Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Σε DX9 παιζει καλυτερα απο Crysis 1 σε ενα monitor 1920x1080 με 2χ580gtx. Σε surround τρελή ήττα, μαλλον γονατίζει τις κάρτες απο θεμα μνημης (5760χ1080). Σε surround mode το Crysis 2 παει αρκετα χειροτερα απο το Crysis ....

Εχει κορυφaια γραφικα ακομα και σε DX9.....

Σε DX11 θα χασουμε τον υπνο μας....

Σε DX9 παιζει καλυτερα απο Crysis 1 σε ενα monitor 1920x1080 με 2χ580gtx. Σε surround τρελή ήττα, μαλλον γονατίζει τις κάρτες απο θεμα μνημης (5760χ1080). Σε surround mode το Crysis 2 παει αρκετα χειροτερα απο το Crysis ....

Εχει κορυφaια γραφικα ακομα και σε DX9.....

Σε DX11 θα χασουμε τον υπνο μας....

Τα graphics hardcore ή gamer?

το cf+crysis2+? (Α:ασπιρίνες?, Β: DEPON?, Γ: αντι-υπερτασικά?, pick one..), 2χ6950 default, στο πρώτο mission και να βλέπω και 35άρια... σε DX9!!! και χωρίς ΑΑ σε 1920χ1080 (και να δουλεύουν και οι 2 κάρτες στο 99%...) .Άσε δε το tearing που σου φέρνει εμετό, και μόλις ενεργοποιήσεις vsync (r_vsync 1 από κονσόλα) ναι μεν σταματά το tearing, αλλά αρχίζει να αναβοσβήνει στα σημεία που έχει HDR... φλερτάροντας με την επιληψία.

στο βιντεάκι, φαίνεται πόσο χάλια παίζει σε CFX, προφανώς είναι ΒΕΤΑ και ελπίζω... στην τελική να έχει διορθωθεί..(είτε από την ΑΤΙ, είτε από την Crytek..)

(Το βιντεάκι δεν ενδεικνύεται για επιληπτικούς - και δε το λέω για αστείο..)

Θα χάσουμε τον ύπνο μας επειδή θα βρίζουμε γιατί θα γονατίζει την κάρτα μας ε; σωστά; :p

Αυτό θα το δούμε...

Το κατεβάζω να δώ πως παίζει στην 6970...

Σε λίγη ώρα θα το δοκιμάσω και θα ανεβάσω και βιντεάκι με το FRAPS....

Ελπίζω να μην έχει λιγότερα από 25 FPS...

δοκιμαστικά νωρίτερα σε φίλο με 1x470 στα 1680χ1050, στην πρώτη αποστολή, δεν πέρασε τα 580mb VRAM (σε ΑΤΙ δεν εμφανίζει vram το afterburner :S)

Με τι settings? high?

edit: Το δοκίμασα και εγώ. Με c2q6600 στα 3,6ghz (χρησιμοποιεί και τους 4 πυρήνες πάνω απο το 60%), με 8γιγα ραμ (το παιχνίδι ζητάει γύρω στο 1,5gb) και μια 4850 512mb στα 780/1150 παίζω ηardcore που αντιστοιχεί στο high, σε ανάλυση 1680χ1050 και έχω 25+ fps που για crysis απο 20 και πάνω είναι playable (κυρίως για όσους δεν το παίζουν σαν fps, αλλά τους άρεσε να πηγαίνουν χαλαρά και να κοιτάνε τα τοπια και γενικότερα τα γραφικά, σκοτώνοντας χαλαρά όποιον ερχόταν μπροστά τους, οπως έκανα εγώ τουλάχιστον στα προηγούμενα crysis).

Aπο γραφικά , κυρίως όσων αφορά τα textures, έχω την εντύπωση ότι είναι χειρότερα απο το προηγουμενο crysis πάντα σε σχέση με την επιλογή very high του προηγούμενου, οποτε ακόμα έχω κάποιες ελπίδες μπας και δουμε τπτ. Βέβαια δεν έχει κάτι θολά-άκυρα textures που είχα κάποια βράχια στο προηγούμενο. Τον χειρισμό τον θεωρώ πολύ χειρότερο σε σχέση με το προηγούμενο, μάλλον επειδή προσπάθησαν να βολέψουν και αυτούς που παίζουν με gamepad. Ψιλοαπογοήτευση πάντως και δεν με βλέπω να ασχολούμαι ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο τίτλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.