Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

~70αρι εχω σε 1920Χ1200 multi @ High -vanilla-

Παιζει κανεις ρε σεις Multi?

Εμενα μου αρεσει αρκετα αλλα με ρημαζουν οι αντιπαλοι λογω unlocks!

Username το γνωστο..δν εχω παιξει πολυ..

Το ψηνω για αλλο ενα playthrough με blackfire mod + textures.(single)

Κριμα που ΔΕΝ σηκωνει η πισαρα μου το DX11 Ultra setting να το απολαυσω οπως θα θελα.

About Multiplaeyer μ αρεσουν πραγματικα πολυ τα maps και το "στησιμο" του αλλα οπως λεω ειναι αποκαρδιωτικο ποσο πολυ overpowered ειναι οι "παλιουρες" σε συγκριση με καποιον που δεν εχει παιξει πολυ...

Έχω παίξει multi δίχως πολλά πολλά, ούτε με κάποια έμφαση στο gaming, μετρήσεις για review έκανα.

comme ci comme ca το game @ mp.

Είμαι πολύ του RnG ( Run 'n' Gun ) και μου την βιδώνουνε τα campέρια, και ειδικά στο Crysis με το cloak mode είναι ακόμα πιο σπαστικό και σύνηθες φαινόμενο.

Της κοντης λειψως της φταινε οι τριχες :p , το scar μια χαρα ειναι, δεν ζηλεψα ποτε το scarab ή γενικα το οπλο καποιου αντιπαλου, τα nano recharge κλπ θελουν λιγο λιωσιμο για να ανεβασεις λεβελ και να γινουν πιο χρησιμα, κατα τα αλλα ενας νεος μια χαρα μπορει να παιξει, 70fps ? το DX11 patch το εβαλες ? ΜΠΑ !

:p

Της κοντης λειψως της φταινε οι τριχες :p , το scar μια χαρα ειναι, δεν ζηλεψα ποτε το scarab ή γενικα το οπλο καποιου αντιπαλου, τα nano recharge κλπ θελουν λιγο λιωσιμο για να ανεβασεις λεβελ και να γινουν πιο χρησιμα, κατα τα αλλα ενας νεος μια χαρα μπορει να παιξει, 70fps ? το DX11 patch το εβαλες ? ΜΠΑ !

:p

Ουστ ζουμπα.

Δεν ξερω απο ποτε εχεις να παιξεις αλλα παραειναι overpowered το Scarab.

70 φρεημς @1920x1200/High/no textures/no DX11 (που ετσι και αλλιως "ενεργοποιειται μονο στο ULTRA)

Την κουτσοπαλαυει το θηριο μου ρε.

~30 φρεημς με πανταολατεζαουλτρα DX11Tesselation + HD Textures + Blackfire2 Mod +Maldo HD Textures. (1920X1200)

Νταξει δεν θελω να παιζω πλεον απλα να χαζευω το περιβαλλον.

BillyDevil's cake λέει όχι.

Με μια high end GPU ( λέγε με GTX 480 / 570 / 580 / 6950 / 6970 & higher ) πας τον CPU @ 4-4.2GHz, μνήμες είτε DDR3-1333 είτε 1600 μια από τα ίδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.