Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
Το θεμα ειναι οτι το demo ειναι απλα ενα port απο το multiplayer version για PS3/XBOX μετρια γραφικα χωρις customization και κακη αισθηση στον χειρισμο...

Εγώ το δοκίμασα και με πλήκτρα/ποντίκι και με Χbox gamepad νομίζω πως με το gamepad ήτανε καλήτερη η αίσθηση

του χειρισμού.

Παρατήρησε κανείς οτι τα Frames είναι συνέχεια σταθερά (τουλάχιστον σε μένα) 30-35;

Όντως η CryTek για μένα έκανε πολύ καλή δουλειά.

Η μηχανή μαμάει.

60-70 FPS σταθερά χωρίς Stuttering και άλλες βλακείες.

I'm pretty disappointed with this demo, feels like I'm playing a console port.

I mean, force mouse acceleration and temporal AA on pc, aim assist is on by default, 55 degree fov, same crappy netcode from the xbox version,

dx9 only, no graphics options other than pre-set ones with stupid names.

Hell at the menu it even says start to play, there ain't no start button on PC!

Crytek's Official Modding Portal | Crytek Games | [Crysis 2] Crysis 2 PC Demo coming March 1

ΗΜΑΡΤΟΝ, τι κονσολιτιδα ειναι αυτη ? Αυτο με τον χειρισμο που γκρινιαζετε ολοι ειναι απτο mouse acceleration που ειναι ενεργοποιημενο by default και αποτι καταλαβα δεν βγαινει κιολας ( οπως στο battlefieldplay4free, ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :wall: )

Με απλα ελληνικα οταν εχουμε θετικο acceleration, τοτε το που παει το στοχαστρο δεν εξαρταται μονο απο το ποση αποσταση εχει διανυσει το mouse αλλα και με τι ταχυτητα την εχει διανυσει, πληροφοριακα στις πρωτες εκδοσεις του BC2 υπηρχε μπολικο αρνητικο acceleration, δλδ ενω αποκριση ητανε 1:1 αμα καποιος εκανε την ιδια κινηση ΓΡΗΓΟΡΑ τοτε εστριβε λιγοτερο αποσο επρεπε.

Δηλαδη η Valve και η iD που παρεχουν το raw input σαν επιλογη στα παιχνιδια τους ( Taking Advantage of High-Definition Mouse Movement ) και το mouse acceleration ειναι off by default ειναι χαζες ε ? :getlost:

Nαι και δυσκολο κιολας. ... εμενα ολο με σκοτωνουν :(

Το μεσαιο το power τι κανει ρε παιδια; και πλεον ακομα και το armor τρωει ενεργεια;

Noob Detected!!!

Kidding :p

Το Power είναι speed/strength είναι by default στην στολή.

Εχουνε πεσει οι server εδω και ωρες κ πεφτει Το κραξιμο στο chat..:tomato:Ενω συνδεεσαι κανονικα οταν αρχιζει η αντιστροφη μετρηση μενει εκει.Παντως μ αρεσε σαν παιχνιδι..τα γραφικα του καλα..(hardcore 50+ fps) και ο ηχος επισης..επαιξα καμια 1 μιση ωρα και εχω k/d 2+ ,ευκολο μου φαινεται.Μπορει να το τσιμπησω δν ξερω ακομη.

Εχουνε πεσει οι server εδω και ωρες κ πεφτει Το κραξιμο στο chat..:tomato:Ενω συνδεεσαι κανονικα οταν αρχιζει η αντιστροφη μετρηση μενει εκει.Παντως μ αρεσε σαν παιχνιδι..τα γραφικα του καλα..(hardcore 50+ fps) και ο ηχος επισης..επαιξα καμια 1 μιση ωρα και εχω k/d 2+ ,ευκολο μου φαινεται.Μπορει να το τσιμπησω δν ξερω ακομη.

Πρώτα βγαίνει το DX11 patch & αν αξίζει πραγματικά, τότε αγόρασε όσα copies θες.

Αν το πάρεις πρωτού γίνει αυτό ( αν γίνει τελικά, γιατί EA = asshats & Crytek = (M)aS$hats, δεν αποκλείεται να μην το βγάλουνε και ποτέ αυτό το patch ) τότε έχεις αμαρτήσει κατά του PC Gaming.

Μέχρι τότε, το παίζουμε με hamachi :p

Πρώτα βγαίνει το DX11 patch & αν αξίζει πραγματικά, τότε αγόρασε όσα copies θες.

Αν το πάρεις πρωτού γίνει αυτό ( αν γίνει τελικά, γιατί EA = asshats & Crytek = (M)aS$hats, δεν αποκλείεται να μην το βγάλουνε και ποτέ αυτό το patch ) τότε έχεις αμαρτήσει κατά του PC Gaming.

Μέχρι τότε, το παίζουμε με hamachi :p

τότε η nvidia θα ζητήσει τα λεφτά πίσω για το 580 gtx tessellation certified :hehe: στο crysis 2

Tην εχουν πιασει τρελο κοτσο, την αρμέγουν κανονικα ολες οι εταιρειες και της τάζουν patcakakia dx11... (joke)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.