Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
εμένα γιατι μου φαινεται πως σαν benchmark θα το τρεχουν οι περισσοτεροι?

δεν περιμενω πολλα παντως...ελπιζω να βγω ψευτης

Μα περιμενες κατι αλλο? για crysis μιλαμε. Αυτα τα παιχνιδια ειναι για να χαιρονται αυτοι που εχουν επενδυσει στο συστημα τους (απο τη πλευρα μας) και για να αγοραζουν οσοι δεν το εκαναν ηδη (απο τη πλευρα των εταιριων). Ευτηχως υπαρχουν και games που σε κερδιζουν επειδη μαμανε (βλεπε dead space 2) και ερχονται τιτλαρες. Η διασκεδαση του crysis ειναι τα νουμερα :p

Μα περιμενες κατι αλλο? για crysis μιλαμε. Αυτα τα παιχνιδια ειναι για να χαιρονται αυτοι που εχουν επενδυσει στο συστημα τους (απο τη πλευρα μας) και για να αγοραζουν οσοι δεν το εκαναν ηδη (απο τη πλευρα των εταιριων). Ευτηχως υπαρχουν και games που σε κερδιζουν επειδη μαμανε (βλεπε dead space 2) και ερχονται τιτλαρες. Η διασκεδαση του crysis ειναι τα νουμερα :p

υπερβαλεις παρα πολυ

το crysis 1 και σε συστημα σαν το δικο μου το παιζω απο οταν βγηκε και ακομα και το ιντερνετ ειναι μια χαρα

τωρα για κατι cod κατι bfbc2 εχουν φαει διαγραφη αρκετο καιρο...

υπερβαλεις παρα πολυ

το crysis 1 και σε συστημα σαν το δικο μου το παιζω απο οταν βγηκε και ακομα και το ιντερνετ ειναι μια χαρα

τωρα για κατι cod κατι bfbc2 εχουν φαει διαγραφη αρκετο καιρο...

Δεν αντιλεγω, αλλα οταν κυκλοφορησε το crysis 1 δεν υπηρχε η gtx σου. Και τα high end pc της εποχης μοχθουσαν να το παιξουν στα οριακα playable επιπεδα (30 frames). Οποτε τι να το κανω??? Το crysis κανα χρονο ειναι που μπορει καποιος να το παιξει σαν ανθρωπος (παντα σε αναλυσεις 1980χ1050 και πανω). Αλλα αυτα ειναι γνωστα

Γιατί ρε παιδιά έχουμε κολλήσει όλοι με τα benchmarks και τα φρέ'ι'μς περ σέκοντ κ.λ.π μας εχουν πάρει χαμπάρι οι εταιρίες παιχνιδιών (και ιδιαίτερα στα ξένα φόρουμς) και μας δουλεύουνε βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος είναι ανάγκη δηλαδή να το παίξουμε όλοι στα μαξ σέτινγκς δέν έχουν όλοι την δηνατότητα να αλάζουνε κάρτες καθε εξάμηνο σαν τα πουκάμησα εγώ προσωπικά όταν είχε κυκλοφορίσει το crysis 1 ειμουν με τον pentium 4 και μια οθόνη crt τό παιξα και το ευχαριστήθηκα στα μίνιμουμ δεν γινόταν και διαφορετικά γιατί δεν διέθετα τα χρήματα εκείνη την περίοδο να κάνω αναβάθμηση με το που αγόρασα μετά απο ενα χρόνο καινόυριο το ξανάπαιξα στα φουλ χάθηκε ο κόσμος δηλαδή έλεος πιά έλεος!:suicide:

σημασια ειναι να ευχαριστιεσαι κατι οταν κυκλοφορει και οχι μετα απο 1-2 χρονια....

καλως η κακως ενας απο τους κυριους λογους που θα ασχοληθει καποιος με το

Crysis ειναι τα γραφικα του.....αν τωρα ειναι να τα ριξεις και αυτα στο low και να μοιαζει

παιχνιδι πενταετιας τοτε δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι του

γνωμη μου παντα

σημασια ειναι να ευχαριστιεσαι κατι οταν κυκλοφορει και οχι μετα απο 1-2 χρονια....

καλως η κακως ενας απο τους κυριους λογους που θα ασχοληθει καποιος με το

Crysis ειναι τα γραφικα του.....αν τωρα ειναι να τα ριξεις και αυτα στο low και να μοιαζει

παιχνιδι πενταετιας τοτε δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι του

γνωμη μου παντα

Εμενα προσωπικα δεν με συναρπασε και τοσο το gameplay ουτε το σεναριο. Το μονο που με κραταγε ηταν τα πανεμορφα περιβαλοντα που χαιρομουν να περιπλανιεμαι να τα βλεπω. Τοτε (2007) που ειχα high end μηχανημα και δεν μπορουσα να το χαρω ετσι οπως ηθελα, για μενα ηταν fail

Εμενα προσωπικα δεν με συναρπασε και τοσο το gameplay ουτε το σεναριο. Το μονο που με κραταγε ηταν τα πανεμορφα περιβαλοντα που χαιρομουν να περιπλανιεμαι να τα βλεπω. Τοτε (2007) που ειχα high end μηχανημα και δεν μπορουσα να το χαρω ετσι οπως ηθελα, για μενα ηταν fail

αυτο ακριβως ;)

είναι ανάγκη δηλαδή να το παίξουμε όλοι στα μαξ σέτινγκς δέν έχουν όλοι την δηνατότητα να αλάζουνε κάρτες καθε εξάμηνο σαν τα πουκάμησα εγώ προσωπικά όταν είχε κυκλοφορίσει το crysis 1 ειμουν με τον pentium 4 και μια οθόνη crt τό παιξα και το ευχαριστήθηκα στα μίνιμουμ δεν γινόταν και διαφορετικά γιατί δεν διέθετα τα χρήματα εκείνη την περίοδο να κάνω αναβάθμηση με το που αγόρασα μετά απο ενα χρόνο καινόυριο το ξανάπαιξα στα φουλ χάθηκε ο κόσμος δηλαδή έλεος πιά έλεος!:suicide:

Αν εχεις πληρωσει τα κερατα σου για δυνατο μηχανημα της εποχης και ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΤΟ GAME (δεν υπονοω οτι εσυ παιζεις με πειρατικα, προληπτικα το λεω) τοτε ναι, εχω την απαιτηση να το παιξω στα μαξ και να παιζει νερο! Μπραβο σου εαν το ευχαριστηθηκες στα μινιμουμ. Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες απαιτησεις. (εγω οταν πληρωνω απαιτω):)

Αν εχεις πληρωσει τα κερατα σου για δυνατο μηχανημα της εποχης και ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΤΟ GAME (δεν υπονοω οτι εσυ παιζεις με πειρατικα, προληπτικα το λεω) τοτε ναι, εχω την απαιτηση να το παιξω στα μαξ και να παιζει νερο! Μπραβο σου εαν το ευχαριστηθηκες στα μινιμουμ. Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες απαιτησεις. (εγω οταν πληρωνω απαιτω):)

Εγω αμα εφτιαχνα παιχνιδια για pc θα ειχα και την απαιτηση απο αυτον που εχει πληρωσει τα κερατα του για ενα δυνατο μηχανημα της εποχης να ξερει τι να περιμενει οταν βαζει dx10 renderer, ambient occlusion 8x AA και ολα αυτα σε λειτουργικο που εκεινη την εποχη αποδεδειγμενα τα ετρεχε ολα πιο αργα απτα XP 32bit και γενικα ετρωγε κραξιμο απο παντου, σε e6600 και 8800gt, αναλυση 1280 2x AA τα περισσοτερα στο high dx9 ( πες μου εναν σοβαρο λογο να παιξεις crysis σε dx10 ) ειχα ελαχιστα παραπονα απτο demo (που ητανε και πιο βαρυ απτην τελικη εκδοση), τωρα αν εσενα σου ξεφουσκωσε το ηλεκτρονικο μαρτζαφλαρι επειδη δεν σε αφησε το μηχανημα σου να τα βαλεις ολα τερμα και την αναλυση στον θεο, ηθελες τα και bethesda :p και το F.E.A.R και το oblivion ητανε βαρια και ασηκωτα σε settings πανω απτο medium για οσους ειχανε καρτα στα κυβικα της 6800gt αλλα δεν κανατε ετσι. Εξαλλου το εχουμε πει χιλιαδες φορες, η μηχανη γραφικων του συγκεκριμενου παιχνιδιου εχει τεραστιες δυνατοτητες και χωρις mods τα γραφικα που βλεπεις ειναι σκετη κοροιδια http://www.thelab.gr/gaming/crysis-and-crysis-warhead-mods-thread-69423.html

To θεμα ειναι να ευχαριστιεται καποιος το παιχνιδι και το γενικοτερο feeling του..πολυ δυστηχως μπερδευουν το benchmark με το gameplay ενος παιχνιδιου, εγω σε εποχη crysis eπαιζα σε mid range αποδοση και μπορω να πω οτι το κατα ευχαριστηθηκα και σε καμμια περιπτωση δεν θα ξαναεπαιζα το game αν μελλοντικα ειχα δυνατοτερο συστημα..παντα θα υπαρχουν hi end απαιτησεις για να ξοδευονται χρηματα με σκοπο το κερδος...:getlost:

Εγω αμα εφτιαχνα παιχνιδια για pc θα ειχα και την απαιτηση απο αυτον που εχει πληρωσει τα κερατα του για ενα δυνατο μηχανημα της εποχης να ξερει τι να περιμενει οταν βαζει dx10 renderer, ambient occlusion 8x AA και ολα αυτα σε λειτουργικο που εκεινη την εποχη αποδεδειγμενα τα ετρεχε ολα πιο αργα απτα XP 32bit και γενικα ετρωγε κραξιμο απο παντου, σε e6600 και 8800gt, αναλυση 1280 2x AA τα περισσοτερα στο high dx9 ( πες μου εναν σοβαρο λογο να παιξεις crysis σε dx10 ) ειχα ελαχιστα παραπονα απτο demo (που ητανε και πιο βαρυ απτην τελικη εκδοση), τωρα αν εσενα σου ξεφουσκωσε το ηλεκτρονικο μαρτζαφλαρι επειδη δεν σε αφησε το μηχανημα σου να τα βαλεις ολα τερμα και την αναλυση στον θεο, ηθελες τα και bethesda :p και το F.E.A.R και το oblivion ητανε βαρια και ασηκωτα σε settings πανω απτο medium για οσους ειχανε καρτα στα κυβικα της 6800gt αλλα δεν κανατε ετσι. Εξαλλου το εχουμε πει χιλιαδες φορες, η μηχανη γραφικων του συγκεκριμενου παιχνιδιου εχει τεραστιες δυνατοτητες και χωρις mods τα γραφικα που βλεπεις ειναι σκετη κοροιδια http://www.thelab.gr/gaming/crysis-and-crysis-warhead-mods-thread-69423.html

Kαι ποιος μιλησε για aa 8x?? εγω τοτε με 8800gtx σε very high ημουν κατω απο το οριο. Οταν μιλαμε για μαξ settings δε μιλαμε για κατι βλακειες 16χ aa, αυτα ειναι για να παιζουμε. Εξαλλου δεν το εκανα εγω θεμα, εγινε απο μονο του παγκοσμιως, γιατι δεν νομιζω να ειχε ξαναγινει αυτο, δλδ να πρεπει να περασουν 2-3 χρονακια απο τη κυκλοφορια ενος παιχνιδιου για να μπορει καποιος το παιξει ανετα. το oblivion το επαιζες ανετα με 6800gt και ultra οποτε αστοχο. για το fear δε ξερω δεν το εχω παιξει

το θεμα ειναι πως τοσο το Fear οσο και το Οblivion παιζανε αξιοπρεπως με τα συστηματα της εποχης τους......βαρια μεν αλλα playable με καλο hardware

το Crysis ακομα και σε top hardware ηταν unplayable σε high settings

ακομα γονατιζει μηχανηματα στο Ultra....

Λοιπον για μην λεμε θα πω το εξης μια 8800 GTX (550 ΕΥΡΩ) ηταν η καρτα εποχης Crysis...

Λοιπον σε 1920χ1080 no AA + Very high + Dx10 -> 15 fps average on crysis στο Benchmark

Αυτο για μενα που θελω να παιζω το καθε παιχνιδι με την μεγιστη δυνατη απεικονιση που μπορει να μου προσφερει (εκτος απο υπορβολικο aa) ηταν fail για τοτε.

Οταν βγηκε το crysis οι περισσοτεροι παιζαμε σε 1280χ1024 δεν ειχε πραγματοποιηθει η τεραστια πτωση τιμων των μεγαλων οθονων.Με μια 8800gtx και ενα core2duo επαιζες με custom ρυθμισεις σε dx9 .Προσωπικα παιζω το crysis απο τον Νοεμβριο του 07 μεχρι και σημερα,με ενα καρο διαφορετικα setups και ρυθμισεις.

Το ιδιο ισχυε και για το oblivion ,επισης πολυ βαρυ ακομη και σε 1280χ1024 για καρτες της εποχης οπως χ1800χτ,χ1900χτχ

Εμενα αυτα τα παιχνιδια μ'αρεσουν ,θελω αψογα γραφικα,υποθεση δε με απασχολει.Αλλωστε αμα θελω υποθεση βλεπω καμια ταινια στο cinema.

δεν ειναι αναγκη να παιξεις κατι στο φουλ για να το χαρεις

το παιχνιδι το τερματισα σε low με 800x600 σε pedium4 2.6ghz και 7600gs

μου εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση πως εκανες οτι ηθελες μεσα στις ζουγκλες και μεσα στις θαλασσες που παω και αγοραζω το pc που εχω τωρα αλλα με μια 8800 gts 512 και στα high dx9 που το ειχα ηταν μπροστα απο τα αλλα παιχνιδι με διαφορα τωρα τι θα κερδιζες αν το max ηταν στα high?απολυτως τιποτα

στις εταιριες που βγαζουν καρτες γραφικων πες το που βγαζουν οτι να ειναι

παω και σκαω αλλα 270 καπου εκει για την gtx 260 και το μονο που ειδα ηταν τα dx9 σε dx10 στα ιδια settings

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.