Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
Internet connection required for activation

CPU: Intel Core 2 Duo 2 Ghz, AMD Athlon 64 x2 2 Ghz or better

GPU Nvidia GeForce 8800 GT 512 MB of memory or higher; ATI/AMD Radeon 3850HD 512Mb RAM or higher

Memory: 2 GB of RAM

Hard Drive Space: 9 GB

DVD-ROM with 8x speed

Audio: DirectX9c compatible

Keyboard, mouse or Xbox 360 controller for Windows

Πηγή: Crysis German Facebook page

περίμενα υψηλότερες good

Υψηλοτερες γιατι...?

Βασικα κοιτα πως εχει το θεμα, στο dx9 με set αναλογα θα τρεχει καλυτερα απο το παλιο Crysis. (μονο τα shadows που θα απουσιάζει απο ολο το δεντρομανι θα ανεβάσει πολυ τις επιδοσεις)

Ομως δεν σου λεει για full DX11 με tessellation+ambitient+dof+glubal illumination αν θα ειναι το ιδιο ελαφρύ....αυτο εχει σημασια!

Εγω για τα full φοβαμαι....

να το παρουμε λιγο ρεαλιστικα...πολλοι λενε και χαιρονται σαν ελαφρομυαλοι, οτι ουουουου θα ειναι ελαφρυ σε σχεση με τα παλαια crysis...

εγω και τα φουλαρω τα παλαια, ειδικα το 1...ειναι ελλεεινα ελαφρυ μετα απο τοσες ενημερωσεις οδηγων νιωθω οτι ειναι γελοια πια τα crysis...

το crysis 2, αν ειναι τελικα οπως ακουγεται, πιο ελαφρυ θα ειναι για τις αδυναμες πλατφορμες, συστηματα...και με λιγα χαρακτηριστηκα...

ομως...οταν μπορεις και κανεις κατι ελαφρυ, σημαινει οτι εχει καλο optimization, και πολλα options για να παιξεις...!!!

αρα, αυτο θα χει σαν αποτελεσμα να ειναι το πιο ελαφρυ και πιo βαρυ crysis ever...οσοι εχουν καρτα/συστημα καρτων κοστους κατω των 500 ευρω, δεν θα το παιζουν full...τι να κανουμε...εγω βαζω και δημοσια στοιχημα πως θα παιζει μεγιστα μονο για οσους εχουν 6950cfx, 6970cfx, 560sli, 570sli, 580 sli, 480sli, 470sli, gtx590, hd6990...

οι υπολοιποι, προσγειωθειτε...ουτε 58χχ cfx, ουτε 68χχ cfx, ουτε 5970, ουτε single gtx460-470-480, single 560-570-580gtx...

Παίδες τι να λέει αν είναι βαρύ ή ελαφρύ το game???!!!Σημασία έχει πάνω από όλα να έχει καλό game-play και τα γραφικά έρχονται δεύτερα αν σκεφτείς ότι όπως και να το κάνουμε τα γραφικά θα είναι πολύ καλά.Τι κοιτάτε την τελειότητα!Αντί να ευχαριστηθείτε το παιχνίδι όπως είναι που θα είναι σε γραφικά όχι τέλειο το κράζετε για αυτό!Και καθήστε να βγει πρώτα ρε παίδες!Το κράζετε πριν ακόμη βγει!!!

Παίδες τι να λέει αν είναι βαρύ ή ελαφρύ το game???!!!Σημασία έχει πάνω από όλα να έχει καλό game-play και τα γραφικά έρχονται δεύτερα αν σκεφτείς ότι όπως και να το κάνουμε τα γραφικά θα είναι πολύ καλά.Τι κοιτάτε την τελειότητα!Αντί να ευχαριστηθείτε το παιχνίδι όπως είναι που θα είναι σε γραφικά όχι τέλειο το κράζετε για αυτό!Και καθήστε να βγει πρώτα ρε παίδες!Το κράζετε πριν ακόμη βγει!!!

επειδη καποιοι ειμαστε φανατικοι gamers, μπορουμε και βλεπουμε και συγκρινουμε εχοντας εμπειρια πολλων παιχνιδιων...το παραπανω ποστ μου δωσε σημασια, εχω το λογο μου που το γραψα...στα φουλ φουλ(και φουλ ΑΑ), θελει υπερβολικη δυναμη...και πολλη VRAM...1gb καρτες απο τωρα...θα τρωνε bottleneck σε ultra high settings + dx11...εκτος και αν θελουν καποιοι να γουσταρουν και να την βρισκουν με dx9, δικαιωμα τους να θελουν να φυσαει...!!!

ομως θελω να καταληξω στο εξης: στα settings που παιζουν καλα τωρα οι καρτες crysis...θα δειχνει καλυτερα το crysis2, εκει που αντεχει...οποτε...θα χει τελεια γραφικα για ολους τους τυπους υπολογιστων εκει που πρεπει... :)

hyperion και εγώ μαζί σου ρε!Και εγώ παίζω αρκετά games και γουσττάρω και ευχαριστιέμαι περισσότερο όταν έχω όλα τα settings τέρμα αλλά σημασία περισσότερη έχει το gameplay και εξάλλου τα γραφικά αν δεν είναι σουπερ θα είναι σουπερ-1!Ε και τι να λέει?Θα κάνουν το παιχνίδι είτε unplayable είτε κακό?Δεν νομίζω!

Μια παροιμία λέει"του χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια"!

Καθήστε να βγει και βλέπουμε guys!

επειδη καποιοι ειμαστε φανατικοι gamers, μπορουμε και βλεπουμε και συγκρινουμε εχοντας εμπειρια πολλων παιχνιδιων

Όσοι δηλαδή δεν έχουν 2 1821GTX Καραισκάκης edition,ι7 1940 Μεταξάς Συλλεκτική και 666GB ραμ,δεν λεγόμαστε φαντατικοί gamers.:confused:

Φουλ Φουλ(και Φουλ ΑΑ)

όπως λέμε low low;:p

Τώρα λύθηκε και η απορία του grunt.gr σχετικά με το κατά πόσο θα σηκώνει το Medium η 8800gtx σε hd ανάλυση.

Πάντως την προέβλεψε την ξεφτίλα το παιδί και τακτοποιήθηκε. Πρέπει να του το αναγνωρίσω οτί είναι προνοητικός. :p

Και αυτή η crytek ρε παιδί μου, να γίνεται θυσία για τον gamer. Εβγαλε ζούγκλες, έβγαλε λόγγους και βουνά και τα κατάφερε να ανεβάσει κι'αλλο τις απαιτήσεις. Μπράβο της.

δεν λενε να καταλαβουν καποιοι οτι τα minimum specs tou crysis2, ειναι τα recommended του παλαιου crysis...επιμενουν οτι ειναι ελαφρυτερο ενω οι απαιτησεις λενε αλλα...οκ...παω πασο...δεν εχει νοημα...θα το δειτε μετα το install->play... :)

δεν λενε να καταλαβουν καποιοι οτι τα minimum specs tou crysis2, ειναι τα recommended του παλαιου crysis...επιμενουν οτι ειναι ελαφρυτερο ενω οι απαιτησεις λενε αλλα...οκ...παω πασο...δεν εχει νοημα...θα το δειτε μετα το install->play... :)

Μα δεν είναι λογικό όταν τα 2 games έχουν διαφορά 4 χρόνων; Το Crysis 2 είναι μακράν ελαφρύτερο από το παλιό γιατί με ένα μέτριο PC του σήμερα μπορείς να το παίξεις, κάτι που δεν ίσχυε για το Crysis, όπου με ένα μέτριο PC του τότε τα έβλεπες όλα καρέ καρέ.

Μα δεν είναι λογικό όταν τα 2 games έχουν διαφορά 4 χρόνων; Το Crysis 2 είναι μακράν ελαφρύτερο από το παλιό γιατί με ένα μέτριο PC του σήμερα μπορείς να το παίξεις, κάτι που δεν ίσχυε για το Crysis, όπου με ένα μέτριο PC του τότε τα έβλεπες όλα καρέ καρέ.

σωστα τα λες...ομως δεν ειναι 100% αληθες...μαθανε και μαθατε και μαθαμε πολλοι το dx10...ποσοι πραγματικα το ειχαν λιωσει με dx9...??? ηταν η εποχη sVista τοτε κοντα...και καλομαθαμε το dx10...μολις βγηκε, πατσακια και λοιπα...οποτε το crysis2 θα παιζει καλυτερα με dx9, απο οτι τοτε το 1...dx11 να δουμε...εκει να δω...!!! dx11...οχι dx9...ηταν πολυ ελαφρυτερο και ειναι πιο ελαφρυ το 9...θελουμε δεν θελουμε...:smoke::fist:

Δε διαφωνώ ότι είναι ελαφρύτερο, αν και από ότι ξέρω το DX11 έχει αρκετά optimizations. Είναι καιρός πιστεύω να προχωρήσουμε σε κάτι καλύτερο στα γραφικά. Πάρε για παράδειγμα το Battlefield 3 που δε θα υποστηρίζει πλέον DX9.

Σίγουρα η αγορά GPU αλλά και CPU τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τους gamers. Αλλά αυτοί δεν είναι που θέλουν και το περισσότερο eye candy;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.