Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
Τη λέξη gameplay την έχεις ακουστά ?

Περα απ τα γραφικα που για οταν βγηκε ηταν φοβερα, ολα τ αλλα ηταν ειναι και θα ειναι μετριοτατα στην καλυτερη. Πολυ βαρετο σαν παιχνιδι, δε δενεσαι σε καμια περιπτωση με κανεναν χαρακτηρα, ψευτοsandbox που καθε λιγο και λιγακι σε σπαμμαρει στον ασυρματο τι να κανεις. Ο χειρισμος επισης μετριος εως αβολος.

1000 φορες half life 2/stalker και καρφι 60 φπς.

Τα fps δεν είναι rpg να χρειάζονται σενάριο, τοσα χρόνια το ατού των συγκεκριμένων τίτλων είναι τα γραφικά και οτι ωθούν την τεχνολογία στα άκρα.

Το crysis ηταν και θα είναι σταθμός στα fps, ειδικά το warhead ηταν έπος.

Ηταν και το πρώτο fps που έδωσε customization στα όπλα και τα benefits της nano suit, οι καταπληκτικές εκρήξεις, το destruction των δέντρων και όλο το feeling στο gameplay απλά κορυφαίο.

Παντως δε το θεωρω τοσο βαρετο.Απο τα παιχνιδια που τα τερματισα και 2η και 3η φορα.

Γιατι παντα στην 1η μενω.Αλλα ναι,τα γραφικα ηταν φοβερα και ισως αυτο με εβαζε να το ξαναπαιξω!!!! :dance3:

Εγω θα περιμενω να δω το παιχνιδακι γιατι στα trailer και τις φωτογραφιες ολα καταπληκτικα φαινονται.Το 1ο ηταν καλο οχι κορυφαιο ουτε και φυσικα παιχνιδι του αιωνα .to far cry 1 πχ και πολλα αλλα μου αρεσανε περισσοτερο.

Τα fps δεν είναι rpg να χρειάζονται σενάριο

Deus Ex

Το crysis ηταν και θα είναι σταθμός στα fps, ειδικά το warhead ηταν έπος.

Deus Ex

Ηταν και το πρώτο fps που έδωσε customization στα όπλα και τα benefits της nano suit, οι καταπληκτικές εκρήξεις, το destruction των δέντρων και όλο το feeling στο gameplay απλά κορυφαίο.

Deus Ex, Deus Ex, αδιάφορο, αδιάφορο, Deus Ex

Περιμεντε ,ανοιγουμε μεγαλη συζητηση.

Τα fps σαφως και ειναι καλυτερα αν εχουν αξιολογο σεναριο.

Επισης μεσ'το 2000 αν θελουμε να μιλησουμε για fps και "προσφορα" στο ειδος,μη ξεχναμε την τρομερη Α.Ι του F.E.A.R. , την "αισθηση" και το saspens του Doom 3 κτλπ!!!

Μα το μόνο που μπορεί να συγκριθεί με το crysis είναι το σενάριο τιποτε άλλο, που σε αυτού του είδος τα παιχνίδια δεν μετράει, το "action" στοιχείο και το cinematik story tellying gameplay ειναι που μετράει και σε κρατάει.

Βάλε έναν σήμερα να παίξει crysis και deus ex να δεις πιο θα προτιμήσει. Την σήμερον ημέρα το deus ex είναι :

Περιμεντε ,ανοιγουμε μεγαλη συζητηση.

Τα fps σαφως και ειναι καλυτερα αν εχουν αξιολογο σεναριο.

Επισης μεσ'το 2000 αν θελουμε να μιλησουμε για fps και "προσφορα" στο ειδος,μη ξεχναμε την τρομερη Α.Ι του F.E.A.R. , την "αισθηση" και το saspens του Doom 3 κτλπ!!!

Το θεμα ειναι το παιχνιδι να εχει ολο το πακετο...οχι να εχει σασπενς ή κοραφαιο AI και τερμα.

Περα απ τα γραφικα που για οταν βγηκε ηταν φοβερα, ολα τ αλλα ηταν ειναι και θα ειναι μετριοτατα στην καλυτερη. Πολυ βαρετο σαν παιχνιδι, δε δενεσαι σε καμια περιπτωση με κανεναν χαρακτηρα, ψευτοsandbox που καθε λιγο και λιγακι σε σπαμμαρει στον ασυρματο τι να κανεις. Ο χειρισμος επισης μετριος εως αβολος.

1000 φορες half life 2/stalker και καρφι 60 φπς.

Ακόμα και το fallout 3 το θεωρώ πολύ ανώτερο σε fps αίσθηση. Όπως και το sigularity σαν συνολική εμπειρία. Όσες φορές και αν προσπάθησα να το προχωρήσω το crysis το σταματούσα μετά από 3 ώρες και το έκανα unistall. Ούτε μέχρι τη μέση δεν το έχω φτάσει. :hehe:

@sebastian: Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις ποιά version Θα είναι η καλύτερη. Αλλά αν εσύ έχεις υπόψη σου pc hardware που να στοίχιζε παλιότερα 400€ και να μπορεί να σηκώσει τωρινά games στα settings της κονσόλας να μου το πεις να το πάρω για να μην κάνω αναβαθμίσεις.

Modern Warfare 2 - Graphics card benchmarks of the latest Call of Duty - Call of Duty 6, Modern Warfare 2, Test, Benchmarks, Screenshots, - PC Games Hardware

CoD-MW2-GPUs-1280.png

Κοίτα κάτω κάτω την 7900 GTX με τα 512MB που είναι ανώτερη και από την κάρτα της κονσόλας. 7 καρέ μιν σε 1280. Τρελές επιδόσεις το Pc :dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

Αν βγάλεις και τα φίλτρα και ρίξεις την ποιότητα στο Medium θα απολαμβάνεις 20 καταιγιστικά frame/sec.

Επειδή στάζετε φόρο αίματος στην nvidia και το rig σας τα τρέχει όλα καλά, νομίζετε ότι πληρώνετε τεχνολογία, τρόμαρα σας. Και όχι 70% πλασματική απαίτηση.

To crysis είναι αριστούργημα, τεχνολογικά. Σαν demo. Σαν παιχνίδι ήταν μέτριο. Πρωτοπορία είχε μόνο στα γραφικά. Πουθενά αλλού. Δεν ήταν "πρώτο" πουθενά, εκτός από τον τομέα τον γραφικών.

Ο λόγος που ανέφερα το deus ex ήταν, γιατί το παιχνίδι, παρ'όλο που είχε μετριότατα γραφικά ακόμα και για την εποχή του και τρισαθλιο ΑΙ, ήταν σταθμός.

Το crysis αν εξαιρέσουμε την ποιότητα των γραφικών, δεν έδωσε τίποτα καινούριο στο genre. Νησί open ended κτλ; Far Cry. Customizable weapons και δυνάμεις κτλ, deus ex και πάει λέγοντας για όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Και για να είμαι ειλικρινής, το DOOM3 είχε μεγαλύτερες καινοτομίες στο θέμα γραφικών από ότι το crysis, οπότε ούτε εκεί είναι ο "βασιλιας".

Βάλε έναν σήμερα να παίξει crysis και deus ex να δεις πιο θα προτιμήσει. Την σήμερον ημέρα το deus ex είναι :

Εξαρταται ποιος ειναι αυτος ο ενας, εγω το αγορασα προσφατα απτο steam και παρολο το απαρχαιωμενο A.I το ρομποτικο animation και την αστεια φυσικη, (τομεις οπου το πρωτο half-life ειναι ελαφρως πιο μπροστα εστω και ας βγηκε 2-3 χρονια νωριτερα ) ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ, και custοmization στα οπλα και διαφορες λειτουργιες στην στολη και ενα σωρο RPG στοιχεια και διαφορετικα endings και και και και ! Τωρα αν ο μεσος σημερινος gamer εχει υποστει πλυση εγκεφαλου και την βρισκει μονο με αμερικανακια τρομοκρατες κορεατες και γυαλιστερα γραφικα αυτο ειναι μια αλλη θλιβερη ιστορια.

Το crysis το υπερασπιζομουνα απο αρχη αρχη επειδη ολοι το συγκρινανε με το cod4 το οποιο στην ουσια εχει gameplay on-rails, τα γραφικα του παραμενουν αξεπεραστα ακομα και σημερα για μενα, ουτε το metro τα φτανει ουτε τπτ, μονο με την βλαστηση εχω ενα σοβαρο θεμα επειδη δεν πιανει το transparency AA με αποτελεσμα να μην καθαριζουν τα alpha textures οτι ρυθμιση στο AA και να βαλω( οποιος εχει βρει ακρη ευχαριστως να διαβασω την λυση του ) , για ολα τα αλλα εχω βρει την υγεια μου με το cuban mod που επιτρεπει γραφικα πολυ καλυτερα απτο very high preset απενεργοποιωντας ταυτοχρονα περιττες λειτουργιες που τρωνε αδικαιολογοητα πολλους πορους οπως το ambient occlusion εχοντας ετσι καλυτερο framerate ακομα και απο καποιον που θα ειχε το ετρεχε αμονταριστο με το high preset στα XP.

Ακομα και το ΑΙ βελτιωνεται με το συγκερκιμενο mod γιατι το vanilla ακομα και στο delta ητανε τραγικα ευκολο imo, ως την μεση οπου το παρατησα εστω :p

To crysis είναι αριστούργημα, τεχνολογικά. Σαν demo. Σαν παιχνίδι ήταν μέτριο. Πρωτοπορία είχε μόνο στα γραφικά. Πουθενά αλλού. Δεν ήταν "πρώτο" πουθενά, εκτός από τον τομέα τον γραφικών.

Ο λόγος που ανέφερα το deus ex ήταν, γιατί το παιχνίδι, παρ'όλο που είχε μετριότατα γραφικά ακόμα και για την εποχή του και τρισαθλιο ΑΙ, ήταν σταθμός.

Το crysis αν εξαιρέσουμε την ποιότητα των γραφικών, δεν έδωσε τίποτα καινούριο στο genre. Νησί open ended κτλ; Far Cry. Customizable weapons και δυνάμεις κτλ, deus ex και πάει λέγοντας για όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Και για να είμαι ειλικρινής, το DOOM3 είχε μεγαλύτερες καινοτομίες στο θέμα γραφικών από ότι το crysis, οπότε ούτε εκεί είναι ο "βασιλιας".

Εδώ θα διαφωνήσω λίγο. Το crysis ήταν ίσως το πρώτο game της γενιάς του που στα maximum settings είχε ένα υποτυπώδες έστω global illumination, ambient occlusion, το μεγαλύτερο draw distance και πολύ λεπτομερή εφέ(π.χ. οι υδρατμοί στους καταρράκτες).Με ένα γερό ρετουσάρισμα η μηχανή του θα μπορούσε άνετα να μας εισάγει και στην εμπόμενη γενιά games.

Μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί games που του ρίχνουν σε επιμέρους τομείς, αλλά κανένα που να το χτυπάει στο σύνολο. Π.χ. τα texture των δέντρων και των φύτών φαίνονται κάπως αβαθή σε σχέση με αυτά του far cry 2. Τέλος σαν game το crysis δεν είχε το καλύτερο δυνατό artwork.

Άρα ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, άλλοι το παρατήσατε στην μέση άλλοι το τερμάτισαν ξανα και ξανά. Το deus ex απο την άλλη συγκαταλέγεται στα sky fi action adventures και θα πρέπει να συγκρίνεται με παιχνίδια του είδους του, ενώ το crysis είναι sky fi fps.

Σεβαστή η άποψή σας αλλά δεν χρειάζεται να την γενικεύεται επειδή εσας δεν σας άρεσαν κάποια features. Το παιχνίδι άφησε ιστορία ότι και να λέτε.

Χμμμ τωρα που λες αφησε ιστορια,ανετα θα λεγα οτι ηταν το παιχνιδι της 10ετιας στους τομεις:

"Πολλα βαρυ και ασηκωτο"

"Αλλαξε το" (το pc σου)

"Βαφ'το μπλε και πετα το στη θαλασσα" (το pc σου)

Ισως γιατί ήταν πολύ μπροστά απο την εποχή του? ακόμα και σήμερα δεν έχουμε δει καλύτερα γραφικά, ακόμα και το crysis2 είναι αμφίβολο αμα θα το ξεπερνάει σε αυτό τον τομέα. Η ζούγκλα έτσι και αλλιώς κόπηκε για τις κονσόλες που δεν μπορούν να αντέξουν wide open enviromets.

ιστορια αφησε επειδη κανεις δε το τρεχει ακομα με ολα φουλ και 60φπς.

Προσωπικα ξαναλεω οτι ειναι βαρετο.Μια απ τα ιδια. Φοβερα γραφικα και ολα τ αλλα ξαναζεσταμενο φαι. τα παιχνιδια πλεον δεν ειναι στεγνα σουτερς η στεγνα adventures. Εδω και χρονια εχουν στοιχεια απο διαφορα ειδη.

Και εγω έχω παίξει football manager και το βρίσκω το πιο βαρετό παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει στην ιστορία του pc gaming αλλά δεν παει να πει οτι είναι, απλά είναι για μένα. Για την διεθνή κοινότητα είναι παιχνιδάρα, το ίδιο ισχύει και για το crysis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.