napstor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 σκεφτομουν να φτιαξω ενα phase change αλλα ειδα οτι τα εργαλεια ειναι ακριβα και η κατασκευη δυσκολη.ενας ψυκτικος θα μου επαιρνε πολλα λεφτα για να το φτιαξει,ωποτε αποφασισα να ζητησω βοηθεια εδω.θελω να εχει την εξης συνθεσηcompressor 3/4 hp=560 wattcondeser 9000 btu (δεν ξερω αν το συγκεκριμενο μοτερ θελει πιο μικρο ή πιο μεγαλο)αεριο r507θερμομετρο ή controller(οποιο ειναι πιο χρησιμο)evaporatorλοιπα πραγματα δηλαδη χαλκοσωληνες,φιλτρο κ.λ.πτωρα αυτο που θελω ειναι αν μπορει καποιος να φτιαξει την συνθεση που ειπα.ειναι πρωτα απο ολα υλοποιησιμη?περιπου ποσα λεφτα θα στοιχησουν τα υλικα?η εργασια αυτου που θα το φτιαξει?εγω χοντρικα εχω υπολογισει καπου στα 400-500 ευρωελπιζω να με βοηθησει καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
napstor Ιούνιος 3, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούνιος 3, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 ρε φίλε καλύτερα να ψαξεις οπως έκανα εγω να βρεις ενα μεταχειρισμενο.....αν θέλεις στειλε μου πμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
napstor Ιούνιος 3, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 ρε φίλε καλύτερα να ψαξεις οπως έκανα εγω να βρεις ενα μεταχειρισμενο.....αν θέλεις στειλε μου πμ....εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.