Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
+

=

if gpuID = "gtx580" then allow tesselation 3, fps=free, print "TWIMTBP"

else allow tesselation 2, fps = maxfps/(nvidia money)

άλλη διαφορά στα γραφικά δεν αναμένω, μιας και θα παίζει και σε κονσόλες.

Θα παίζει στην κονσόλα με VERY HIGH specs? Άσε το tessellation, DOF, illumination και άλλα τόσα! Medium το πολύ και να κάνουν και προσευχές!

Ας μου απαντήσει κάποιος:

Μήπως οι εξωγήινοι παίζουν Unreal? (βλ. τα ιπτάμενα σκάφη) :)

Μήπως (λέω μήπως) οι εξωγήινοι έχουν έναν έρωτα με τα robots τύπου κοτόπουλο? (βλ. το δίποδo στην φωτό πριν) :p

Είδα το trailer και εκεί προς το τέλος με τους πολλούς μακρυμάλληδες aliens φώναξα:

Damn, those alien bastards gonna pay for shooting up my ride.

Μιλάμε το game χαραμίζεται με αυτό το concept. Πρέπει επιγόντως να βάλουν duke μέσα. ;) ;)

Θα το παλέψω με τη 260 στα χαμηλά.

Μιλάμε το game χαραμίζεται με αυτό το concept. Πρέπει επιγόντως να βάλουν duke μέσα. ;) ;)

Σωστός, ήδη πάντως η φωνή του πρωταγωνιστή κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση :D

Σχετικά με το παιχνίδι/trailer, μου άρεσε το γλίστρημα + μολύβι combo, όπως επίσης και στο σημείο που ο εξωγήινος φεύγει πακέτο με το zastava :D

Δε λέω ότι δεν είναι μαμάτο. Κάθε άλλο. Απλά στο crysis1 δεν βρήκα την ίδια ανάγκη επανάληψης του duke. Ίσως πάλι να είναι η όλη fun προσέγγιση του duκε vs της σοβαροφάνειας του Crysis. Βέβαια, το πιθανότερο είναι να είμαι απλά "too old for this shit". :p

Respect απλα...ας συνοδευεται και απο μια ικανοποιητικη διαρκεια(οχι σαν του crysis warhead αλλα του πρωτου) και παει με τερμα γκαζια για παιχνιδι του 2011 πριν ερθει καν η χρονια :dance3:

Θα παίζει στην κονσόλα με VERY HIGH specs? Άσε το tessellation, DOF, illumination και άλλα τόσα! Medium το πολύ και να κάνουν και προσευχές!

Απ'ότι λέγανε η κονσόλα θα υποστηρίζει το global illumination. Μόνο deferred lighting(+dx 11 features) δεν θα υποστηρίζει.

Από τη στιγμή που η nvidia έβαλε το "χεράκι" της στο crysis 2 δεν έχει νόημα να το συγκρίνεις με την console version.

Όλοι ξέρουμε ότι TWIMTBP σημαίνει "σέρνεται παντού, απλά στις δικές μας high end κάρτες τρέχει λίγο καλύτερα για να σας κάνουμε να τις προτιμήσετε έναντι των medium, των low end και των ανταγωνιστικών".

10 τόνους πλασματικών απαιτήσεων θα έχει το νέο crysis(όπως φαίνεται), αλλά αυτοί που έχουν αλλάξει 5 κάρτες και έχουν δώσει πάνω από 5.000 € σε αναβαθμίσεις θα το τρέχουν άψογα. Και φυσικά μετά θα ρίξουν και ένα μπινελίκι στην κονσόλα που ακόμα αντέχει με hw 5ετίας και 400€ συνολικό κόστος.

Να δω το crysis 2 να τρέχει στη (ανώτερη της κονσόλας) 8800Gtx όπως τρέχει στην κονσόλα και θα κάτσω να με πάρει όλο το λαμπ. :)

• 4 weeks later...
Απ'ότι λέγανε η κονσόλα θα υποστηρίζει το global illumination. Μόνο deferred lighting(+dx 11 features) δεν θα υποστηρίζει.

Από τη στιγμή που η nvidia έβαλε το "χεράκι" της στο crysis 2 δεν έχει νόημα να το συγκρίνεις με την console version.

Όλοι ξέρουμε ότι TWIMTBP σημαίνει "σέρνεται παντού, απλά στις δικές μας high end κάρτες τρέχει λίγο καλύτερα για να σας κάνουμε να τις προτιμήσετε έναντι των medium, των low end και των ανταγωνιστικών".

10 τόνους πλασματικών απαιτήσεων θα έχει το νέο crysis(όπως φαίνεται), αλλά αυτοί που έχουν αλλάξει 5 κάρτες και έχουν δώσει πάνω από 5.000 € σε αναβαθμίσεις θα το τρέχουν άψογα. Και φυσικά μετά θα ρίξουν και ένα μπινελίκι στην κονσόλα που ακόμα αντέχει με hw 5ετίας και 400€ συνολικό κόστος.

Να δω το crysis 2 να τρέχει στη (ανώτερη της κονσόλας) 8800Gtx όπως τρέχει στην κονσόλα και θα κάτσω να με πάρει όλο το λαμπ. :)

Ειχα παει σε ενα φίλο τις προάλλες και μου λέει ελα να σου δείξω ενα game στο ps3....Moυ λεει δεν εχει γραφικαρες ? ...του λεω μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει η TV σου απο τα pixels :hehe:

Πληρώνεις 200 ευρω στις κονσόλες και αγοράζεις 200 ευρω ΠΟΙΟΤΗΤΑ.... τίποτα περισσότερο!

Μαπα το καρπουζι....

τι να συγκριθει αυτο με το πρωτο Crysis ,μεσ'τη ζουγκλα,μετα στα χιονια.

Πωπωπω ....σαν χτες το θυμαμαι,ηταν ΕΜΠΕΙΡΙΑ απλα! :dance3:

To CRYSIS ηταν παιχνιδαρα.... Το καλυτερο game της δεκαετιας που περασε χαλαρα....

Το Crysis 2 κανε ενα κοπο και δες το απο πάνω ποστ μου με real screens απο PC...και οχι ολοι η τσατσαρια που εχει κυκλοφορήσει απο κονσόλες και μου φέρνουν εμετό!

Είπαμε το Crysis και σε psp μπορει να βγει....

Όπως ειπε η CRYTEK το pc edition θα ειναι γενιές μπροστά....

Δε πιστευω οτι ηταν το καλυτερο της δεκαετιας.Θα εδινα αυτο το χαρακτηρισμο σε καποια αλλα games,ακομη και adventure...

Anyway,ηταν 10/10 σε ολα πιστευω παρολαυτα!!!!

Μακαρι να ειναι καλογραμμενο για pc,απλως το σκηνικο και οι χωροι δε μου αρεσουν.Θα προτιμουσα παλι ανοιχτο πεδιο μαχης με επιβλητικα τοπια και αισθηση που σε κανει να νιωθεις πως εισαι "μονος ,μεσα σε μια απεραντη εκταση ,με εχθρους παντου" ,παρα το συνηθισμενο "τρεχω και βαραω σε εναν διαδρομο" ;)

τι πίνετε και δεν μας δίνετε ρε παιδιά, το crysis game της δεκαετίας;; :...:

αν αφαιρέσετε το χρυσόχαρτο (aka graphics), ποιο ήταν εκείνο το στοιχείο που θα το έκανε "game της δεκαετίας"; Το σενάριο που δεν έχουμε ξαναδει ποτέ ή ο USA superhero που επίσης δεν έχουμε ξαναδει ποτέ;

Εντάξει, ωραίο παιχνίδι με ουαου γραφικά, άλλα ως εκεί.

Και μην πείτε "γούστα είναι αυτά", γιατί όντως το τι μου αρέσει και τι σου αρέσει είναι υποκειμενικό, άλλα όταν πάμε να δώσουμε τίτλους "δεκαετίας" υπάρχουν κάποια standard κριτήρια αποδεκτά από το σύνολο της (pc) game community.

τι πίνετε και δεν μας δίνετε ρε παιδιά, το crysis game της δεκαετίας;; :...:

αν αφαιρέσετε το χρυσόχαρτο (aka graphics), ποιο ήταν εκείνο το στοιχείο που θα το έκανε "game της δεκαετίας"; Το σενάριο που δεν έχουμε ξαναδει ποτέ ή ο USA superhero που επίσης δεν έχουμε ξαναδει ποτέ;

Εντάξει, ωραίο παιχνίδι με ουαου γραφικά, άλλα ως εκεί.

Και μην πείτε "γούστα είναι αυτά", γιατί όντως το τι μου αρέσει και τι σου αρέσει είναι υποκειμενικό, άλλα όταν πάμε να δώσουμε τίτλους "δεκαετίας" υπάρχουν κάποια standard κριτήρια αποδεκτά από το σύνολο της (pc) game community.

Τη λέξη gameplay την έχεις ακουστά ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.