goku_dbz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2009 ειμαι καινουργιος στα βιστα και σιγα σιγα αλλαζω και τα προγραμματα μου λογω ασυμβατοτητας...χρησιμοποιουσα το zonealarm στα xp 32bit αλλα η μονη εκδοση που μου κανει τωρα ειναι beta και μου βγαζει κατι προβληματα ειδικα με τον ie! τωρα το απεγκατεστησα και ψαχνω για ενα αλλο καλο και ελαφρυ...ποιο προτεινετε?edit: διαβασα και εδω αλλα απ'οτι καταλαβα το μονο που κανει για 64 (outpost firewall pro) σερνει το συστημα? (επισης δεν ειναι free) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 2, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Χρησιμοποιησε το ενσωματωμενο των Vista. Θα σε καλυψει απολυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 το χρησιμοποιω ηδη, απλα δεν ηξερα αν κανει οντως δουλεια! αφου ειναι ετσι τοτε problem solved! θα μεινω με το firewall των windows!ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Ενεργοποιησε και το φιλτραρισμα των εισερχομενων συνδεσεων και βάλε rules για προγραμματα που θες να εχουν προσβασει απο/και προς το ιντερνετ και εισαι πληρος καλυμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 2, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 τα' κανα οπως ειπες! με γλιτωσες απο πολυ ψαξιμο...:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Ti λες για αυτό? http://www.sphinx-soft.com/Vista/order.html Ρε goku, αφού υπάρχει sticky για αυτά τα ερωτήματα... δεν είσαι καινούριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 2, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 καλο φαινεται και ειναι και δωρεαν! θα το εχω στα υποψειν αν δω οτι το windows firewall δεν κανει...(ειπα να το δοκιμασω μιας και με επεισε ο kallileo) υγ: κοιταξα στο lab αλλα οπως λεω και στο λινκ που παραθετω στο αρχικο μου ποστ, το μονο που λενε (φυσικα απο το φεβρουαριο ειναι τα συγκεκριμενα ποστ)ειναι για το outpost pro, που εχει και προβληματα και δεν ειναι και δωρεαν! συγνωμη για το νεο θεμα, επρεπε να το ψαξω καλυτερα αλλα μιας και κατεβαζω και ανεβαζω το συμπαν αυτες τις τελευταιες μερες ηθελα λιγη δωρεαν ασφαλεια, γρηγορα και αν γινοταν και με καμια εμπειρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 2, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 εγω σε βιστα επαιζα με commodo64 και δεν ειχα κανενα προβλημα.φρι φυσικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 2, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 ειμαι καινουργιος στα βιστα και σιγα σιγα αλλαζω και τα προγραμματα μου λογω ασυμβατοτητας...χρησιμοποιουσα το zonealarm στα xp 32bit αλλα η μονη εκδοση που μου κανει τωρα ειναι beta και μου βγαζει κατι προβληματα ειδικα με τον ie! τωρα το απεγκατεστησα και ψαχνω για ενα αλλο καλο και ελαφρυ...ποιο προτεινετε?edit: διαβασα και εδω αλλα απ'οτι καταλαβα το μονο που κανει για 64 (outpost firewall pro) σερνει το συστημα? (επισης δεν ειναι free)το outopost suite 2009 64bit δουλευει μια χαρα δυστυχως ομως δεν ειναι δωρεαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.