Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Εμένα δεν παίζει το Crysis 2.. Μου βγάζει μια μαύρη οθόνη το ποντίκι.

και δεν μπορεί να κάνει Patch γιατί μου πετάει σφάλμα ότι δεν βρίσκει την τοποθεσία εγκαταστασης του παιχνιδιού....

και δεν μπορεί να κάνει Patch γιατί μου πετάει σφάλμα ότι δεν βρίσκει την τοποθεσία εγκαταστασης του παιχνιδιού....

Περίμενε τον θείο...:shifty:

uninstall και μετά πάλι install από την αρχή.Για δοκίμασε!

Με μία κάρτα την 6950>6970 με ρολόγια 950/1450 και σε full hd monitor σε...

dx9->50-60fps

dx11 ultra(όλα)->17-30fps unplayable

και με dx11 και με δοκιμές στο advanced graphics option menu...

1)ultra όλα εκτός από objects->extreme και high res textures->YES 30+fps

2)extreme όλα και high res textures->YES 45-60fps

3)ultra όλα και high res textures->NO 20-30fps

4)extreme όλα εκτός από objects->ultra και high res textures->YES 30fps

Άρα συνοψίζοντας,ο καλύτερος συνδυασμός με dx11 είναι ultra όλα εκτός από objects->extreme και high res textures->YES 30+fps.Έτσι ώστε να είναι και playable αλλά και να έχουμε ότι καλύτερο και περισσότερα γίνεται.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι την επιλογή "high res textures" είτε YES είναι αλλά είτε NO και πάλι τα fps είναι ίδια σχεδόν με πολύ μικρή διαφορά της τάξεως των 0-5fps!Τι να πω!Δε ξέρω!

Επαναλαμβάνω ότι αυτά είναι για ανάλυση 1920x1080.Σε άλλες αναλύσεις τα πράγματα αλλάζουν σε θέμα ποσότητας των fps αλλά και πάλι είναι αντίστοιχα οι ίδιες αναλογίες.

Τα πράγματα είναι απλά...όποιος θέλει να παίξει max το crysis 2 σε dx11 και όλα ultra σε full hd monitor,τότε θα πρέπει να έχει 2 καρτούλες.Ή τουλάχιστον μία 580GTX και να είναι playable αλλά και πάλι όχι 60άρια σε καμία.

Αυτά μάγκες!

Σε περίπτωση που κάπου έχω μπερδευτεί και έχω γράψει κάτι λάθος,θα ενημερώσω.

Φιλε μηπως υπαρχει κανενα προβλημα με τους driver,επειδη εδω ([ame=http://www.youtube.com/watch?v=o2FRzDUskZY]YouTube - ‪Crysis 2 DX11 Ultra Settings 1080p Nvidia GTX 560ti 950mhz‬‏[/ame]), ο τυπος το παιζει με ολα στο ultra σε full hd με την gtx 560, η οποια ειναι περιπου ιδια σε επιδισεις με την 6950....

Μα καλά δε βλέπεις στο βιντεάκι τα frames που παίζει???

Και σε αυτόν σέρνεται!!!Κάποιες φορές έχει κάτω από 20!Φαίνεται!Πήγαινε και στο 3:15 και δες για παράδειγμα εκεί αλλά και αλλού.

Δεν τα λέω λάθος αλλά ούτε θέμα με drivers έχω φίλε μου.Το είχα ψάξει.

Μπραβο ρε venom για την αναλυση, αυτο που κοβει τον περισσοτερο κοσμο περα απτο object detail ειναι το tesselation, λογικα οι nvidia τα πανε καλυτερα εκει, γι αυτο και οποιος εχει ati καλο ειναι να το κοψει τελειως απο CCC με την αντιστοιχη ρυθμιση, εχω διαβασει οτι κερδιζεις αυτοματα 20fps με αυτο το tweak.

Θελουμε περισσοτερο feedback απο κατοχους nvidia, κατα προτιμηση μονοκαρτους, προσωπικα με το ιδιο autoexec παιζω ακομα απλα εχω τα high res textures και το dx11 ενεργοποιημενα, οποτε εχω μπολικα fps ως συνηθως ( 70+ )

sys_spec_objectdetail = 1

sys_spec_particles = 1

sys_spec_postprocessing = 1

sys_spec_physics = 1

sys_spec_shadows = 3

sys_spec_texture = 3

sys_spec_water = 1

sys_spec_gameeffects = 1

sys_spec_shading = 1

sys_spec_sound = 4

sys_spec_VolumetricEffects = 1

cl_crouchToggle = 0

cl_zoomToggle = 1

i_mouse_accel = 0

cl_sensitivity = 3

i_mouse_smooth = 0

cl_invertMouse = 0

q_ShaderHDR = 0

r_ColorGrading = 0

r_motionblur = 0

g_radialBlur = 0

r_MotionBlurShutterSpeed = 0

r_MultiGPU = 0

r_MultiThreaded = 1

cl_fov = 75

pl_movement.power_sprint_targetFov = 75

r_VSync = 0

r_FSAA = 0

r_UseEdgeAA = 0

r_TexMaxAnisotropy = 8

d3d9_TextureFilter = trilinear

e_shadows = 1

g_skipIntro = 1

r_HDRBloomMul = 0

r_HDRBrightLevel = 0

r_SSAO = 0

r_PostMSAA = 0

Αλλη ορεξη δεν ειχα να προσπαθω να σημαδεψω με 35fps να με στραβωνει το bloom και να μην βλεπω την τυφλα μου απτο motion blur οταν εχω ηδη κανει overcharge την nanosuit και η αντιπαλη ομαδα τραβαει τα βυζακια της :p

btw ξερει κανενα καλο παιδι την εντολη για SDAO να την βαλω στο cfg ?

Με κατι διαγράμματα που πηρε το ματι μου δεν γινεται το 5870 να εχει επιδόσεις ιδιες με το 6970 σε DX11 και με tessellation enable οταν το 6970 εχει 2 tes geom unit ... περιμένετε drivers απο ATI!

Σε ευχαριστώ GruntGR.

Λογικό είναι να κόβει τόσο το tessellation.Αφού είναι και η ουσία του dx11!Οπότε άμα το κόψεις δεν έχει πλέον τόσο νόημα το patch!

Το θέμα είναι να βλέπαμε από τι είναι καλύτερα να κόψουμε έχοντας πάντα τα πλεονεκτήματα του dx11.Για αυτό και έκανα ότι έκανα παραπάνω man!:)

Με κατι διαγράμματα που πηρε το ματι μου δεν γινεται το 5870 να εχει επιδόσεις ιδιες με το 6970 σε DX11 και με tessellation enable οταν το 6970 εχει 2 tes geom unit ... περιμένετε drivers απο ATI!

Οι drivers που έχω πάνω αυτή τη στιγμή είναι 11.4 pre πάντως και δε νομίζω να έχουν κάποιο θέμα\πρόβλημα υστέρησεις κάπου!

Εκτός αν είναι να βγάλει κάτι η AMD με σκοπό περισσότερα frames στο crysis και dx11!Χωρίς όμως να ρίχνει τα σκόρια σε benches και τα συναφή!

Dx11 μονο με καρτα της σειρας 6χχχ οταν ειμαστε σε ΑΤΙ,ε?

Ωραιο παιχνιδακι αλλα δε με εντυπωσιασε οσο το πρωτο.Ηταν και κομματι πιο ευκολο.

Όχι, και με 5xxx σειρά DirectX 11 μια χαρά παίζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.