Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Και όμως Sebastian από ότι βλέπω είσαι σε DX9... Και όχι DX10, μπορείς να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα ώστε να το διαπιστώσουμε?

Πάντως από ότι βλέπω σε DX9 με Hardcore Settings τα γραφικά είναι τρομερά.. :T:

Mπηκα μεσα στα menu και εβαλα HARDCORE...

Τι αλλο πρεπει να βαλω ?

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Τι αλλο πρεπει να βαλω ?

To θέμα είναι ότι όσοι το βάζουν σε Hardcore συνεχίζει να παίζει σε DX9...

Λογικά με κάποια αλλαγή στο .dat αρχείο, που δε μπορώ να βρώ που βρίσκεται, η απλά περιμένουμε να βγεί η κανονική Release...

Πόσα FPS έχεις μέσα στο Game..?

To θέμα είναι ότι όσοι το βάζουν σε Hardcore συνεχίζει να παίζει σε DX9...

Λογικά με κάποια αλλαγή στο .dat αρχείο, που δε μπορώ να βρώ που βρίσκεται, η απλά περιμένουμε να βγεί η κανονική Release...

Πόσα FPS έχεις μέσα στο Game..?

Ρε man πανω αριστερα ειναι τα frames δεν τα βλεπεις....60αρια!!!!

Για DX11 λες και οχι DX10....

Ρε man πανω αριστερα ειναι τα frames δεν τα βλεπεις....60αρια!!!!

Για DX11 λες και οχι DX10....

Βασικά τα 60άρια, είναι και με τις 3 κάρτες σου ε..?

Αν είναι με την μια κάρτα μόνο τότε 100% είναι DX9, αν είναι με τις 3 τότε λογικό μου φαίνεται και για DX11..

Δεν ξέρω ο τρόπος είναι να κάνεις enable αυτα τα Stats που εμφανίζει δίπλα. Αλλά το πως δεν το γνωρίζω... :...:

Αν είναι με την μια κάρτα μόνο τότε 100% είναι DX9, αν είναι με τις 3 τότε λογικό μου φαίνεται και για DX11..

Δεν ξέρω ο τρόπος είναι να κάνεις enable αυτα τα Stats που εμφανίζει δίπλα. Αλλά το πως δεν το γνωρίζω... :...:

Με μια καρτα ειναι... ( υπαρχει τροπος να παιξω σε DX11? )

....ολα τα screens ειναι σε HARDCORE + από nvidia driver (HIGH IMAGE QUALITY+X16AF+X4AA+VSYNC ON)

r_displayinfo 1 απο κονσόλα..

Τι αλλο πρεπει να βαλω ?

αν χρησιμοποιείς το πιο κάτω, είναι σαν το παλιό "VeryHigh" σε DX9 για τα ΧΡ, αν ΔΕΝ το χρησιμοποιείς, ΔΟΚΙΜΑΣΕ το :D:p

sys_game_folder=GameCrysis2
sys_dll_game=CryGameCrysis2.dll
sys_user_folder=Crysis2

r_ShadersRemoteCompiler = 0

log_IncludeTime = 1
sys_languages = "english,french,spanish,german,turkish"

con_restricted = 0
r_displayInfo = 1
sys_warnings = 0
r_driver dx11
r_width = [COLOR="Red"]xxxx[/COLOR]
r_height = [COLOR="Red"]yyyy[/COLOR]
sys_spec = 4
sys_spec_full = 4
sys_spec_ObjectDetail = 4
sys_spec_Shading = 4
sys_spec_VolumetricEffects = 4
sys_spec_Shadows = 4
sys_spec_Texture = 4
sys_spec_Physics = 4
sys_spec_PostProcessing = 4
sys_spec_Particles = 4
sys_spec_Sound = 4
sys_spec_Water = 4
sys_spec_GameEffects = 4
sys_spec_Quality = 4
q_quality = 4
q_ShaderGeneral = 3
q_ShaderMetal = 3
q_ShaderGlass = 3
q_ShaderVegetation = 3
q_ShaderIce = 3
q_ShaderTerrain = 3
q_ShaderShadow = 3
q_ShaderFX = 3
q_ShaderPostProcess = 3
q_ShaderHDR = 3
q_ShaderSky = 3
q_ShaderWater = 3
q_Renderer = 3
r_TexturesStreaming = 0
r_vsync = 0
r_UseEdgeAA = 2
r_Beams = 1
r_enablealttab = 0
e_lods = 0
s_SpeakerConfig = 2
s_formattype = 5
s_formatsamplerate = 96000
g_gamespy_loginUI = 0
g_enableInitialLoginScreen = 0
net_lanbrowser = 1
net_initLobbyServiceToLan = 1

Ρε παιδια σε αυτη τη "Beta" εκδοση, δεν γινεται να παιξεις σε dx11, μονο dx9 προς το παρον...Για dx11 αναμονη για την κανονικη εκδοση του game..:)

Aυριο θα το δοκιμασω και γω,να δω τι ψαρια πιανει:p

Να κανω ολα αυτα copy-paste στο system.cfg papatsoni ?

ναι, άφησε μόνο το "; crysis2" που θα βρείς στην κορυφή και αντικατέστησε ότι βρείς, με αυτό πιο πάνω (την ανάλυση μην ξεχάσεις να ορίσεις από βιασύνη) και θα σου πρότεινα αρχικά κατέβασε ΑΑ από τον driver :D:p, βλέπεις πως πάει έτσι, και του δίνεις στη συνέχεια ;)

αν χρησιμοποιείς το πιο κάτω, είναι σαν το παλιό "VeryHigh" σε DX9 για τα ΧΡ, αν ΔΕΝ το χρησιμοποιείς, ΔΟΚΙΜΑΣΕ το :D:p

γιατι δεν με αφινεις να πεσω για υπνο και με βαζεις να ψαχνω βραδιατικα...:hehe:

ναι, άφησε μόνο το "; crysis2" που θα βρείς στην κορυφή και αντικατέστησε ότι βρείς, με αυτό πιο πάνω (την ανάλυση μην ξεχάσεις να ορίσεις από βιασύνη) και θα σου πρότεινα αρχικά κατέβασε ΑΑ από τον driver :D:p, βλέπεις πως πάει έτσι, και του δίνεις στη συνέχεια ;)

Man δεν ειδα διαφορα... κοιταξα φωτισμους, τοιχους, ξυλα, κύματα και ηταν ιδια...

(στο μεταξυ μεσα στο menu με το system.cfg που μου εδωσες το γυρισε σε GAMER)

πρεπει να κοιταξω καπου συγκεκριμενα ?

στο μενου το αναφέρει σαν gamer, αλλά πάνω δεξιά μεταξύ άλλων αναφέρει VeryHigh πλέον (από High, που αναφέρει στο "default" hardcore), διαφορές πάντως μεταξύ των 3ων "default" επιλογών έχουν ποστάρει στο xs, εδώ, όπου μεταξύ medium και high, δεν βλέπεις πολλές διαφορές (λίγοι επιπλέον φωτισμοί, στο άρμα π.χ. και στις αχτίδες του ήλιου,πρόσεξε δεξιά τις σκιές που είναι πολύ πιο soft δεξιά το νερό στο βάθος), οπότε και μεταξύ High και VeryHigh θα θέλει ψείρισμα για να δούμε διαφορές ;)

εδιτ2 : (η φωτό από το hardcore, ας μην της φαίνεται τόσο , έχει διπλάσια πολύγωνα και σκιές αν προσέξεις στο display πάνω δεξιά)

Παιδιά μην το κατεβάσετε.......

Έχει χιλιάδες Bugs...

Λείπουν τα cinematics, και επίσης είναι ΜΟΝΟ DX9, και δεν έχει ολοκληρωθεί οπότε πολύ λογικό να μην τερματίζεται απλά.

Ωραίες οι εικόνες και τα λοιπά αν και από τα textures δεν εντυπωσιάστηκα (εχει δει κανείς ταξί να γυαλίζουν έτσι ; ) ...οι φωτοσκιάσεις, οι ηλιαχτίδες και οι εκρήξεις είναι κορυφή πάντως....Από gameplay λέει τίποτα;

Ωραίες οι εικόνες και τα λοιπά αν και από τα textures δεν εντυπωσιάστηκα (εχει δει κανείς ταξί να γυαλίζουν έτσι ; ) ...οι φωτοσκιάσεις, οι ηλιαχτίδες και οι εκρήξεις είναι κορυφή πάντως....Από gameplay λέει τίποτα;

Το έχει σε DX9, δν κυκλοφόρισε ακόμα η DX11 Version, και για αυτό φαίνονται ψεύτικα και από ότι παρατήρισα δεν έχει Tessalation.

Gameplay νομίζω πιο ωραίο από τα πρώτα, πιο πολύ δράση... ;)

Αυτο που ειπε ο αρης πιο πανω.με τοσα bug και ελλειψη cinematics και dx11 δεν λεει να το κατεβασεις.χανει και το οποιο gameplay εχει το παιχνιδι και μετα θα ξενερωσεις και δεν προκεται να το παιξεις.εγω θα περιμενω τελικη εκδοση...

δοκιμασα αυτα τα settings του papatsoni εξαφανιστηκαν αυτα τα γραμματα που εβγαζε δεξια που μετρουσε fps αλλα κολλαει κ δεν περναει επιπεδο μετα την πρωτη πιστα, παντως με την 6950 σε 6970 βγαζει 62 fps κολημενα σε 1920χ1080 αντε σε λιγες των περιπτωσεων να εχει μια μικρη πτωση 50-54 στο gamer παντα,στου αδερφου μου που το δοκιμασα με τους τελευταιους οδηγους με την 295 κ q9550 στα 3.4 πηγαινε 20-25 fps σε 1920χ1080 κ ο ενας πηρυνας επινε τσαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.