Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

δοκιμασα αυτα τα settings του papatsoni εξαφανιστηκαν αυτα τα γραμματα που εβγαζε δεξια που μετρουσε fps αλλα κολλαει κ δεν περναει επιπεδο μετα την πρωτη πιστα, παντως με την 6950 σε 6970 βγαζει 62 fps κολημενα σε 1920χ1080 αντε σε λιγες των περιπτωσεων να εχει μια μικρη πτωση 50-54 στο gamer παντα,στου αδερφου μου που το δοκιμασα με τους τελευταιους οδηγους με την 295 κ q9550 στα 3.4 πηγαινε 20-25 fps σε 1920χ1080 κ ο ενας πηρυνας επινε τσαι.

Πάντως πολύ καλά πάει σε DX9 και κάτι μου λέει πως σε DX11 θα έχει μεταξύ 25-40FPS...

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Noμίζω κάνει BAM ότι είναι DX9...

Απλά είναι "προχωρημένο DX9"... Οι προγραμματιστές έκατσαν και το προγραμμάτισαν το DX9 στα όρια τους... Και καλά κάνουνε..

Είναι και θέμα Marketing σίγουρα... DX10/DX11 σου λένε, αλλά όντως και σε DX9 μπορέσαν και το κάνανε τρομερά ρεαλιστικό αν εξαιρέσεις κάποιες λεπτομέριες που όντως

δεν τους το επιτρέπει η πλατφόρμα Directx.

Σιγουρα ειναι dx9,γιατι ειναι απο το xbox το βιντεο.

Παντως πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλυτερο το παιχνιδι στην τελικη του εκδοση ακομα και για τις κονσολες.

Ολα ειναι θεμα μαρκετινγ...

Noμίζω κάνει BAM ότι είναι DX9...

Απλά είναι "προχωρημένο DX9"... Οι προγραμματιστές έκατσαν και το προγραμμάτισαν το DX9 στα όρια τους... Και καλά κάνουνε..

Είναι και θέμα Marketing σίγουρα... DX10/DX11 σου λένε, αλλά όντως και σε DX9 μπορέσαν και το κάνανε τρομερά ρεαλιστικό αν εξαιρέσεις κάποιες λεπτομέριες που όντως

δεν τους το επιτρέπει η πλατφόρμα Directx.

Το βίντεο πάντως μόνο για Low δεν μου κάνει απ'όσο μπορώ να καταλάβω και λόγω των περιορισμών του συμπιεσμένου υλικού. Αν ήταν έτσι το Low στα pc οι λιγότερο απαιτητικοί δεν θα αναβάθμιζαν ποτέ.

Αντίθετα μέτριας ποιότητας ήταν αυτό που πόσταρες ως advanced στην προ-προηγούμενη σελίδα, όπου το έδαφος φαινόταν ένα εντελώς θολό πράγμα. Ας τα βλέπει αυτά ο gruntgr.

ΥΓ: Είμαι περίεργος να δω αν με το tesselation θα δούμε ποτέ βλάστηση και δέντρα της προκοπής, αληθινά τρισδιάστατα. Όχι πια άλλες διάφανες ζωγραφισμένες πλάκες που κρέμονται από κλαδιά.

Ο Carmack πάντως το data amplification που προσφέρει το tesselation το έχει προ πολλού αποκυρήξει ως το μέλλον στην γεωμετρική πολυπλοκότητα.

Αντίθετα μέτριας ποιότητας ήταν αυτό που πόσταρες ως advanced στην προ-προηγούμενη σελίδα, όπου το έδαφος φαινόταν ένα εντελώς θολό πράγμα. Ας τα βλέπει αυτά ο gruntgr.

Δεν είναι θολό... Απλά φαίνονται παντού Θάλασσες και κάποια χαλασμένα πολύγωνα... Στο Gamer νομίζω παίζει πιο σωστά...

Πιαιδια αρχιζω να πιστευω οτι το DX11 στο CRYSIS 2 θα ειναι μια ΦΟΥΣΚΑ!

Φούσκα..?

Απο που και ως πού...?

Στο DX9 φαίνεται ότι του λείπει το tessalation, και έχει πολλές γυαλάδες..

Φούσκα..?

Απο που και ως πού...?

Στο DX9 φαίνεται ότι του λείπει το tessalation, και έχει πολλές γυαλάδες..

Ειμαι περιεργος να δω το επιπεδο του tessellation και των αλλων dx11 χαρακτηριστικων.

Φοβαμαι οτι βαλανε τα χερακια τους οι κονσολες, και οτι τελικα δεν θα δουμε κατι παραπανω πανω απο αυτο που βλεπω. Δεν με ικανοποιεί και Crysis δεν πιάνει.

Χτες το βραδυ εβαλα να παιξω Crysis, και τα γραφικά του μου έδειχναν αρκετά πιο uber alles ...

Eπισης να πω οτι το story ειναι πιο ενδιαφέρον απο το παλιο, γενικα πιστευω οτι παει σε πιο Call of Duty πλευρα ωρες ωρες. Ειναι διαφορετικο αρκετα απο το Crysis το Crysis 2.

Ας περιμενουμε να δουμε το τελικο παιχνιδι.

Μην ξεχναμε οτι το Crysis 2 ειναι certified for 580gtx σε DX11 :hehe: (τι σου κανει το hype)

Από τις φωτό και μόνο που βλέπω,δεν έχω παράπονο.Βέβαια οτι καλύτερο και βελτίωση είναι ευπρόσδεκτη.Το παιχνίδι το ίδιο θα είναι είτε έτσι είτε πιο βαρύ και το gameplay δεν αλλάζει και αυτό είναι που μετράει σε ένα game περισσότερο(imo).

μου θυμίζει 2012 όλη η φάση .... τυχαίο δεν νομίζω Crysis 2 και φυσικά στην Αμερική η οποία θα καταστραφεί

-

πιστεύω ακόμα ότι πρέπει να υπάρχουν τέτοιες στολές (όχι πολλές το πολύ 12) που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε 2000 άτομα πάνω στην Γη (2000+12=2012) :p

ωραιο παιχνιδακι θα ειναι

αλλα καμια σχεση με το παλιο το πρωτο πολυ ποιο ωραιο σε χειρισμο

σε γραφικα τωρα λιγο που το εβαλα στο hardcore στην αρχη ημουν σε 40 fps σε dx9 καλουτσικα τα γραφικα αν και δεν ειναι οπως το πρωτο που και με 30 μπορεις να παιξεις

κατα τα αλλα σε advanced ειναι καλα :dance3:

παντως σε dx11(για τους τυχερους) μου φαινεται οτι θα ειναι αρκετο ωραιο(αλλα αν δεν εισαι και μεσα στις ζουγκλες δεν λεει)

ωραιο παιχνιδακι θα ειναι

αλλα καμια σχεση με το παλιο το πρωτο πολυ ποιο ωραιο σε χειρισμο

σε γραφικα τωρα λιγο που το εβαλα στο hardcore στην αρχη ημουν σε 40 fps σε dx9 καλουτσικα τα γραφικα αν και δεν ειναι οπως το πρωτο που και με 30 μπορεις να παιξεις

κατα τα αλλα σε advanced ειναι καλα :dance3:

παντως σε dx11(για τους τυχερους) μου φαινεται οτι θα ειναι αρκετο ωραιο(αλλα αν δεν εισαι και μεσα στις ζουγκλες δεν λεει)

Με τι κάρτα γραφικών ήσουν σε Hardcore και 40FPS..?

Εμένα δεν μου δουλεύει το hardcore... Κολάει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.