Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν για όσους έχουν όρεξη, κατεβάστε τη νέα έκδοση του Crysis 2 Config (Version 1.6) βάλτε όλα τα Settings Extreme ΚΛΕΙΣΤΕ το FSAA(δεν δουλεύει για την ώρα) και το MSAA πατήστε Apply, μπείτε στο game και δείτε τα Textures.

Αν βγάλουν sequel σαν το warhead θα γούσταρα να δω τον Alcatraz η αν προτιμάτε τον Psycho σε παράλληλη χρονικά περιπέτεια με τον Alcatraz στις απέραντες εκτάσεις του Καναδά σε λίμνες καταράκτες (Νιαγάρα) ποτάμια και τεράστιες δασομένες με έλατα εκτάσεις εε! τι λέτε δεν θα είναι ωραίο;

Λέω εγω τώρα!:tomato:

Λοιπόν για όσους έχουν όρεξη, κατεβάστε τη νέα έκδοση του Crysis 2 Config (Version 1.6) βάλτε όλα τα Settings Extreme ΚΛΕΙΣΤΕ το FSAA(δεν δουλεύει για την ώρα) και το MSAA πατήστε Apply, μπείτε στο game και δείτε τα Textures.

Δουλεύει το MSAA.

Υ.Γ: Οι κατσαρίδες δίνουν Nano Catalyst(20) :whip:

Υ.Γ2: Όταν κάνετε grab με το F μετά πατήστε V

Δουλεύει το MSAA.

Υ.Γ: Οι κατσαρίδες δίνουν Nano Catalyst(20) :whip:

Υ.Γ2: Όταν κάνετε grab με το F μετά πατήστε V

Έιπα εγώ ότι δεν δουλεύει?Γι'αυτό έβαλα την παρένθεση στο FSAA......

Το MSAA δουλεύει όμως βάζει και MLAA και βγάζει θολούρα.

Κανένα link να το κατεβάσουμε; Κάνει τίποτα χρήσιμο; Ένα search που έκανα μου έβγαλε μόνο για το demo.

Κανένα link να το κατεβάσουμε; Κάνει τίποτα χρήσιμο; Ένα search που έκανα μου έβγαλε μόνο για το demo.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο δημιουργός του tool διατηρεί ένα thread στο Crysis 2 forum category στα forum του steam

Το ξεκίνησα χθες, κανένα τεταρτάκι ασχολήθηκα και έχω καλές εντυπώσεις. Που μοιάζει με το hl2 δεν είναι κακό. Μου άρεσαν πολύ τα half life. Ωραία τα γραφικά ιδίως στο extreme και το trifire πάει σφαίρα. To ελάχιστο που είδα για ένα με 2 δευτερόλεπτα ήταν τα 60fps και οι κάρτες όλες πάνω από 95% συνέχεια. Είδα θερμοκρασίες 87 βαθμούς! Ζορίζει πολύ τις κάρτες. Συνήθως σε games έχω μέχρι 81 μέγιστη.

Αντε να ξεκολλήσω λίγο από το battlefield bad company 2! Ήρθε και το nfs shift 2, προβλέπεται λιώσιμο και παντόφλα...

:p

Εμενα τα γραφικα μου αρεσουν περισσοτερο απο το 1. To gameplay και το AI των αντιπάλων ειναι σαφέστατα βελτιωμένα επίσης. Καλα εκανε και δεν το εκανε βαρύ οπως το 1 τωρα που οι μυγες ειναι παχουλες :p

ελα ομως που το patch δεν σε αφηνει να κανεις target τον φακελο του crysis παρα μονο κανει search ολους τους σκληρους και σε μενα τουλαχιστον δεν το βρηκε(το εχω κανει αλλου εγκατασταση).Τι κανουμε τωρα?

Και να μην το βαλεις δεν εγινε και τιποτα>Εγω δεν ειδα καμια διαφορα στο πριν και μετα.

Με αυτο που ειδα μεγαλη διαφορα -για 1η φορα σε παιχνιδι -ειναι με το vsync .Θελει απαραιτητα ΟΝ.Οσο το ειχα off με ζαλιζε μετα απο 1-2 ωρες gaming.Απο την στιγμη που το εβαλα ΟΝ ολα καλα.Δεν μπορω να το εξηγησω αλλα και δεν μου εχει ξανατυχει.

Έχει κάποια bugs ακόμα. Όταν πας να καταστρέψεις τον υπολογιστή του γκουλντ, στο λιμάνι, έκανα ένα sprint/γλύστριμα (πώς το λένε :p) και έπεσα "μέσα και από κάτω από το κτήριο" σε νερό. Τοίχοι κτλ δε φαίνοντουσαν, αλλά είχαν collision detection και δε με αφηναν να βγώ.

Επίσης από εκεί έβγαλα το συμπέρασμα ότι είναι "απαταιώνας" το ΑΙ. Στην περίπτωση του bug εγώ έβλεπα τους εχθρούς κανονικά (αόρατοι τοίχοι). Αυτοί όμως κανονικά θα έπρεπε να βλέπουν τοίχους μόνο. Και όμως με βαρούσαν κανονικά (επίσης, που είναι το collision οέο; )

Προσπάθησα να κρατήσω ένα screenshot, αλλά με printscr δεν έκανα δουλειά.

Και να μην το βαλεις δεν εγινε και τιποτα>Εγω δεν ειδα καμια διαφορα στο πριν και μετα.

Με αυτο που ειδα μεγαλη διαφορα -για 1η φορα σε παιχνιδι -ειναι με το vsync .Θελει απαραιτητα ΟΝ.Οσο το ειχα off με ζαλιζε μετα απο 1-2 ωρες gaming.Απο την στιγμη που το εβαλα ΟΝ ολα καλα.Δεν μπορω να το εξηγησω αλλα και δεν μου εχει ξανατυχει.

τι fps βγάζεις? εγώ 45-60 σε hardcore με vsynψ off όμως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.