Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...

Παιδες καλησπερα σας..! ΣΟΣ παιδες παιχτηκε μ@#@κια!!!! Εσβησα καταλαθος το crysis με τα μοντ του!! Εκανα επαναφορα συστηματος αλλα τπτ!! Δωστε ενα χελπ!!! Πανω που φτιαχτηκα!! :wall:

Εσκαψα το νετ αλλα τπτ, δεν μπορω να βρω εκεινη την εκδοση μονο blackbox την κανονικη και την beta..! Παιδες οποιος μπορει ας βοηθησει!! Ας στειλει ενα πμ!!! Please!!!!:help:

Παιδες καλησπερα σας..! ΣΟΣ παιδες παιχτηκε μ@#@κια!!!! Εσβησα καταλαθος το crysis με τα μοντ του!! Εκανα επαναφορα συστηματος αλλα τπτ!! Δωστε ενα χελπ!!! Πανω που φτιαχτηκα!! :wall:

Εσκαψα το νετ αλλα τπτ, δεν μπορω να βρω εκεινη την εκδοση μονο blackbox την κανονικη και την beta..! Παιδες οποιος μπορει ας βοηθησει!! Ας στειλει ενα πμ!!! Please!!!!:help:

Κανενας βρε παιδια??? :weep:

• 2 weeks later...

Crysis 2 Maximum Edition Revealed and coming on Steam

Now here is a nice surprise. A couple of days ago, Electronic Arts has revealed the contents of Crysis 2 Maximum Edition and nobody took notice about it. According to the publisher, this edition will feature 4 Limited Edition unlocks, as well as both the Retaliation and Decimation packs. Not only that, but this edition will hit Valve’s digital distribution service, Steam...

Οπότε η EA αφού αποφάσισε ότι δεν θα patchάρει άλλο το παιχνίδι και δεν θα βγάλει άλλα DLCs το δίνει και στο Steam γιατί ξέρει ότι θα έχει καλές πωλήσεις. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

• 3 months later...

Κοιταζα να δω τιμες για τα DLC (ingame) και δεν μου τα βγαζει καν.

WTF.

Πολυ "΄ξενερα" που η αργησε τοσο η maximum edition.

Τεσπα, μετα απο τοσο καιρο ξαναπιασα παλι σημερα λιγακι το Multi του.

Τρωω τρελυ πετσα αλλα που θα παει θα το "ξαναβρω".

Λιγο τα CFG να σενιαρω το FOV μου βγαλε το λαδι αλλα χαλαλι.

• 1 month later...

Eπειδη δεν ηξερα που να βαλω την ερωτηση θα την βαλω εδω, Αποφασισα να παιξω το crysis 2 και εβαλα το πακετο με τα Crysis2Patch19 Crysis_2_DX11_Pack Crysis_2_HiResTexture_Pack Απο χθες το απογευμα παλευω να παιξω το παιχνιδι στο chapter 6 αν θυμαμαι καλα την ωρα του loading μου πεταει το "crysis has stoped working"και σταματαει εκει, πριν βαλω το patch δεν ειχα τετοιο θεμα εχω ψαξει να βρω λυση δεν βρισκω τιποτα!!Αν ειχε καποιος το ιδιο προβλημα με εμενα ας μου πει την λυση γιατι κοντευω να το σπασω το ρημαδι Ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.