Τζώρτζης Ιούλιος 30, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 Από που αγοράστηκαν, σε τι χρώμα και πόσο? Φωτό?? Υ.Σ: Τα MX6021 τι λένε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno Ιούλιος 30, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 Για μουσική 2.1. Ο χώρος σου είναι περιορισμένος και ήδη γεμάτος οπότε 5.1 μόνο επιπλέον προβλήματα θα σου δημιουργήσουν μιας και δεν θα μπορείς να τα εκμεταλλευτείς.Πήγαινε να ακούσεις από κοντά και να διαλέξεις μιας και είναι διαφορετικές οι προτιμήσεις στον τύπο μουσικής κτλ.JBL από εμένα για περιορισμένους χώρους (γραφείο, μικρό δωμάτιο) και μουσική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 7, 2009 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 bump! παιδιά ψάχνω φτηνά 2.1 ηχεία μέχρι 50 ευρώ, για ταινίες, μουσική, gaming κτλ. Θέλω απλά να έχουν αξιοπρεπή ήχο, ξέρω ότι με τόσα λίγα χρήματα οι επιλογές είναι περιορισμένες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 7, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Δές σε Altec Lansing. Έχουν πολύ τίμιες προτάσεις http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Peripherals/Speakers/with%28Manufacturer=Altec%20Lansing%29/with%28sort=priceasc%29.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 7, 2009 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 thanks, τα μόνα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνω είναι αυτά. Δυστυχώς το πλαίσιο δεν έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία. Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Οκτώβριος 8, 2009 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Προχώρα στην αγορά σου...(στην πρώτη σελίδα, αυτού του θέματος τα έχω σχολιάσει..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.