Serial Killer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 Καλησπέρα...ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με το PC του....Όταν ανοίγει τον υπολογιστή του βγάζει τις 2 πρώτες οθόνες των BIOS και μετα του κολλάει στηνδεύτερη μαύρη οθόνη και του λέει στο τέλος:''Warning: DES is turned off!!! Please use DES application to turn it on again!""Press any key to continue...''Και μετά οτι κουμπί και αν πατήσει δεν του κάνει τίποτα...Μένει εκεί...Καμία πρόταση?...
kreach Ιούνιος 2, 2009 #2 Ιούνιος 2, 2009 Το έψαξες πρώτα στο google ???"SolutionDES is stands for ‘Dynamic Energy Saver‘ in Gigabyte motherboard term, usually it bundle in our Gigabyte motherboard CD. After we installed the Dynamic Energy Saver software from CD and turn it off. High chance we will encounter this warning message. The solution is easy, just enable the Dynamic Energy Saver software and the warning message will gone.Dynamic Energy Saver can be acccess from Start –> All Programs –> Gigabyte –> EnergySaver "http://www.mkyong.com/computer-tips/warning-des-is-turned-off-solution/
Serial Killer Ιούνιος 2, 2009 Author #3 Ιούνιος 2, 2009 Το θέμα είναι οτι δεν μπορει να κάνει boot στα Windows...Οπότε πώς θα ανοίξει την έναρξη των Windows???
kostasdriver Ιούνιος 2, 2009 #4 Ιούνιος 2, 2009 Ας δοκιμασει μια να μπει σε ασφαλης λειτουργεια λογικα θα μπει στα win και το απενεργοποιει απο εκει!
Serial Killer Ιούνιος 2, 2009 Author #5 Ιούνιος 2, 2009 Μα Αυτό λέω....Δεν Ξεκινάει καθόλου τη διαδικασία Του Boot...
Alexgk Ιούνιος 3, 2009 #7 Ιούνιος 3, 2009 Δες στο manual της μητρικής μήπως στο bios πρέπει να κάνεις κάποια ρύθμιση για το des. Επίσης δοκίμασε να κάνεις ένα reset bios. Το pc δούλευε κανονικά και το έβγαλε ξαφνικά το πρόβλημα;
Serial Killer Ιούνιος 3, 2009 Author #8 Ιούνιος 3, 2009 Το PC Άναβε κανονικά μέχρι προχθές το βράδυ... Χθές με πήρε τηλ ο φίλος μου και μου είπε οτι δεν εκανε boot το μηχανημα και εμενε στο μήνυμα αυτό... Όσο για Clear CMOS δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα... Θα δοκιμάσουμε σήμερα και θα σας πώ....
Alexgk Ιούνιος 3, 2009 #9 Ιούνιος 3, 2009 Ας στείλει και ένα email στην εταιρία. Μπορεί να βρει και από εκεί κάποια λύση
Serial Killer Ιούνιος 4, 2009 Author #10 Ιούνιος 4, 2009 Ο Τεχνικός της Sony στην Ελλάδα είπε οτι μίλησε με Βέλγιο και του είπαν για πρόβλημα στη motherboard... Κοινώς η ιστορία θα φτάσει γύρω στο χιλιάρικο... :sick:Οπότε λογικά θα προχωρήση στην αγορά Desktop και πολύ απλά θα βάλει τον σκληρό του Laptop στο Desktop... Μόλις έχω photos απο το laptop θα σας στείλω για να με βοηθήσετε να βγάλω τον σκληρό...
Alexgk Ιούνιος 4, 2009 #11 Ιούνιος 4, 2009 Ο Τεχνικός της Sony στην Ελλάδα είπε οτι μίλησε με Βέλγιο και του είπαν για πρόβλημα στη motherboard... Κοινώς η ιστορία θα φτάσει γύρω στο χιλιάρικο... :sick:Οπότε λογικά θα προχωρήση στην αγορά Desktop και πολύ απλά θα βάλει τον σκληρό του Laptop στο Desktop... Μόλις έχω photos απο το laptop θα σας στείλω για να με βοηθήσετε να βγάλω τον σκληρό... Έχει περάσει η εγγύηση δηλαδή;
Serial Killer Ιούνιος 4, 2009 Author #12 Ιούνιος 4, 2009 Ο Τεχνικός της Sony στην Ελλάδα είπε οτι μίλησε με Βέλγιο και του είπαν για πρόβλημα στη motherboard... Κοινώς η ιστορία θα φτάσει γύρω στο χιλιάρικο... :sick:Οπότε λογικά θα προχωρήση στην αγορά Desktop και πολύ απλά θα βάλει τον σκληρό του Laptop στο Desktop... Μόλις έχω photos απο το laptop θα σας στείλω για να με βοηθήσετε να βγάλω τον σκληρό... Παιδιά 1000000000 Συγνώμη Αλλά το Παραπάνω Post δεν ήταν για αυτό το θέμα... είναι τελείως Off... με συγχωρείτε.... Το Post μεταφέρθηκε εκεί που έπρεπε.... Και Πάλι Συγνώμη... Τώρα όσον αφορά το mail στην εταιρία δε ξέρω αν και κατα πόσο θα γίνει γιατί το παλικάρι δεν ξέρει Αγγλικά....
Alexgk Ιούνιος 4, 2009 #13 Ιούνιος 4, 2009 clear cmos?Ας δοκιμάσει τότε να κάνει αυτό που προτείνει και ο mod.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.