Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Παιδια επειδη τα 40+€ ειναι πολλα εχω βρει αυτο

Crysis 2 (2011.PC.EADM) Original | eBay

Τι λετε ειναι ασφαλες???Αποτι καταλαβα κανεις ενα account sto ea manager και ταφτιζεις το serial σε σενα...

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

ακουσε με πολύ καλόι είναι οι keys4me.

όμως επειδή πρέπει να δώσεις τον κωδικό του steam σου, φτοιάξε ένα νέο όνομα που θα το έχεις μόνο για ότι αγοράζεις από αυτούς.

εγώ πηρα 2 black ops από εκεί και δουλεύουν κανονικά. ειναι οριτζιναλ απλά τα αγοράζεις με τιμές ρωσίας που είναι μισή τιμή

Επαιξα και εγω κανα τεταρτο...

παιζω με το συστημα της υπογραφης σε very high σε 1920Χ1080.κατω απο τα 40 δεν πεφτει.σε ανοιχτους χωρους ειμαι 50-60 ενω σε κλειστους 80+.μια χαρα κραταει λοιπον η 4870 ακομα...χωρις φιλτρα εννοειται ενω με fov στο 80.

δεν ξερω αν γινεται μονο σε μενα,αλλα πολυ bug...καθομαι διπλα σε πορτες κιβωτια κτλ και οπως γυρναω φαινεται το εσωτερικο τους κτλ.επισης δεν ξερω αν ειναι του παιχνιδιου η μπαγκ αλλα καποιες φορες οταν σε πυροβολανε μαυριζουν τα παντα και μετα πας στα τυφλα μεχρι να βρεις σημειο να κατσεις οπους ξαφνικα ολα οκ.καποιες φορες για καποιο ανεξηγητο λογο δεν δουλευει το melee.

οσο αφορα το ΑΙ καλυτερο απο τα πρωτα,σε cloak οντως κανεις περιπατους,διαρκει πολυ περισσοτερο αλλα σε βλεπουν ανετα και οι αλλοι...

αυτα για αρχη.

α επισης δεν μου αρεσει καθολου οπως το εκαναν το νεο hud.και στο nanosuit menu καποιες φορες δεν μου τα επιλεγει αμεσως οπως μετακινω το ποντικι η θελει να το κανω πολυ προς την πλευρα που θελω να επιλεξω.στα αλλα το παταγες το μετακινουσες ελαχιστα και ολα οκ.σε μισο σεκ ησουν ετοιμος.

α επισης δεν μου αρεσει καθολου οπως το εκαναν το νεο hud.και στο nanosuit menu καποιες φορες δεν μου τα επιλεγει αμεσως οπως μετακινω το ποντικι η θελει να το κανω πολυ προς την πλευρα που θελω να επιλεξω.στα αλλα το παταγες το μετακινουσες ελαχιστα και ολα οκ.σε μισο σεκ ησουν ετοιμος.

Δεν χρειαζεται να επιλεγεις mode με το hud.. q , e , x και τελειωσες .

Δεν χρειαζεται να επιλεγεις mode με το hud.. q , e , x και τελειωσες .

στο παλιο βολευε με το hud.τωρα μονο με κουμπια γινεται...επισης τελικα μαλλον κατι στα γραφικα εχει γιατι και οταν πηρα τανκ και μου εριχναν παλι μαυριζαν ολα.

Εμενα μαρεσει πολυ το multi παντως και ηδη εχω μαζεψει μερικους ελληνες στο friend list, και μην ακουω τρελες τα shortcut ειναι απειρως καλυτερα απτο να κρατα πατημενο το μεσαιο κλικ, mouse4 nanovision Q armor E cloak, 2η φυση σου γινεται μετα απο λιγο.

ακουσε με πολύ καλόι είναι οι keys4me.

όμως επειδή πρέπει να δώσεις τον κωδικό του steam σου, φτοιάξε ένα νέο όνομα που θα το έχεις μόνο για ότι αγοράζεις από αυτούς.

εγώ πηρα 2 black ops από εκεί και δουλεύουν κανονικά. ειναι οριτζιναλ απλά τα αγοράζεις με τιμές ρωσίας που είναι μισή τιμή

αγορινα thank you για την προταση

τελικα απο το keysforme τα πειραμε (5 κομματια).Πετυχα τον τυπο μεσα στο xfire και τα λεγαμε για τις τιμες τους και μεσα σε 10 λεπτα απο τη στιγμη που εγινε η πληρωμη (22€ εκαστος) ειχα το mail με τις foto και τους κωδικους.Πολυ επαγγελματιες και πολυ εξηπηρετικοι.Αγορασαμε και ενα server στο gameservers.com με 6€ το μηνα για 8 ατομα και παμε για λιωσιμο.....

Ευχαριστω και παλι για την προταση.

ωραίος! αφού πήρες τόσα κομμάτια έπρεπε να του κάνεις και παζάρι, θα σου έκοβε ένα 5-10%.

τώρα πέστε μας αν αξίζει το multi να δούμε μπας και το αγοράσουμε και εμείς...

εμένα τα όπλα με ξενερώνουν λίγο, έχει επιλογές στο multi?

Σκετο cod με nanosuit ειναι, μπορεις να παιξεις με πολλους τροπους, μπορεις να βαλεις point fire + extended mag + laser sight αντι για reflex και να γαζωνεις τα παντα απο δωματιο σε δωματιο χωρις να χρειαζεται να τραβας ADS καθολου.

Μπορεις να πηγαινεις σαν χαμελεωντας με το stealth enchance απο τρυπα σε τρυπα και με την πρωτη ευκαιρια να γυρνας σε armor mode να βαζεις το grendel σε single shot και με weapon pro για να γινεται το reload και το ADS πιο γρηγορο ωστε να τα σκοτωνεις ολα απο αποσταση χωρις ιδιαιτερο προβλημα.

Μπορεις να βαλεις M60 + aim enchance για να μην κουνιεται καθολου το οπλο οταν εχεις ADS, γενικα φερνει πολυ σε cod ξαναλεω αλλα η nanosuit και τα module προσθετουν αρκετο βαθος στο gameplay, εναν cheater ειχα βρει μονο στην 1.1 που ητανε ιπταμενος και κοντευε να φτασει στην ιονοσφαιρα :S κατα τα αλλα το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι δεν νιωθουν τα γραφικα, μπορεις να πειραξεις mouse acceleration και fov απτο autoexec αλλα οι εντολες για τα γραφικα πιανουν μονο στο single, οποτε εχω συμβιβαστει με το "very high" απο ελληνες εχω βρει ηδη μερικους , john2gr marsman84 ghostrider LSOV, ελατε να γινουμε πολλες :p

τώρα πέστε μας αν αξίζει το multi να δούμε μπας και το αγοράσουμε και εμείς...

εμένα τα όπλα με ξενερώνουν λίγο, έχει επιλογές στο multi?

2 καραμπινες 3 πιστολια ενα ρουκετοβολο 3 rifle 1 SMG μια χαζομαρα που ειναι σαν γκαζακι 2 sniper 1 LMG και ενα αλλο με ακτινα μικρης εμβελειας που σαρωνει τα παντα σαν το link gun στο UT , με καθε lvl up παιρνεις weapon unlock, καθε φορα που ολοκληρωνεις assessments στο ταδε οπλο ( πχ 50 kills με το scar ) ξεκλειδωνεις και απο ενα attachment σχετικο με το οπλο.

Γενικα το scar κανει σχεδον για ολες τις δουλειες οποτε αυτοι που ειναι πιο μεγαλο lvl δεν εχουν καποιο σοβαρο πλεονεκτημα, στα nanosuit modules ομως το πραγμα αλλαζει, αμα ανεβασεις το point fire στο upgrade II θα σου μειωνει το spread στα πιστολα, αμα το πας στο upgrade III θα μπορεις να βαρας πιο γρηγορα αμεσως μετα το sprint κ.ο.κ , για καθε module unlock πρεπει να κανεις lvl up το σχετικο suit mode, για τα πιο προχωρημενα θες lvl6 και πανω, για παραδειγμα αμα θες να ξεκλειδωσεις καποιο απτα βασικα stealth module πρεπει να βαζεις συχνα και για πολλη ωρα stealth μεσα σε καθε γυρο ετσι ωστε να παιρνεις μπολικα stealth xp για να παει το stealth σου απο lvl 3 σε lvl4, το ιδιο ισχυει και για τα power XP οπου πρεπει να ιδρωσεις κυριολεκτικα για να τα παρεις :p, τα modules αναβαθμιζονται περιπου οπως τα perk στο black ops, πχ αμα φας καμποσους συνολικα εχοντας το jammer ενεργοποιημενο θα αναβαθμιστει στο επομενο επιπεδο κ.ο.κ εδω ειναι ενα guide για να μην σπαταλας το χρονο σου τζαμπα με ανουσια upgrades :pCrysis 2 Nanosuit Modules Guide | SegmentNext

Στο single μου λεει να μαζευω αυτα απο τους ψοφιους για τις αναβαθμισεις αλλα και να τους καθαρισω εχω την εντυπωση πως αν περασει λιγη ωρα απο οταν τον εχω σκοτωσει δεν στα δινει.ισχυει?

Στο single μου λεει να μαζευω αυτα απο τους ψοφιους για τις αναβαθμισεις αλλα και να τους καθαρισω εχω την εντυπωση πως αν περασει λιγη ωρα απο οταν τον εχω σκοτωσει δεν στα δινει.ισχυει?

Ναι,αν δεν τα παρεις αμεσως μετα απο λιγο τα χανεις.Επισης εχει και το bug που οταν αρχιζεις ξανα το παιχνιδι δεν κραταει αυτα που εχεις ηδη παρει.Στο 1.2 patch το διορθωσαν αυτο,αλλα δεν το εχω βαλει.Το σταματησα μεχρι να βγαλουν και το patch για το dx11.Αντε να δουμε...

Επισης με χαλασε αρκετα που την χειροβομβιδα την εχουν βαλει με τα οπλα καθως και αυτο το ψιλοαλλαγμα στην παραμετροποιηση.και πλεον ειναι καθορισμενο που θα πας.καμια σχεση η ελευθερια κινησεων με το πρωτο.cod με τα μισα γραφικα του πρωτου ειναι.

Επισης με χαλασε αρκετα που την χειροβομβιδα την εχουν βαλει με τα οπλα καθως και αυτο το ψιλοαλλαγμα στην παραμετροποιηση.και πλεον ειναι καθορισμενο που θα πας.καμια σχεση η ελευθερια κινησεων με το πρωτο.cod με τα μισα γραφικα του πρωτου ειναι.

ετσι πρεπει να ειναι η χειροβομβιδα σε ξεχωριστο slot οπως στα κλασσικα fps, μαθε λιγη ιστορια :p και ναι ειναι καπως πιο γραμμικο αλλα υπαρχουν ενα σωρο επιλογες για το πως θα χειριστεις την καθε περιπτωση, πατα visor και δες εκει που λεει tactical ops available, το cod ειναι onrails απτην αρχη ως το τελος και βιαζεσαι να πας απτο σημειο Α στο Β γιατι αμα δεν πας δεν σταματανε το respawn οι εχθροι :S

Ναι μου τα εχει πρηξει με το visor αλλα δεν το κοιταω καν :p

παντως ενταξει εχει επιλογες αλλα περιμενα περισσοτερα.δεν γινεται ολοι οι δρομοι να ειναι κλειστοι με συντριμμια αυτοκινητα πλοια το αγαλμα της ελευθεριας κτλ:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.