Jump to content

DES is turned off...

Serial Killer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα...

ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με το PC του....

Όταν ανοίγει τον υπολογιστή του βγάζει

τις 2 πρώτες οθόνες των BIOS και μετα του κολλάει στην

δεύτερη μαύρη οθόνη και του λέει στο τέλος:

''Warning: DES is turned off!!! Please use DES application to turn it on again!"

"Press any key to continue...''

Και μετά οτι κουμπί και αν πατήσει δεν του κάνει τίποτα...

Μένει εκεί...

Καμία πρόταση?...

Το έψαξες πρώτα στο google ???

"Solution

DES is stands for ‘Dynamic Energy Saver‘ in Gigabyte motherboard term, usually it bundle in our Gigabyte motherboard CD. After we installed the Dynamic Energy Saver software from CD and turn it off. High chance we will encounter this warning message. The solution is easy, just enable the Dynamic Energy Saver software and the warning message will gone.

Dynamic Energy Saver can be acccess from Start –> All Programs –> Gigabyte –> EnergySaver "

http://www.mkyong.com/computer-tips/warning-des-is-turned-off-solution/

Το θέμα είναι οτι δεν μπορει να κάνει boot στα Windows...

Οπότε πώς θα ανοίξει την έναρξη των Windows???

Ας δοκιμασει μια να μπει σε ασφαλης λειτουργεια λογικα θα μπει στα win και το απενεργοποιει απο εκει!

Δες στο manual της μητρικής μήπως στο bios πρέπει να κάνεις κάποια ρύθμιση για το des. Επίσης δοκίμασε να κάνεις ένα reset bios. Το pc δούλευε κανονικά και το έβγαλε ξαφνικά το πρόβλημα;

Το PC Άναβε κανονικά μέχρι προχθές το βράδυ...

Χθές με πήρε τηλ ο φίλος μου και μου είπε οτι δεν εκανε boot το μηχανημα και εμενε στο μήνυμα αυτό...

Όσο για Clear CMOS δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα...

Θα δοκιμάσουμε σήμερα και θα σας πώ....:confused:

Ο Τεχνικός της Sony στην Ελλάδα είπε οτι μίλησε με Βέλγιο και του είπαν για πρόβλημα στη motherboard... Κοινώς η ιστορία θα φτάσει γύρω στο χιλιάρικο... :sick:Οπότε λογικά θα προχωρήση στην αγορά Desktop και πολύ απλά θα βάλει τον σκληρό του Laptop στο Desktop... Μόλις έχω photos απο το laptop θα σας στείλω για να με βοηθήσετε να βγάλω τον σκληρό... ;)

Ο Τεχνικός της Sony στην Ελλάδα είπε οτι μίλησε με Βέλγιο και του είπαν για πρόβλημα στη motherboard... Κοινώς η ιστορία θα φτάσει γύρω στο χιλιάρικο... :sick:Οπότε λογικά θα προχωρήση στην αγορά Desktop και πολύ απλά θα βάλει τον σκληρό του Laptop στο Desktop... Μόλις έχω photos απο το laptop θα σας στείλω για να με βοηθήσετε να βγάλω τον σκληρό... ;)

Έχει περάσει η εγγύηση δηλαδή;

Παιδιά 1000000000 Συγνώμη Αλλά το Παραπάνω Post δεν ήταν για αυτό το θέμα...

είναι τελείως Off... με συγχωρείτε....

Το Post μεταφέρθηκε εκεί που έπρεπε....

Και Πάλι Συγνώμη...

Τώρα όσον αφορά το mail στην εταιρία δε ξέρω αν και κατα πόσο θα γίνει γιατί το παλικάρι δεν ξέρει Αγγλικά....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.