικαιολογίες, όλοι ξέρουμε τι ''Dx11'' θα είναι (σαν το Metro 2033) τουλάχιστον έτσι φάνηκε μέχρι στιγμής.

Προτιμώ ένα παιχνίδι DX9 με άψογο performance/visual ratio όπως το Crysis 2 παρά ένα παιχνίδι σαν το Dragon Age 2 που βγήκε με Dx11 και σαν δεν έφτανε που έχει άθλια γραφικά, τρέχει πανάθλια.

Camarillo: Crysis 2 is PC brought to consoles, “not the other way around”

Προσωπικά θα περιμένω να βγει και το patch που ΛΟΓΙΚΑ πρέπει να είναι κάτι μεγάλο γιατί ακόμα δεν είδαμε τον τόπο που έπιασαν τα 2 μύρια που έσκασε η Nvidia.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι θέλω ένα game που να μπορώ να το παίξω τώρα που βγαίνει με τέζα τα settings του με μία high end κάρτα γραφικών και όχι μετά από 2,3...5 χρόνια όπως το crysis 1!Οπότε και προτιμώ τα γραφικά να είναι τα ίδια σχεδόν με του 1 παρά ανώτερα και να μην μπορώ να το παίξω τέρμα με μία high end κάρτα τώρα αλλά δεν ξέρει κανείς πότε!

Μια χαρά είναι το παιχνίδι και τα γραφικά του και όλα.

Το δεν το παίρνω επειδή δεν θα έχει Dx11 είναι φτηνές δικαιολογίες, όλοι ξέρουμε τι ''Dx11'' θα είναι (σαν το Metro 2033) τουλάχιστον έτσι φάνηκε μέχρι στιγμής.

Προτιμώ ένα παιχνίδι DX9 με άψογο performance/visual ratio όπως το Crysis 2 παρά ένα παιχνίδι σαν το Dragon Age 2 που βγήκε με Dx11 και σαν δεν έφτανε που έχει άθλια γραφικά, τρέχει πανάθλια.

Camarillo: Crysis 2 is PC brought to consoles, “not the other way around”

Προσωπικά θα περιμένω να βγει και το patch που ΛΟΓΙΚΑ πρέπει να είναι κάτι μεγάλο γιατί ακόμα δεν είδαμε τον τόπο που έπιασαν τα 2 μύρια που έσκασε η Nvidia.

Υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει οτι ένα παιχνίδι πρέπει να πάει μπροστά και όχι πίσω απο τον προκάτοχό του, τουλάχιστον στα γραφικά μιας και κυκλοφορεί 4 χρόνια μετά. Όταν βγήκε το πρώτο crysis κυκλοφορούσαν οι 8800GTX με 125shaders και βλέπαμε αυτά τα απίστευτα γραφικά, τώρα κυκλοφορούν οι 590GTX με 1056shaders, 10 φορές περισσότερη δύναμη και θα δούμε πάλι τα ίδια γραφικά? γιατί? γιατί έτσι θέλουν οι κονσόλες? οχι δεν θα πάρω ευχαριστώ, θα το πάρει ο Θείος μου που έχει λεφτά και θα το δώσει και σε μένα τον φτωχό με την 590 που πάει άκαυστη.

2007 Crysis=Τελευταίας τεχνολογία γραφικά πολύ μπροστά απο την εποχή τους

2011 Crysis2=Γραφικά έτους 2007 με πετσοκομμένα τα ανοιχτά περιβάλλοντα, πολύ πίσω για την εποχή του.

Και όσο για το παράδειγμα του DA2 δεν θα σχολιάσω μιας και είναι η αποτυχία της χρονιάς, μέσα σε 15 μήνες πήγαν να βγάλουν ολόκληρο παιχνίδι RPG(όταν το Origins τους πήρε 5 χρόνια) και απέτυχαν παταγωδώς σε όλους τους τομείς και εσύ ήθελες να έχει και optimized DX11 γραφικά? :slap:

Από τη στιγμή που το C2 πέρασε και στις κονσόλες ήταν αναμενόμενο ότι θα είχε περιορισμούς.

Δεν πειράζει όμως εμένα δεν με χαλάει το gameplay του μου αρέσει πολύ και θα το παίξω μέχρι να βγει το BF3.

Όσο για το Dragon Age 2 να πω ότι το παιχνίδι δεν με ενδιαφέρει καθόλου(Uninstalled) απλώς το έφερα σαν παράδειγμα γιατί πολλοί λένε ότι δεν θα πάρουν το C2 επειδή δεν έχει Dx11 στο Launch και εξήγησα ότι δεν θα αλλάξει το παιχνίδι απλώς θα έχει κάποια έξτρα εφέ.

Και μένα ξέρω δεν θα με χαλάσει το gameplay του, και θα το αγοράσω στα 13€ μετά απο κάνα χρόνο όπως έκανα και με το πρώτο.

Το θέμα είναι οτι το πρώτο το έπαιζες και δεν σε ένοιαζε το gameplay ,απλά χάζευες τα απίστευτα γραφικά του. Είχαμε και έναν άξιο εκπρόσωπο να την λέμε στους κονσολάδες, τώρα πάει και αυτό, και εδώ πάνε οι στοίχοι του τραγουδιού,

Θα μουν για σκότωμα DX11 αν σου έδινα

κοίτα για χάρη σου πως ήμουν και πως έγινα(για τις κονσόλες πάει αυτό)

πήρες παράταση μα εγκατέλειψες, μην ξαναγυρίσεις

σφύριξα και έληξες, έληξες. :T:

Ακριβως αυτο.

Δεν ειναι οτι δεν θα μας αρεσει και δεν θα το παιξουμε.

Και το παιξουμε και θα το αγορασουμε σε κανα χρονο.

Το οτι δεν ειναι καλυτερο απο το 1 δεν σημαινει οτι ειναι μαπα.

Αλλα ΔΕΝ ειναι αυτο το θεμα!

Το θεμα που τσαντιζει ολους ειναι οτι άλλα μας εταξαν και άλλα παιρνουμε.

Ας μην ειχαν αφησει οι μαρκετιστικες τακτικες τους να γινει τοσος ντορος, να μην τους βριζαμε τωρα.

Το μονο σιγουρο παντως απο οτι δειχνουν τωρα τα πραγματα ειναι οτι σημειο αναφορας στα benches για νεες καρτες γραφικων οπως ηταν το 1 και το warhead, το 2 δεν θα γινει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.