Jump to content

Καλώς ορίστε τους Athlon II x2 250, και Phenom II x2 550 BE

stratakisggiioo

Recommended Posts

επαναλαμβανω αν δεν καταλαβες:

μηπως νομιζεις οτι ειμαι κανας βουλευτης, που δεν εχουν ιδεα του τι γινεται στην αγορα? κι εγω σε εμποριο δουλευω και ξερω καποια πραματα! δεν χρειαζεται να κανουμε αναλυση! εχει ειπωθει αρκετες φορες, σε πολλα φορουμ, τα μεγαλα κερδη που εχουν αυτες οι εταιριες. δεν χρειαζεται να επαναλαμβανουμε τα ιδια!!!!

δεν ειπα οτι δεν βγαζουν κερδος. αν δεν εβγαζαν θα ειχαν κλεισει!!

Αρα απορω προς τι το σχολιο σου τι στιγμη που συμφωνουμε ολοι εδω σ' αυτα που εγραψα. Μονοπωλιο υπαρχει, τα κερδη ειναι τεραστια οπως κι εσυ λες πως εισαι στην αγορα και γνωριζεις , και αυτοι σιγουρα δεν δουλευουνε για την ψηχη της μανας τους απλα αισχροκερδουνε. Το σχολιο μου και η απορια μου ητανε περισσοτερο για μας εδω που υποστιριζουμε ("κοκκορομαχουμε") την μια η την αλλη εταιρεια χωρις κανενα οφελος ενω αυτοι παιζουνε πολυ καλα το παιχνιδακι τους πισω απο τη πλατη μας .

μα δεν διαφωνησα για τα μεγαλα κερδη αυτων των εταιριων. απλα ειπα οτι δεν ειναι ετσι απλα "ποσο κοστιζει ενας επεξεργαστης σαν κατασκευη?" 10-15 ευρω...!!! ειναι κι αλλα πραγματα που συνυπολογιζονται στην τελικη τιμη. εξαλλου, αν εχεις δει, οι δυο μεγαλες εταιριες cpu, πως πουλανε? ανα τμχ ή ανα 1000? και ποσο? δες εδω

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPPR01

μετα γινεται το παρτυ!!!! στους μεσαζοντες..!!

φιλε μου ο οπαδισμος σου δεν εχει ορια!

για πιους amd μιλας ακριβως??για αυτους που θα βγουνε σε 3 χρονια?γιατι αυτη τη στιγμη ακομα και ενας 7200 σκοτωνει για πλακα οτι δυπιρινο amd υπαρχει!θες να μιλισουμε για τις δυνατοτητες oc των amd μηπως?απο τα 2,7 να μν μπορεις να ξεπερασεις τα 3,2?

σκεψου μονο οτι ενας επεξεργαστης της σειρας e7*** μπορει να δουλεψει απροβληματιστα στα 3,5, με 3,6 ghz!

απο την αλλη τι συγκρινουμε?τον 550 με τον 8400?? ενταξη στις ιδιες συχνοτητες μπορει να υπαρχει ανταγωνισμος...αλλα μν ξεχναμε οτι ο 8400 μπορει να δουλεψει για πλακα στα 4,2 ghz!και με καλη ψυξη στα 4,5 ghz!kai ayto gia 15-20 ευρο παραπανω...

επισης κοιτα φιλε μου ποσο πουλαει η amd τον τετραπυρινο 955...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559961

και κοιτα ποσο πουλαει η ιντελ τον ι7

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558269

μιλαμε για 25 ευρο διαφορα!και συγρινομενων των επιδοσεων βγαινει το συμπαιρασμα οτι ο amd ειναι πανακριβος...και οχι ο ι7!

Μάλλον είσαι βαθειά νυκτωμένος! Μείνε με τις παροπίδες σου και γίνε θύμα! Εμένα δεν με νοιάζει!

Πληροφοριακά ο ΤΡΙΠΥΡΗΝΟΣ Χ3 720ΒΕ είναι συνολικά καλύτερος από οποιονδήποτε διπύρηνο intel, κλοκάρεται πανεύκολα, κοστίζει λιγότερο μπαίνει σε πάμφτηνες και αναβαθμίσημες μητρικές! Αυτό λέω αλλά οι παροπίδες δεν σε αφήνουν να το δεις!

Σήμερα όλοι οι AMD τελευταίας γενιάς πιάνουν τα 4GHZ και ανάλογα την ψύξη ανεβαίνουν και παραπάνω! Ρίξε μια ματιά να δεις κανένα review, δεν βλάπτει! Αλλα μάλλον εσύ έχεις μείνει στους πυρήνες του 2006.....

Ο x4 955 κοστίζει 30€ λιγότερο από τον Ι7 920 αλλά μπαίνει σε μητρικές ακόμα και των 50€ χρησιμοποιεί τις παλιές ddr2 μνήμες σου που τις είχες χρυσοπληρώσει, δεν θέλει βαρβάτη ψύκτρα για να ανέβει και να μείνει εκεί καλοκαιριάτικα....... και σκοτώνει στα games !!! Αν τα συνυπολογήσεις όλα αυτά , πως το HT του I7 δεν το εκμεταλεύονται και πολλές εφαρμογές πέρα των benches και λιγοστών άλλων, θα δεις πως είναι ένας πόλύ συμφέρον επεξεργαστής και πολύ συμφέρουσα πλατφόρμα για την τιμή της!

Το ότι αποκαλείς τον X2 6000+ ΒLACK EDITION δείχνει πως ποτέ δεν είχες και δεν δοκίμασες επεξεργαστή της AMD .... Ο X2 6000+ δεν βγήκε ποτέ σε BLACK EDITION ...! Επίσης πέρισση ο X2 6000+ κόστιζε 90€ - 100€ και όχι 165€........ που λες πως τον πήρες!!

Οσο για το πιανού οπαδός είμαι ? Είμαι οπαδός της ΤΣΕΠΗΣ μου, είχα, έχω και θα έχω pc και από τις δυο εταιρίες τα οποία μου έχουν δώσει την εικόνα των εταιριών, την εικόνα των πλατφορμών, έχω πληρώσει και ξαναπληρεώσει πολλά και στις δυο εταιρίες και δεν περιμένω να με κρίνεις εσύ.........!!!

• 3 weeks later...

ρε συ adpanos... εσυ δεν καταλαβαινεις. το παιδι λεει το εξης απλο: εγω εχω ενα 5600+ στα 3.2 και βγαζω superpi στα 25.4 δευτερα. ενας αλλος εχει το Ε6600 στα 3.1 και το εχει στα 20 δευτερα. δεν ειναι αυτη τρελη διαφορα?το ενα πεταει και το αλλο σερνεται.εγω λεω να την κλεισουμε την αμδ γιατι δεν βγαζει καλο superpi και με υγρο αζωτο δεν φτανει τα 8μιση γιγα.αρα μαπα το καρπουζι.αυτο το λογικο πραγμα λεει ο φιλος μας. χεχεχεχεχεχεχεχεχε:hi:

Όταν συγκρίνουμε 3 πυρήνους,4 πύρηνους και 2 πύρηνους καλό θα ήταν να γνωρίζαμε τι προτιμάει η αγορά...Τι εννοω...Η AMD με τους phenom II χτύπησε στα games και στους φανατικούς OCers...Όταν η μεγαλύτερη μερίδα της αγοράς είναι gamers τότε καλά έκανε,βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο βγήκε περισσότερο κερδίσμένη απο την Ιντέλα όταν εκείνη αλώνιζε τόσο καιρό με s775...Τώρα όποιος είναι hardcore σε όλα θα πάει σε i7 γιατί δεν τον νοιάζει τι πληρώνει,θέλει τεχνολογικά τις καλύτερες απαιτήσεις...

Όμως η πλειοψηφία της αγοράς δεν έχουν όρεξη να φτιάχνουν pc κάθε τρείς και λίγο που αλλάζει socket η Intel,oύτε η πλειοψηφία γουστάρει να σκάει 1000+€ για να έχει ένα pc...

Η αγορά ξεκινάει και τελειώνει λοιπόν με το κόστος/κέρδος,όποιος νομίζει ότι η επίδοση έρχεται σε πρώτο επίπεδο είναι βαθιά νυχτωμένος!!!

PS1.Ακόμα και με τους i5 άλλο socket θα έχει,αυτό καταντάει λίγο άθλιο εώς πληκτικό!!!

PS2.Παρωπίδες με επιχειρήματα είναι σωστό να υπάρχουν,χωρίς επιχειρήματα είναι τύφλωση!

Ολα αυτα μεχρι να βγει το καινουριο 3dmark SuperVantage κτλ κτλ που θα μπορει να εκμεταλλευτει 8&12 θρεντς αμα λαχει :p και θα βγαζει παραπανω ο i7.

Εχω την αισθηση οτι για το software πρεπει να αρχισουμε να "τσακωνομαστε" και οχι για το hardware....Aυτα που κανει τωρα η ιντελ τα εκανε καποτε και η AMD, οταν η ιντελ χαιροταν με τις ddr2 και τους double-prescott και η amd εβγαζε 20 μοντελα Α64 και Χ2 λογω o/cablity και imc...Για να μην θυμηθω ποσα ειχα δωσει για την Dfi Ultra-D που ειχα βαρεθει να καιγεται.

και επι το θρεντ τωρα.

Reviews...ταμαμ το bonus (αλλά φυσικά δεν τον αγοράζεις για αυτό, 75% στον κουβά θα πας)...:flower:

Φιλε τι εννοεις με το 75% στον κουβα θα πας?

Οτί μάλλον 1 στους 4 phII 720 θα ξεκλειδώνει ο 4ο πυρήνας...

^^^this. Είναι λαχείο να σου πέσει άρτιος και χωρίς κανένα κουσούρι. Αλλά το προιόν στέκεται μόνο του στην αγορά έτσι και αλλιώς, απλά δες την πιθανότητα σαν kinder εκπληξη...."και αν σου κάτσει"?...:dance3:

Οι πιθανότητες είναι νομίζω ακόμα λιγότερες.Αλλά και με 3 πυρήνες φυσάει ο 720,όταν συγκρίνεται default με 4 πύρηνους και 2 πύρηνους απο intel.

Σύντομα θα έχω και εγώ ένα κομμάτι 720 να δούμε πόσο τυχερός θα είμαι.

:spam:Θα δοκιμάσω να χρονίσω τον 720 και έναν e6600 σε 2 μηχανηματάκια ενός φίλου.:jump::jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.