Jump to content

logitech x-230 & x-530

performer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδες ξερει κανεις αν πλαισιο/e-shop θα ξαναφερουν τα παραπανω ηχεια?

τα ειχαν πριν μια με δυο βδομαδες αλλα πιθανον ξεπουλησαν....

Επικοινώνησε με το ΠΛΑΙΣΙΟ καλύτερα

800-11-12345

(γραμμή χωρίς χρέωση)

και e-shop

211 500 0 500 - 210 81 78 700

Προσωπικά δεν παίρνω τοις μετρητοίς οτι μου λένε στο τηλ καθώς στο παρελθόν ενώ μου είχαν πει οτι Α προιόν δεν θα ξαναρθει, 15-20 μέρες μετά το είδα στο site. :D

Δεν χάνεις να ρωτήσεις, μπορεί να είσαι τυχερός και να γνωρίζουν ήδη οτι περιμένουν νέα παραλαβή... (ή οτι δεν θα φέρουν βέβαια :p)

Τα χ-230 τα είχα πάρει πριν απο ένα χρόνο και τα πήρα απο cosmodata επειδή πλαίσιο και multirama έλεγαν οτι δε θα τα ξαναέφερναν. Από κάπου αλλού δεν μπορείς να κοιτάξεις;

το θεμα ειναι οτι τα εχουν ακριβοτερα οι αλοι σε σχεση με το e-shop που τα εχει 40ευρώ.

θα φτιαξω και ενα theard με τα παραπανω και αλλες 2 επιλογες για να καταληξω.

παρε αλλα ηχεια τουλαχιστον τα 530 εχουν προβληματα ακουγονται καλα για τα χρηματα τους αλλα οταν ανοιγοκλεινεις διακοπτες ρευματος η μπαινει σε λειτουργια το ψυγειο κ.λ.π. κανουν τσαφ-μπαμ πολυ ενοχλητικο ψαχτο λιγο

παρε αλλα ηχεια τουλαχιστον τα 530 εχουν προβληματα ακουγονται καλα για τα χρηματα τους αλλα οταν ανοιγοκλεινεις διακοπτες ρευματος η μπαινει σε λειτουργια το ψυγειο κ.λ.π. κανουν τσαφ-μπαμ πολυ ενοχλητικο ψαχτο λιγο

Όντως... Προσπάθησε να αποφύγεις τα Χ-530. Τα είχα και εγώ και είχα ανοίξει και ένα σχετικό θέμα, καθώς ήταν πάρα πολύ ενοχλητικά. Τελικά κατέληξα να πάρω τα Χ-540 τα οποία ένα χρόνο τώρα δεν έχουν κανεί το παραμικρό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.