Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

ελα ομως που το patch δεν σε αφηνει να κανεις target τον φακελο του crysis παρα μονο κανει search ολους τους σκληρους και σε μενα τουλαχιστον δεν το βρηκε(το εχω κανει αλλου εγκατασταση).Τι κανουμε τωρα?

Το κάνει επειδή έχεις κοπιάρει το κρακεράκι στο bin32 folder. Κόπιαρε από πάνω το κανονικό .exe από το .iso (dvd) τρέξε το update που έτσι θα το βρει αμέσως, και μέτά κόπιαρε το καινoύργιο κρακεράκι για την 1.1 version στο bin32 folder.

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Σε πολλα performance reviews που διαβασα ειδα οτι η gtx 285 σε extreeme 1680χ1050 δινει γυρω στα 36 frames. Στο συστημα του φιλου μου ομως με vsync on ηταν κολημενος στα 60 frames. Μου διαφευγει κατι?

yeah σε πολλα games θαβουν τις καρτες για να λες,σιγα μην παιζει παω να παρω αλλη.πρακτικα ειναι αλλο θεμα.εγω με την 4870 παιζω στα 1080ρ assasins creed 2 brotherhood με ολα φουλ και παει και καλυτερα απο οτι το 2.και παω στοιχημα οτι θα μου παιζει και το crysis αρκετα καλα.αυτοι θα σου λενε για 1080ρ θες τουλαχιστον 470 πχ.πως θα πουλησουν αλλιως...

yeah σε πολλα games θαβουν τις καρτες για να λες,σιγα μην παιζει παω να παρω αλλη.πρακτικα ειναι αλλο θεμα.εγω με την 4870 παιζω στα 1080ρ assasins creed 2 brotherhood με ολα φουλ και παει και καλυτερα απο οτι το 2.και παω στοιχημα οτι θα μου παιζει και το crysis αρκετα καλα.αυτοι θα σου λενε για 1080ρ θες τουλαχιστον 470 πχ.πως θα πουλησουν αλλιως...

Ειχε γινει τεραστια προπαγανδα κατα τη γνωμη μου εν οψη crysis 2 και πολλοι επσευσαν να αγορασουν καρτουλες. Αλλα οπως φαινεται για οσους παιζουν σε ενα μονιτορ ηταν μια εντελως ματαια κινηση, τουλαχιστον για το crysis2. Αποδειξη η ''κουρασμενη'' gtx 285 του φιλου μου. Πολλη παραπληροφορηση παντως με τα benchmarks κυκλοφορει...

Δεν εχω διαβασει ωστοσο το θρεντ να δω και τις μετρησεις των λαμπιτων γιαυτο και μου εκανε εντυπωση...

Γενικα benchmarks ετσι για το χαβαλε κοιταω.δεν εμπιστευομαι τιποτα αν δεν το δω απο αξιοπιστο ατομο.η που θα βγαζουν τρελα νουμερα για να προωθησουν το προιον η θα το θαβουν.δυσκολα θα δεις κατι σωστο...κατα τη γνωμη μου.παντου υπαρχουν συμφεροντα,αυτα θα την γλιτωσουν?

Steam Community :: SoFGR :: Screenshots

Θαυματα κανει το utility του wasdie, μονο που καποιες εντολες δεν πιανουν απτο autoexec.cfg που δημιουργειται στον φακελο του παιχνιδιου, οποτε τα εκανα ολα copy paste απο κει και τα εβαλα στο system.cfg, απο κατω εβαλα κ αυτες τις εντολες για τον ηχο

s_SpeakerConfig = 2 ( 2= stereo 5=5.1 )

s_FormatType = 2 ( 2= 16bit 3=24bit )

s_FormatSampleRate = 48000 ( 44100 = 44.1khz 48000 = 48khz )

s_MusicEnable = 1

Εδω ειναι τα περιεχομενα του autoexec.cfg

sys_spec_shading=4

sys_spec_gameeffects=4

sys_spec_objectdetail=4

sys_spec_particles=4

sys_spec_physics=4

sys_spec_postprocessing=4

sys_spec_shadows=4

sys_spec_sound=4

sys_spec_texture=4

sys_spec_water=4

g_skipIntro=1

cl_fov=74

pl_movement.power_sprint_targetFov=74

i_mouse_accel=0

i_mouse_accel_max=100

i_mouse_smooth=0

r_motionblur=0

g_radialBlur=0

cl_zoomToggle=1

r_UseEdgeAA=0

r_TexMaxAnisotropy=8

r_PostMSAA=0

cl_crouchtoggle=0

r_ColorGrading=0

r_SSAO=0

r_VSync=0

e_shadows=1

g_enableInitialLoginScreen=0

r_HDRBloomMul=0

r_HDRBrightLevel=0,5

r_FSAA=0

r_MultiGPU=0

g_useHitSoundFeedback=0

Μοναδικη μου ενσταση οτι αυτες οι αλλαγες στα γραφικα εφαρμοζονται αποκλειστικα στο single player :wall::wall: οποτε τρωω στην μαπα οταν παιζω online και το bloom και το motion blur και ολα :getlost: αυτα μετριαζονται ομως αμα εχω ειμαι στο very high preset αντι για το extreme, για τον ιδιο λογο προτιμουσα και το advanced απτο hardcore στο demo.

SoFGR το nick του στρατιωτη μου, αντε ποσταρετε και τα δικα σας να μαζευομαστε σε κανα lobby σιγα σιγα για να πεσει maximum .. VENTOUZA :D

παιδια στο σταθερο μου υπολιγιστη παει νερο καρφοτα 40-60 fps με μια 5870 σε 24αρα 1080p και εναν q9550 3,8ghz

αλλα στο λαπτοπ μου dell inspiro 15r αμα τα βαλω ολα τερμα εχω 13-18 fps τι με κοβει ακριβως? το λαπτοπ αποτελειτε απο εναν intel p6100, ati 5650 1GB, 2giga ram ddr3 1066mhz

τι με κοβει απο τα 3?

παντως εαν χαμηλωσω τα γραφικα παει πολυ καλυτερα

παιδια στο σταθερο μου υπολιγιστη παει νερο καρφοτα 40-60 fps με μια 5870 σε 24αρα 1080p και εναν q9550 3,8ghz

αλλα στο λαπτοπ μου dell inspiro 15r αμα τα βαλω ολα τερμα εχω 13-18 fps τι με κοβει ακριβως? το λαπτοπ αποτελειτε απο εναν intel p6100, ati 5650 1GB, 2giga ram ddr3 1066mhz

τι με κοβει απο τα 3?

παντως εαν χαμηλωσω τα γραφικα παει πολυ καλυτερα

ολα σε κοβουνε,δεν ειναι για gaming αυτο το notebook

Steam Community :: SoFGR :: Screenshots

Θαυματα κανει το utility του wasdie, μονο που καποιες εντολες δεν πιανουν απτο autoexec.cfg που δημιουργειται στον φακελο του παιχνιδιου, οποτε τα εκανα ολα copy paste απο κει και τα εβαλα στο system.cfg, απο κατω εβαλα κ αυτες τις εντολες για τον ηχο

s_SpeakerConfig = 2 ( 2= stereo 5=5.1 )

s_FormatType = 2 ( 2= 16bit 3=24bit )

s_FormatSampleRate = 48000 ( 44100 = 44.1khz 48000 = 48khz )

s_MusicEnable = 1

Εδω ειναι τα περιεχομενα του autoexec.cfg

Μοναδικη μου ενσταση οτι αυτες οι αλλαγες στα γραφικα εφαρμοζονται αποκλειστικα στο single player :wall::wall: οποτε τρωω στην μαπα οταν παιζω online και το bloom και το motion blur και ολα :getlost: αυτα μετριαζονται ομως αμα εχω ειμαι στο very high preset αντι για το extreme, για τον ιδιο λογο προτιμουσα και το advanced απτο hardcore στο demo.

SoFGR το nick του στρατιωτη μου, αντε ποσταρετε και τα δικα σας να μαζευομαστε σε κανα lobby σιγα σιγα για να πεσει maximum .. VENTOUZA :D

Σε εμένα πάντως οι μόνες διαφορές που παραμένουν ίδιες είναι του ήχου καθώς μέσα στο .cfg και στο s_SpeakerConfig = είτε τιμή 2 βάλω είτε 5 πάλι 5.1 παίζει.:p

πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα για dx9.......

και βαράει 100 + με νέους driver, αν και παίζω με vsync

το multi τι λέει?

ps όσοι έχουν flickering με sli/cf απλώς αλλάξτε το brightness ένα κλικ πάνω μετά ένα κλικ κάτω και ολα καλα

gruntgr οι ρυθμίσεις σου μάλλον είναι οι καλύτερες που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.Το περίεργο με αυτές τις ρυθμίσεις είναι πως ενω το msaa είναι off

(καλύτερα textures) , παράλληλα δεν υπάρχουν πολλα juggies. Μέσα απο το πρόγραμμα δεν την πάλευα με msaa off .

Αν βγάλουν sequel σαν το warhead θα γούσταρα να δω τον Alcatraz η αν προτιμάτε τον Psycho σε παράλληλη χρονικά περιπέτεια με τον Alcatraz στις απέραντες εκτάσεις του Καναδά σε λίμνες καταράκτες (Νιαγάρα) ποτάμια και τεράστιες δασομένες με έλατα εκτάσεις εε! τι λέτε δεν θα είναι ωραίο;

Λέω εγω τώρα!:tomato:

Σε λάθος game είσαι! Εσύ μάλλον θες το Hunting Unlimited :T:

παιδιά σε ένα phenom ii 3.2 με 2gb ram και 5770

1920 και επιλογή gamer τρέχει πολύ καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και κανένα κώλυμα

Εδώ λένε τρέχει ΟΚ σε 8800GTS... Με 5770 πρέπει να είσαι άρχοντας!

Στις 5 ωρες gameplay ειμαι και εχω βαρεθει.Τραγικα μετριο το παιχνιδι.Στο δευτερο επιπεδο ειναι ελεεινά ευκολο.Τεχνικα τα παμε,τιποτα το ενδιαφερον.

Εχω βαρεθει τοσο πολυ που εχω αρχισει να βαζω Cloak mode ολη την ωρα και να τρεχω:p

Στις 5 ωρες gameplay ειμαι και εχω βαρεθει.Τραγικα μετριο το παιχνιδι.Στο δευτερο επιπεδο ειναι ελεεινά ευκολο.Τεχνικα τα παμε,τιποτα το ενδιαφερον.

Εχω βαρεθει τοσο πολυ που εχω αρχισει να βαζω Cloak mode ολη την ωρα και να τρεχω:p

Πεταμενα λεφτα.... :p

ολα σε κοβουνε,δεν ειναι για gaming αυτο το notebook

δεν νομιαω να με κοβουν ολα

απο οσο ξερω ειναιθ ελαφτη παιχνιδι

εχω την εντυπωση οτι χρειαζομαι 1 γιγα ram ακομη γιατι ειναι σε windows 7 64bit οποτε λιγα ειναι 2 γιγα που εχει

η 5650 δεν νομιζω να φτεει

ουτε ο p6100 καθως p6100=core i3 χωρις τα threads

τεσπα θα το ψαξω και θα δω τι φτεει θα βαλω αλλα 2 γιγα ram και θα δω εαν βελτιωθουν τα πραματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.