Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Εμενα αυτα τα παιχνιδια μ'αρεσουν ,θελω αψογα γραφικα,υποθεση δε με απασχολει. Αλλωστε αμα θελω υποθεση βλεπω καμια ταινια στο cinema.

Εύγε παιδί μου!

PS: Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν βλέπουμε half life, monkey islands, jedi knights, x-wing alliances, mechwarriors κτλ κτλ κτλ στις μέρες μας. Άρτος και θεάματα...

PS2: Το παραπάνω ισχύει κατ'αναλογία και για τις ταινίες (μιας και το ανέφερες).

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
δεν ειναι αναγκη να παιξεις κατι στο φουλ για να το χαρεις

το παιχνιδι το τερματισα σε low με 800x600 σε pedium4 2.6ghz και 7600gs

μου εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση πως εκανες οτι ηθελες μεσα στις ζουγκλες και μεσα στις θαλασσες που παω και αγοραζω το pc που εχω τωρα αλλα με μια 8800 gts 512 και στα high dx9 που το ειχα ηταν μπροστα απο τα αλλα παιχνιδι με διαφορα τωρα τι θα κερδιζες αν το max ηταν στα high?απολυτως τιποτα

στις εταιριες που βγαζουν καρτες γραφικων πες το που βγαζουν οτι να ειναι

παω και σκαω αλλα 270 καπου εκει για την gtx 260 και το μονο που ειδα ηταν τα dx9 σε dx10 στα ιδια settings

Καταρχην δεν εχει καμια σχεση ειδικα στο συγκεκριμενο παιχνιδι τα low settings με τα high. Μερα με τη νυχτα λεμε.

Ολα τα αλλα ειναι περι ορεξεως κολοκιθοπιτα, τι να λεμε τωρα...

Ελπιζω παντως να με κερδισει το crysis 2 με ενα καλο single player κατι που δεν το εκανε το 1 και βεβαια η αποδοση του να συμβαδιζει με το υπαρχον harware γιατι διαφορετικα θα μιλαμε για αλλη μια κοροιδεια. over and out

δεν ειναι αναγκη να παιξεις κατι στο φουλ για να το χαρεις

το παιχνιδι το τερματισα σε low με 800x600 σε pedium4 2.6ghz και 7600gs

μου εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση πως εκανες οτι ηθελες μεσα στις ζουγκλες και μεσα στις θαλασσες που παω και αγοραζω το pc που εχω τωρα αλλα με μια 8800 gts 512 και στα high dx9 που το ειχα ηταν μπροστα απο τα αλλα παιχνιδι με διαφορα τωρα τι θα κερδιζες αν το max ηταν στα high?απολυτως τιποτα

στις εταιριες που βγαζουν καρτες γραφικων πες το που βγαζουν οτι να ειναι

παω και σκαω αλλα 270 καπου εκει για την gtx 260 και το μονο που ειδα ηταν τα dx9 σε dx10 στα ιδια settings

Tότε ήταν άλλη εποχή... Μόλις είχε πρωτοβγεί το DX10, δηλαδή το Crysis κυκλοφόρισε νωρίτερα με τα δεδομένα της εποχής.

Δεν σημαίνει κάτι αυτό.. Απλά το θέμα είναι ότι το Crysis 2 πιστεύω είναι πιο κοντά στην εποχή μας, διότι ήδη έχουμε πανίσχυρες κάρτες γραφικών οι περισσότεροι... Οπότε αποκλείεται να πάθουμε το ίδιο όπως με μια 8800GTX τότε.

PS: Άρτος και θεάματα...

PS2:

Ακριβως αυτο ειναι τα παιχνιδια.Οσο για τα υπολοιπα games που ανεφερες μαλλον ησουν μικρος οταν τα επαιζες και θα νομιζες οτι ειχαν υποθεση.Ταινιες υπαρχουν αρκετες,τωρα αν εσυ πας σαν το προβατο και βλεπεις οτι διαφημιζεται λογικο ειναι να θεωρεις το αντιθετο.

Tότε ήταν άλλη εποχή... Μόλις είχε πρωτοβγεί το DX10, δηλαδή το Crysis κυκλοφόρισε νωρίτερα με τα δεδομένα της εποχής.

Δεν σημαίνει κάτι αυτό.. Απλά το θέμα είναι ότι το Crysis 2 πιστεύω είναι πιο κοντά στην εποχή μας, διότι ήδη έχουμε πανίσχυρες κάρτες γραφικών οι περισσότεροι... Οπότε αποκλείεται να πάθουμε το ίδιο όπως με μια 8800GTX τότε.

δεν νομιζω να πηγαινε ετσι και τοτε αν ειχες μια 8800 ηταν κορυφαια

ας μην εμπαιναν οι κονσολες στο crysis 2 και θα σου ελεγα εγω τι θα γινοταν(αν και με το dx11 ποτε δεν ξερει τι θα γινει)

Εγώ το τερμάτισα το παιχνίδι, πολύ καλό τα γραφικά πολύ καλά επίσης ακόμα και σε dx9.

Και φυσικά τρέχει άψογα.

Περιμένω το Final να το ξαναπαίξω με dx11. :dance3:

Ποσες ωρες σου πηρε?

Εμενα αυτα τα παιχνιδια μ'αρεσουν ,θελω αψογα γραφικα,υποθεση δε με απασχολει.Αλλωστε αμα θελω υποθεση βλεπω καμια ταινια στο cinema.

Εύγε παιδί μου!

PS: Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν βλέπουμε half life, monkey islands, jedi knights, x-wing alliances, mechwarriors κτλ κτλ κτλ στις μέρες μας. Άρτος και θεάματα...

PS2: Το παραπάνω ισχύει κατ'αναλογία και για τις ταινίες (μιας και το ανέφερες).

Από τη μία να σε χαλάει που κάποιοι απαιτούν γραφικά υψηλής ποιότητας και δεν ασχολούνται με την ουσία και από την άλλη να κατηγορείς τις παιχνιδομηχανές για blurry textures, low res κτλ. Ή να μιλάς ατελείωτες ώρες για το overclocking που στόχο έχει τις υπερεπιδόσεις σε μεγάλες αναλύσεις.

Υποκρισία ή απλά γκρίνια από τους Pc gamers; Να βρίζουν οποιαδήποτε πλατφόρμα δεν είναι καλή στα fps και rts, δηλαδή ό,τι απαιτεί mouse, λες και πριν τα fps δεν υπήρχε gaming. Να ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με αυτά τα δύο είδη και να παραπονιούνται στο τέλος που το pc δεν έχει ποικιλία και ποιότητα.

Πώς να γίνει διαφορετικά; Αφού ό,τι ποιοτικό βγαίνει το "θάβετε". Ό,τι δεν σας θυμίζει quake ή ut ή counterstrike πάει στον κάδο ανακύκλωσης. Από τη στιγμή που υπάρχουν κολλήματα ακόμα και μέσα στο είδος των shooters(π.χ θάψιμο του πρωτοποριακού από πλευράς gameplay sniper elite από τους λαμπίτες) τί άλλο περιμένετε;

Ετοιμάστε τα 500€ για το crysis 2 και να είστε και ευχαριστημένοι.

Γενικό το σχόλιο, απλά από εσένα πήρα την αφορμή.

Από τη μία να σε χαλάει που κάποιοι απαιτούν γραφικά υψηλής ποιότητας και δεν ασχολούνται με την ουσία και από την άλλη να κατηγορείς τις παιχνιδομηχανές για blurry textures, low res κτλ. Ή να μιλάς ατελείωτες ώρες για το overclocking που στόχο έχει τις υπερεπιδόσεις σε μεγάλες αναλύσεις.

Υποκρισία ή απλά γκρίνια από τους Pc gamers; Να βρίζουν οποιαδήποτε πλατφόρμα δεν είναι καλή στα fps και rts, δηλαδή ό,τι απαιτεί mouse, λες και πριν τα fps δεν υπήρχε gaming. Να ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με αυτά τα δύο είδη και να παραπονιούνται στο τέλος που το pc δεν έχει ποικιλία και ποιότητα.

Πώς να γίνει διαφορετικά; Αφού ό,τι ποιοτικό βγαίνει το "θάβετε". Ό,τι δεν σας θυμίζει quake ή ut ή counterstrike πάει στον κάδο ανακύκλωσης. Από τη στιγμή που υπάρχουν κολλήματα ακόμα και μέσα στο είδος των shooters(π.χ θάψιμο του πρωτοποριακού από πλευράς gameplay sniper elite από τους λαμπίτες) τί άλλο περιμένετε;

Ετοιμάστε τα 500€ για το crysis 2 και να είστε και ευχαριστημένοι.

Πες τα ρε λεβεντόπαιδο :clap::clap:

...

No worries, το θέμα όμως που προσωπικά με απασχολεί είναι γιατί αυτά τα δύο (σενάριο, γραφικά) συνδέονται από τους σημερινούς devs, ενώ από τη "φύση" τους είναι εντελώς ανεξάρτητα. Αν με πιάνεις :nothing:. Δλδ το πρώτο είναι η "ουσία", το δεύτερο είναι το "περιτύλιγμα". Σαν να πας ένα δώρο μία τσίχλα άλλα επειδή έβαλες super-duper χρυσόχαρτο με χάντρες, να περιμένεις ο άλλος να είναι ευχαριστημένος. Και το αντίθετο βέβαια.

Είναι όπως λες δύο πράγματα διαφορετικά, αλλά στην πράξη συμπληρώνει το ένα το άλλο.

Υποθέτω ότι με τον όρο σενάριο εννοείς γενικά το πως στήνεται ένα παιχνίδι. Από την ιστορία μέχρι και το πώς θα σκηνοθετηθεί κάθε επίθεση στους διάφορους χώρους του, πώς θα κινηθεί η κάμερα, πόσο ποιοτικό θα είναι το ai ώστε οι μάχες να έχουν ενδιαφέρον κτλ.

Το dead space 2 αν και σύντομο, αν και κάπως ξεπερασμένο στα γραφικά είχε εξαιρετική σκηνοθεσία, οπότε το πακέτο που λες είχε καλή ισορροπία. Αν υπήρχαν προβήματα στον τομέα του gameplay και της διάρθρωσης τα περισσότερο προηγμένα γραφικά θα μπορούσαν να σώσουν κάπως την κατάσταση προσθέτοντας στο ρεαλισμό κάθε τρομακτικής σκηνής.

Να σου πω γιατί το είπα αυτό. Πάρε για παράδειγμα το νέο street fighter, το gow 3 και τα άλλα πιο arcade like games. Αυτή η κατηγορία είναι καθαρά χαβαλές. Και μόνο το gameplay είναι αρκετό για να σε κολλήσει. Όσον αφορά τα γραφικά δεν μετράει τόσο ο ρεαλισμός όσο το artwork.

Λέμε λοιπόν ότι οι κονσόλες πάσχουν στα fps, δεν υποστηρίζουν φίλτρα της προκοπής κτλ. αλλά παραβλέπουμε την τεράστια ποικιλία που έχουν σε pure fun τίτλους. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για το gaming και το gameplay δεν ασχολείσαι τόσο φανατικά με τα γραφικά. Το πρόβλημα στο pc είναι ότι κυριαρχεί ένα είδος που έχει κορεστεί και δεν περιμένεις να δεις από τίτλο σε τίτλο κάποια συνταρακτική διαφορά στο gameplay παρά μόνο στα γραφικά. Φτάνεις τελικά στο σημείο να ταυτίζεις το gaming με αναλύσεις, φίλτρα και shaders.

Τωρα το δοκιμαζα και εγω, αλλα με τετοιο συστημα που εχω τι να λεει? :hang3::hang3:

Gamer - 1680 χ 1050 = 30-50 FPS

Φυσικα, με την καρτα μου που ειναι 512MB, δεν κανει πολλα.. Για να το δοκιμασω καλυτερα, ανεβασα τα παντα στο CCC, 790/1100... Και για να φτασω 60-70FPS, το ετρεξα δοκιμη σε 800χ600 :wall::wall: (Se Hardcore)

:p

Ασχετο, αλλα μετα το Crysis2, Ειπα να τσεκαρω πως θα ετρεχε το CSS με 790/1100 στα 1680 χ 1050, 8XMSAA + 16XAA.. Και εφτασα τα 95-100 σε average :fist:

Παντος, τα γραφικα δεν μου εκαναν τοση εντυπωση οσο στο Warhead, και ειδικα εκεινη την πιστα με το μικρο νισι που ειχε απιστευτα γραφικα!

" Φυσικα, με την καρτα μου που ειναι 512MB, δεν κανει πολλα.. "

:p

" Ειπα να τσεκαρω πως θα ετρεχε το CSS με 790/1100 στα 1680 χ 1050, 8XMSAA + 16XAA.. Και εφτασα τα 95-100 σε average :fist: "

1) Η μνημη δεν παιζει τοσο ρολο

2) το css ειναι cpu bound, και 1800xt να βαλεις πανω παλι καλυμενος θα εισαι απο πλευρας γραφικων ( εκτος αμα εισαι αμπαλος και παιζεις με HDR/bloom/motion blur ενεργοποιημενα :p )

Μια χαρα ειναι το συστημα σου, εγω στην ηλικια σου φορτωνα HL2/CSS και προσπαθουσα να παιξω στα 800*600 σε 17" CRT ολα low, DX7 απτην κονσολα και η geforce3 εβγαζε καπνους, 3-4 χρονων καρτα σημαινε αυτοματα σαραβαλο τοτε, οχι οπως τωρα που οι 8800 και οι 2900 ακομα τραβανε αμα δεν εχεις πολλες απαιτησεις. Πολυ αχαριστη αυτη η νεα γεννια ρε παιδακι μου :p

Χμμ, εριξα αλλη μια ματια στο παιχνιδι, το ετρεξα απο XP, 1680 χ 1050, στο Advanced και παιζω ανετα στα 50 FPS.. στο Hardcore μου δινει max 35 οποτε δεν μου αρεσει.

Και GruntGR, Εχω περασει απο GeForce2 MX400 32MB... Οποτε σε νιωθω :magic::p

1) Η μνημη δεν παιζει τοσο ρολο

2) το css ειναι cpu bound, και 1800xt να βαλεις πανω παλι καλυμενος θα εισαι απο πλευρας γραφικων ( εκτος αμα εισαι αμπαλος και παιζεις με HDR/bloom/motion blur ενεργοποιημενα :p )

Μια χαρα ειναι το συστημα σου, εγω στην ηλικια σου φορτωνα HL2/CSS και προσπαθουσα να παιξω στα 800*600 σε 17" CRT ολα low, DX7 απτην κονσολα και η geforce3 εβγαζε καπνους, 3-4 χρονων καρτα σημαινε αυτοματα σαραβαλο τοτε, οχι οπως τωρα που οι 8800 και οι 2900 ακομα τραβανε αμα δεν εχεις πολλες απαιτησεις. Πολυ αχαριστη αυτη η νεα γεννια ρε παιδακι μου :p

Ποιος το λέει?

Το Crysis 2 Beta σε Hardcore μου τρώει 1300MB+

Πράγμα που σημαίνει ότι έχει in-game AA.

Από ότι λένε το Beta έχει Post-Processing MSAA το οποίο μπήκε για τις κονσόλες και είναι σαν 2xQ (Blury).

Στην Final θα έχουμε FSAA.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.