Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Εγώ με 4AA και Vsync(forced) το είδα να τρέχει καλύτερα απ'ότι stock.

Αν είναι να έχεις τέτοια γραφικά και να σε ζαλίζει το tearing τι να το κάνεις.

Το ΑΑ δεν ξέρω αν δουλεύει πάντως.

Σε εμένα πάντως την πρωτη φορά κόλλησε στο loading screen , το τερμάτισα απο το task manager και το παιχνίδι δεν ξεκινάει καν πλέον. Πατάς το *.exe και δεν ανταποκρίνεται...

edit : Τελικά έφταιγε το windows firewall...

Μόλις βάζω τα γραφικά στο hardcore τα πάντα γίνονται μπλε και το παιχνίδι κολλάει. Στο advanced δεν υπάρχει πρόβλημα.

Απο βιντεο σε youtube είδα ότι το περιβάλλον γενικά δεν καταστρέφετε. Θα έλεγα ότι το bad company 2 έχει πιο καταστρέψημο περιβάλλον. Ισχύει, αυτοί που το δοκιμάσατε;

Απο βιντεο σε youtube είδα ότι το περιβάλλον γενικά δεν καταστρέφετε. Θα έλεγα ότι το bad company 2 έχει πιο καταστρέψημο περιβάλλον. Ισχύει, αυτοί που το δοκιμάσατε;

Ισχυει!

.....λιγα πραγματα στο Crysis 2 σε αυτο τον τομεα!

Σε dx9 τί υποστηρίζει από προηγμένα features(ambient occlusion, global illumination κτλ.)

Αν κατάλαβα καλά το hardcore είναι το high(σε όλα) του πρώτου crysis.

Μετά το hardcore έχει και άλλο επίπεδο;

Σε dx9 τί υποστηρίζει από προηγμένα features(ambient occlusion, global illumination κτλ.)

Αν κατάλαβα καλά το hardcore είναι το high(σε όλα) του πρώτου crysis.

Μετά το hardcore έχει και άλλο επίπεδο;

με custom cfg, βγάζει και VeryHigh πάνω δεξιά (αν και δεν πρόσεξα εμφανείς διαφορές)

Να το θέσω πιο απλά.

Εσύ σε τί το έτρεξες και έπιανες 35άρια και με τί εφέ; Είχες π.χ. το ambient occlusion του πρώτου crysis ή όχι;

35άρια είχα όπως "κυκλοφορεί"(hardcore) το παιχνίδι με cf(το οποίο ουσιαστικά ΔΕΝ δουλεύει -ούτε με διάφορα άλλα τρικ που κυκλοφορούν μετονομάζοντας το .exe, ή μέσω radeonpro) όπως τελικά και τόσα έχω με 1χ6950

Το δοκίμασα και εγώ σε 1920χ1080 όλα τέρμα με το σύστημα της υπογραφής και με την 480 να τρέχει στα 885/2100. Το παιχνιδάκι τρέχει πολύ άνετα, στα πρώτα 20 λεπτά δεν είδα τα Fps να πέφτουν κάτω απο τα 48, με το μάτι είχα μέσο όρο γύρω στα 55+ και την περισσότερη ώρα ηταν κολημένα στα 62.5. Λογικά με dx11 θα είναι καμιά 10-15αρα κάτω αλλά σίγουρα θα παίζει καλά με τις high end κάρτες του σήμερα.

Eμένα παίζει χάλια....... Αναβοσβήνουν όλα...... Δεν ξέρω... :(

Στο Hardcore απλά Freezάρει τώρα το συνιδιτοποίησα, στο Advanced το έχω βασικά.25qbvc9.jpg

Sebastian, αυτά είναι με Hardcore Graphics..??

Ναι, γιατί δεν σου αρέσουν ?

Προς ΑRIS20

Αυτό πάνω δεξια τα γράμματα ? τι είναι Man???

Εμένα δεν μου βγάζει τέτοια !!!

Προς ΑRIS20

Δεν το έβαλα, από μόνα τους βγήκαν μάλλον αυτό το Crysis που κατέβασα έχει δεχτεί "πείραγμα"..

Προς ΑRIS20

r_displayinfo 1 απο κονσόλα, ή αλλιώς άνοιξε το system.cfg και πρόσθεσέ το μέσα(ή άλλαξέ το από 0, αν μαντεύω σωστά ότι έχεις το .cfg με τα Veryhigh options που κυκλοφορεί)

Και όμως Sebastian από ότι βλέπω είσαι σε DX9... Και όχι DX10, μπορείς να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα ώστε να το διαπιστώσουμε?

Πάντως από ότι βλέπω σε DX9 με Hardcore Settings τα γραφικά είναι τρομερά.. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.