Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Εμένα μου άρεσε αρκετά και περισσότερο από τα άλλα δηλώνω.

Ο λόγος είναι η δράση ότι ήταν και περισσότερη αλλά και από την αρχη σχετικά του παιχνιδιού.Αλλά και ότι τα aliens ήταν ο κύριως αντύπαλος στο μεγαλύτερο μέρος του game και όχι οι άνθρωποι.

Το χάρηκα αρκετά αλλά και άμα βγει σε DX11 θα ήθελα να το παίξω ξανά!

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
Εμένα μου άρεσε αρκετά και περισσότερο από τα άλλα δηλώνω.

Ο λόγος είναι η δράση ότι ήταν και περισσότερη αλλά και από την αρχη σχετικά του παιχνιδιού.Αλλά και ότι τα aliens ήταν ο κύριως αντύπαλος στο μεγαλύτερο μέρος του game και όχι οι άνθρωποι.

Το χάρηκα αρκετά αλλά και άμα βγει σε DX11 θα ήθελα να το παίξω ξανά!

ΚΑι εγω το DX11 περιμενω,δεν θελω να το τερματισω 2 φορες :D

Μου αρέσει ακόμα... επειδή όμως τώρα καίγομαι να το τελειώσω και δεν κάθομαι να απολαύσω τοπία και λεπτομέρειες της μηχανής κάτι μου λέει ότι θα το ξαναπαίξω για να κάνω τον τουρίστα...!

Εχει κανεις προβλημα με το Multiplayer? Τι και αν παιζω με 60ms πρεπει να σημαδευω εντελώς off target για να το κανει register το dmg. Στο COD για παράδειγμα δεν εχω τετοιο θεμα

Το ακριβως αναποδο σε μενα, πολυ καλο hitreg.

To ξεκίνησα εχτές με το 1.2 μέσα.

Επαιξα 10 λεπτά βέβαια (1ο τσεκποιντ) αλλά μου αρέσει αρκετά.

Ερώτηση τώρα.

Στα γραφικά, ρυθμίζω extreme, ανάλυση οκ, μετά ΠΟΥ είναι το μενού με τις άλλες ρυθμήσεις ή δεν έχει καν?

επίσης έχει κάποιο time demo ή κάτι?

απο περιεργεια να δω τι πιανει η 5870.

ευχαριστώ παίδες.

Δεν έχει man άλλες ρυθμίσεις!:p

Αυτά είναι όλα.Για να έχεις πρόσβαση και σε άλλες ρυθμίσεις θα πρέπει να κατεβάσεις το "Crysis 2 Advanced Graphics Options" και να το τρέξεις πριν μπεις στο παιχνίδι.Αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Απλά σου έχει πιο αναλυτικά τις ρυθμίσεις τις οποίες ούτως η άλλως τις βάζεις όλες εσύ στο extreme από το game επιλέγοντας "extreme"!

Εγκατεστησα χθες το εν λογω παιχνιδι αλλα δε τρεχει πολυ καλα.

Στο συστημα της υπογραφης το τρεχω σε αναλυση 1680Χ1050 σε ''Gamer'' ποιοτητα κ VSync Off κ χρησιμοποιω τους 11.4 Catalyst οδηγους.

Τα νουμερα ειναι λιιιγο τραγικα. Το Fraps παιζει συνεχεια στα 30-36fps.

Με μια καρτα ειναι στα 25-30 περιπου.

Ειναι λογικο?...ή ειναι ΤΟΣΟ βαρυ το παιχνιδι.

Δεν ειναι λογικο...με της υπογραφης σε 1080Ρ απο το προγραμμα που τα ρυθμιζεις ενα ενα τις επιλογες,τα ειχα βαλει σχεδον ολα φουλ,χωρις φιλτρα και κατω απο 35 δεν ημουν.ηταν smooth γενικα.με 11,2 ειμαι.η εχεις θεμα με το CF η με τους 11,4

Dant3 με τη 4870 κ δεν επεφτες απο κατω απο 35??

Το λέω γιατι τις 4850 τις εχω στα 700/1000 χρονισμενες κ δεν εχω τετοια αποτελεσματα ακομα κ χωρις CF (αν θεωρησουμε οτι το CF ειναι το προβλημα).

Ναι.μου φανηκε και μενα περιεργο.να με τι settings το εχω.δεν ειναι τελικα full αλλα παντως ηταν smooth και εβλεπα και αρκετα 45 αν θυμαμαι καλα(εχω να παιξω καιρο)

post-12158-1416075193,6457_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.