Jump to content

ποιο free firewall για Vista 64?

goku_dbz

Recommended Posts

ειμαι καινουργιος στα βιστα και σιγα σιγα αλλαζω και τα προγραμματα μου λογω ασυμβατοτητας...

χρησιμοποιουσα το zonealarm στα xp 32bit αλλα η μονη εκδοση που μου κανει τωρα ειναι beta και μου βγαζει κατι προβληματα ειδικα με τον ie! τωρα το απεγκατεστησα και ψαχνω για ενα αλλο καλο και ελαφρυ...

ποιο προτεινετε?

edit: διαβασα και εδω αλλα απ'οτι καταλαβα το μονο που κανει για 64 (outpost firewall pro) σερνει το συστημα? (επισης δεν ειναι free)

καλο φαινεται και ειναι και δωρεαν!

θα το εχω στα υποψειν αν δω οτι το windows firewall δεν κανει...(ειπα να το δοκιμασω μιας και με επεισε ο kallileo)

υγ: κοιταξα στο lab αλλα οπως λεω και στο λινκ που παραθετω στο αρχικο μου ποστ, το μονο που λενε (φυσικα απο το φεβρουαριο ειναι τα συγκεκριμενα ποστ)ειναι για το outpost pro, που εχει και προβληματα και δεν ειναι και δωρεαν! συγνωμη για το νεο θεμα, επρεπε να το ψαξω καλυτερα αλλα μιας και κατεβαζω και ανεβαζω το συμπαν αυτες τις τελευταιες μερες ηθελα λιγη δωρεαν ασφαλεια, γρηγορα και αν γινοταν και με καμια εμπειρια!;)

ειμαι καινουργιος στα βιστα και σιγα σιγα αλλαζω και τα προγραμματα μου λογω ασυμβατοτητας...

χρησιμοποιουσα το zonealarm στα xp 32bit αλλα η μονη εκδοση που μου κανει τωρα ειναι beta και μου βγαζει κατι προβληματα ειδικα με τον ie! τωρα το απεγκατεστησα και ψαχνω για ενα αλλο καλο και ελαφρυ...

ποιο προτεινετε?

edit: διαβασα και εδω αλλα απ'οτι καταλαβα το μονο που κανει για 64 (outpost firewall pro) σερνει το συστημα? (επισης δεν ειναι free)

το outopost suite 2009 64bit δουλευει μια χαρα

δυστυχως ομως δεν ειναι δωρεαν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.