Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
Παίδες για δείτε την ταινία "Skyline" και πείτε μου...σας θυμίζει τπτ???:p

Η ταινια δεν βλεπεται....αλλα το πιασαμε το υπονοουμενο.:baby:

Παιξε μονο με τα CAP μην βγαλεις τον οδηγο.

Δεν εχω το παιχνιδι οποτε δεν μπορω να σου πω αν παιζει ή οχι.

Παιζει...80-90fps εξωτερικα και 130fps στα εσωτερικα....Παντως για την ωρα μετριο το παιχνιδι.

εχετε δοκιμασει το online του;αξιζει..;;;;

πειτε τη γνωμη σας οσοι μπορείτε γιαν να δω αν ειναι να προχωρήσω στην αγορά του

ή να συνεχιζω να καιγομαι με το bc2;;;;;;:magic::magic:

Εντελώς διαφορετική φάση το ένα από το άλλο ( BFBC2 & Crysis 2 MP ).

Θεωρώ το BFBC2 καλύτερο ( αν και είναι υποκειμενικό το να συγκρίνεις 2 ανόμοια πράγματα ), και δεν βλέπω να μαζεύει πολύ κόσμο το Crysis 2 online γενικώς, αλλά και φυσικά σε βάθος χρόνου ( δείτε π.χ. πόσους players online έχει το Crysis Wars online μέσω όρο )

Τελειως διαφορετικο απτο bc2 οντως, CoDιζει ασχημα αλλα εχει καποια ωραια, για παραδειγμα το hit registration αποσο θυμαμαι ητανε πολυ αξιοπιστο και τα οπλα βαραγαν ισια μονο με sights, φανταζομαι θα εχει πιο πολυ πραγμα να ξεκλειδωσεις απτο bc2 ( αμα εισαι stat whore that is :p )Την Δευτερα που θα το εχω θα μπορεσω να πω περισσοτερα με σιγουρια, κυριως για το online του το τσιμπησα εγω, noobs are tasty :p

Άρχισα να το παίζω κι εγώ... Γενικά είμαι κάπως απογοητευμένος. Πέραν του θέματος των γραφικών, που είναι απαράδεκτο να είναι πολλές φορές υποδεέστερα του 1, το gameplay καταντάει εκνευριστικό με αυτά τα checkpoints. Δηλαδή όλη η φασαρία είναι να κρίβεσαι συνέχεια μέχρι να σκοτώσεις όλους τους εχθρούς. Και μια βλακεία να κάνεις, φτου και από την αρχή. Που είναι εκείνος ο δυναμισμός του 1, όπου ένιωθες ότι είσαι υπερ ήρωας... Επίσης λέγανε ότι θα κάναν περιβάλλον που θα καταστρέφεται με διαδικαστικό τρόπο, αλλά εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Τώρα όσο για την υπόθεση, μέχρι στιγμής μου φαίνεται έτσι κι έτσι. Το είχα πει και πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι άλλωστε, το ότι κάνουν skip αυτό που έγινε στο τέλος του 1 και βγάζουν στην ουσία μια τελείως διαφορετική ιστορία και ένα τελίως διαφορετικό κλίμα δεν με ενθουσιάζει, εγώ ήθελα να δω τι γίνεται ακριβώς μετά το 1. Τέλος πάντων ακόμα είμαι στην αρχή, θα δούμε.

Άρχισα να το παίζω κι εγώ... Γενικά είμαι κάπως απογοητευμένος. Πέραν του θέματος των γραφικών, που είναι απαράδεκτο να είναι πολλές φορές υποδεέστερα του 1, το gameplay καταντάει εκνευριστικό με αυτά τα checkpoints. Δηλαδή όλη η φασαρία είναι να κρίβεσαι συνέχεια μέχρι να σκοτώσεις όλους τους εχθρούς. Και μια βλακεία να κάνεις, φτου και από την αρχή. Που είναι εκείνος ο δυναμισμός του 1, όπου ένιωθες ότι είσαι υπερ ήρωας... Επίσης λέγανε ότι θα κάναν περιβάλλον που θα καταστρέφεται με διαδικαστικό τρόπο, αλλά εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Τώρα όσο για την υπόθεση, μέχρι στιγμής μου φαίνεται έτσι κι έτσι. Το είχα πει και πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι άλλωστε, το ότι κάνουν skip αυτό που έγινε στο τέλος του 1 και βγάζουν στην ουσία μια τελείως διαφορετική ιστορία και ένα τελίως διαφορετικό κλίμα δεν με ενθουσιάζει, εγώ ήθελα να δω τι γίνεται ακριβώς μετά το 1. Τέλος πάντων ακόμα είμαι στην αρχή, θα δούμε.

Συμφωνω σε ολα >Οσο για την δραση το gamespot αναφερει οτι οι πρωτες ωρες ειναι βαρετες αλλα μετα το παιχνδι εχει καταιγιστικη δραση.τωρα ποσο καταιγιστική μπορει να ειναι με τα checkpoints....Ίδωμεν.

Για οσους αντιμετωπιζουν θεμα με το flickering,πηγαινετε στο folder που εχετε εγκαταστησει το παιχνιδι και μετονομαστε το Crysis2 σε Rift

Η διαφορα ειναι τεραστια :dance3:

To rift* σε crossfire ρίχνει την αποδοση χειρότερα και απο 1 κάρτα.Η μόνη λύση για cf είναι το bioshock* αλλά δημιουργεί ένα ενοχλητικό blurring στα textures όταν κινήσε.

Ρε σεις τι π@π@ρ.. είναι αυτό που δεν μπορείς να τρέξεις αν δεν έχεις ενέργεια? Ουσιαστικά ακυρώνει τους όποιους τσαμπουκάδες σε υψηλό difficulty.Όλη την ώρα σέρνομαι αόρατος γιατί αν με δουν και με πυροβολήσουν δεν μπορώ να τρέξω μετά!!! :hang3:

Εγω το εχω παιξει λιγο, σε 19' με 2x8800gtx σε gamer γραφικα. εχω 50 fps περιπου, και μου αρεσε.

δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα! (ισως ακομα να ναι αρχει)

Παντως αυτο που δεν μοθ αρεσε ειναι οτι δεν εχει την φωνη στα διαφορα mode , miximum speed , strenth κτλ.... μονο στο stealth :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.