Jerry007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 Αν και οταν είμαι στο pc ακούω απο τα Sennheiser μου θα ήθελα ένα ποιοτικό set 2.1 για μουσική και για καμιά ταινία. Μπορώ να δώσω μέχρι και 80Ε. Πήρε το μάτι μου αυτα τα logitech αλλα δεν βρήκα και πολλά reviews. Τα έχει κανείς να μου δωσει εντυπώσεις, η και να μου προτείνει κάτι καλύτερο? Δεν ξέρω πως θα αποδίδουν μέσω απο usb, άμα είναι καλή η ποιότητα τους δεν έχω πρόβλημα. Διαφορετικά θα συνδεθούν σε μια X-fi Titanium Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Προτεινω να μαζεψεις αλλα τοσα για να πας σε altec lansing mx5021 :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Καλά φαίνονται αλλα δεν παραείνα πολλά 150Ε για 2.1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Μπορείς να βρεις used Z-5500 σε αυτά τα λεφτά. Άλλο το ποιοτικό 2.1 και άλλο το.. "5.1". Τα G51 στα 130€ πχ, τα θεωρώ άχρηστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 2, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Και τα used Z-5500 είναι μια άποψη αλλα που θα τα βρείς είναι το θέμα :tongue:Οπώτε πάμε στο παρακάτω ερώτημα:2.1 ή 5.1 για μουσική και ταινίες?Gaming είπαμε πάντα με headset, και δεν έχω πρόβλημα εδώ και για τις δύο λύσεις.Ακούω opinions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Έχεις κατάλληλο χώρο για 5.1; Μπορείς να περάσεις καλώδια; Γιατί πολλοί τα παίρνουν και τα βάζουν το ένα δίπλα στο άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 θα ήθελα ένα ποιοτικό set 2.1 για μουσική και για καμιά ταινία. Καλά φαίνονται αλλα δεν παραείνα πολλά 150Ε για 2.1? Οτι πληρώσεις παίρνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 2, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Καλά φαίνονται αλλα δεν παραείνα πολλά 150Ε για 2.1?Είναι μεγάλη η διαφορά ποιότητας σε σχέση με τα άλλα σετ - αν δώσεις τα λεφτά, δε θα το μετανιώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 2, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Έχεις κατάλληλο χώρο για 5.1; Μπορείς να περάσεις καλώδια; Γιατί πολλοί τα παίρνουν και τα βάζουν το ένα δίπλα στο άλλο. Έτσι είναι το γραφείο μου αυτη την στιγμή,πως με βλέπεις? Οτι πληρώσεις παίρνεις Σε αυτο έχεις ενα δίκιο Οπώτε κατάλαβα οτι οι επιλογές μου στα 150Ε είναι ή μεταχειρισμένα z-5500 για 5.1 ή ΜΧ5021 για 2.1. Τι μου προτείνετε να επιλέξω για την χρήση που τα προωρίζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Ιούνιος 2, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Αφού θες ταινίες πήγαινε σε 5.1,και μιας και το θέλεις και για μουσική πάρε κάτι ποιοτικό. Στην επιλογή η γνώμη μου είναι Altec Lansing FX5051,έχουν μεγάλη ποιότητα στον ήχο και η εταιρία έχει εμπειρία από την δεκαετία του 30'. Το γραφείο σου μια χαρά είναι btw,αλλά δεν ξέρω τι υπάρχει πίσω,για να σου έλεγα αν βάζεις με ευκολία τα πίσω ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 2, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Η αγορά θα γίνει σε κάνα μήνα οπώτε θα ακούσω όλες τις γνώμες :happy2:Τα FX5051 είναι καλύτερα απο τα Z-5500? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Ιούνιος 2, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Σε ποιότητα είναι πολύ καλύτερα,σε ένταση όχι,αλλά τα z-5500 δεν είναι να τα ακούς σε δυνατά επίπεδα imo,εκτός αν δεν καταλαβαίνεις από ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Ιούνιος 2, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Για το χώρο σου δεν θα σου πρότεινα να πας σε 5.1, εκτός και αν το έχεις αποφασίσει οριστικά!Όσο για ποιότητα ήχου (στην κυριολεξία) και αναπαραγωγή μουσικών κομματιών, τα Altec Lansing είναι αυτά που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους (2.1)!Την ποιότητα την προσδίδουν, τα πολύ καλά twitter που ενσωματώνουν σε "συνεργασία" με το ομοιόμορφο μπάσο έχουν την αναμενόμενη απόδοση...Όπως προαναφέρθηκαν τα MX5021, είναι η κορυφή... και γιατί έχουν εκτός των twitter και μεγάφωνα για μεσαίες συχνότητες, άρα η πιστότητα των κομματιών είναι άριστη!Το κερασάκι στην τούρτα είναι η πιστοποίηση THX, έτσι θα συνδιάσεις και ήχο για ταινίες, που δν έχει να ζηλέψει και πολλά από ένα 5.1 για pc!!Oπως καταλαβαίνεις, είναι η καλύτερη λύση...Αν όμως τα χρήματα, σου φαίνονται πολλά (δν θα το έλεγα) τότε η αμέσως επόμενη λύση είναι τα VS4121 στα 75€, η ποιότητα, σαφώς, λίγοτερο ποιοτική σε συγκριση με τα παραπάνω, αλλά και πάλι δν υπάρχει "αντίπαλος"...Όσο για τα 5500, δν έχουν και τπτ το ιδιαίτερο, πέρα από την αυξημένη ένταση και το δυνατό μπάσο...και γενικά Logitech και ποιότητα ήχου δν πάνε μαζί, όποιος έχει την αντίθετη άποψη ας με διαψεύσει... Καλές αγορές φίλε σε ό,τι κ αν επιλέξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 2, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Οπώτε καταλήγουμε στα 2.1. Θα ψάξω λίγο ακόμα αλλα απο οτι φαίνεται όλες οι γνώμες εκεί καταλήγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 3, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 Way to go τα mx5021 και μαζι με την κάρτα ηχου σου θα εισαι comple Για 5.1 αξίζει μονο οταν εχεις τον κατάλληλο χωρο αλλιώς τα ξεχνάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
F33L1416003312 Ιούνιος 3, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 τα logitech τα φθηνα θα σου προτεινα κ εγω τα εχω δει να παιζουν κ εντυπωσιαστηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 3, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2009 Τα logi τα φτηνά τα είχα 2 χρόνια τώρα.Τεράστια μούφα μιλάμε.Όπωτε άναβα το φώς έκαναν χράτσα χρούτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 23, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 MΧ5021 Aquired! Μισή ώρα τώρα που ακούω μπορώ να πω οτι είναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α! Το βραδάκι θα ανεβάσω και καμιά φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 23, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 aπό που αν επιτρέπεται; στο σκρουτζάρισμα πρώτο βγήκε το Pixmania με 40 ευρω μεταφορικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Ιούλιος 23, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Με γειά Jerry,και καλές ακροάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.