Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Καταλαβα οτι λες πως το παιχνιδι δεν θα εχει ολα αυτα τα features της μηχανης.

Ε μπορει να καταλαβα και λαθος :p

Aν και offtopic ...

Αυτο που ελεγα ειναι οτι η Cryengine 3 εχεi τα features που παρεθεσα παραπανω ενω η μηχανη του Killzone δεν κανει χρηση ουτε του 1/3 εκ αυτων της Cryengine 3.

Οκ τωρα?

Με προσεκτικο διαβασμα των παραπανω δεν νομιζω οτι ηταν ιδιαιτερα περιπλοκο αυτο που ειπα, αλλα τεσπα.

Ναι κονσολα footage ειναι κατα τη γνωμη μου και μενα.

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Μου φαινεται η σπανε τα τζαμια απο τους πυροβολισμους και σπανε σε τετραγωνα κομματια?

Το χαλασαν πιστευω...

Κριμα.Το ανοιχτο περιβαλλον μου αρεσε πιο πολυ.

Τι θα τους πειραζε να το βαλουν σε καμια ερημο,κανα νησι...

Το χαλασαν πιστευω...

δεν θα έπαιζε στις κονσολές.-

Ωραίες οι εικονίτσες!

Το χαλασαν πιστευω...

Κάτσε να δούμε! Ρομποτάκια μέσα σε κτήρια φάση θα χει :p

Το χαλασαν πιστευω...

μπας και τους εχει βγει ηδη πολυ απαιτητικο και προσπαθουν να το ελαφρωσουν βαζοντας κλειστους χωρους (οι ανοιχτοι χωροι τσακιζουν τις καρτες γραφικων)

μπας και τους εχει βγει ηδη πολυ απαιτητικο και προσπαθουν να το ελαφρωσουν βαζοντας κλειστους χωρους (οι ανοιχτοι χωροι τσακιζουν τις καρτες γραφικων)

yes

επίσης άκουσα και για μειωμένο LOD

Αν οι κλειστοί χώροι είναι το Central Station σε ποιότητα "ήμουν κι εγώ εκεί" τότε "δε με χαλάει".

Το video εντυπωσιακό!

λοιπόν, μόλις μου ήρθε το Crysis Maximum Edition (να είμαι ενημερωμένος εν όψει crysis 2, αν και την είχα ψιλοδιαβάσει την ιστορία :p), έβαλα τα πάντα-όλα-full (8X AA + very High) και παίζω με ~30-40 fps.

Βέβαια δεν έπαιξα πολύ, κανά 10λεπτο μόνο στη ζούγκλα, δεν ξέρω αν θα γονατίσει το σύστημα αργότερα, άλλα προς το παρόν όλα μου φαίνονται smooth (γραφικά + κίνηση).

Q9550 @3Ghz (δλδ ελάχιστο ocing)

5850 @950/1200

4GB ddr3 dominators

W7 64bit

λοιπόν, μόλις μου ήρθε το Crysis Maximum Edition (να είμαι ενημερωμένος εν όψει crysis 2, αν και την είχα ψιλοδιαβάσει την ιστορία :p), έβαλα τα πάντα-όλα-full (8X AA + very High) και παίζω με ~30-40 fps.

Βέβαια δεν έπαιξα πολύ, κανά 10λεπτο μόνο στη ζούγκλα, δεν ξέρω αν θα γονατίσει το σύστημα αργότερα, άλλα προς το παρόν όλα μου φαίνονται smooth (γραφικά + κίνηση).

Q9550 @3Ghz (δλδ ελάχιστο ocing)

5850 @950/1200

4GB ddr3 dominators

W7 64bit

Kαλα ...καλα....

Τα παραπονα σου (συντομα) εδω:http://www.thelab.gr/showthread.php?t=25616&page=83

Crysis 2- Marine Salvage Trailer Xbox 360/Ps3

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bw6jMQftzRg]YouTube - Crysis 2- Marine Salvage Trailer Xbox 360/Ps3[/ame]

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.