Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply
σιγα τη διαφορα με το πρωτο!! λιγο πιο χαρουμενες πιστες κ μεγαλυτερη ποικιλια οπλων κ εχθρων!! με ενα πατσ κ εμπαιναν κ στο πρωτο!!

προβλεπω mod συντομα με το content του 2 για το 1.:p

ε μα δεν πιστευω οτι αξιζει να δωσω αλλα 40€ για να παρω ουσιαστικα το ιδιο παιχνιδι!! το πρωτο ηταν κ πρωτοτυπο κ κατι διαφορετικο ενω αυτο δεν προσφερει κατι καινουριο!

Λοιπον.

Καψιμο το demo και οποτε μπορω να εκφερω πληρη αποψη.

Ναι το game ειναι κοροιδια στα χρηματα που ζηταει (εστω και τα 25 σε 4pack)

Υπερβολικα ΙΔΙΟ με το προηγουμενο,με τις αναβαθμισεις να μην αξιζουν τοσο.

Ναι 3 εχθροι,melee weapons,daylight πιστες,νεα οπλα δεν "βγαζουν" αυτο το κοστος.

Aν εχεις το 1ο ,βαζεις mod πιστες και εχεις game εις απειρον.

Απογοητευτηκα μπορω να πω,και καλα καναν και "κραζαν" την κινηση αυτη της Valve.

Mε ιδια settings ακριβως οπως στο 1,ειχα αρκετα framedrops σε ακυρα σημεια,γραφικες διαφορες δεν υπαρχουν.ηχητικες επισης δεν υπαρχουν.τα spawn του horde εχει τρελα bugs (κοιταζα πχ ενα φραχτη και ξαφνικα ξεπεταχτηκαν μυριαδες ζουμπια απο το πουθενα!)

Α και τα melee εχουν διαφορα bugs,ειδικα στο "σημαδι".

Αυτα τα ολιγα.

Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.:T:

αρπαχτη κανουν εκει στη valve! εκμεταλευτηκαν την επιτυχια του πρωτου!!!

οντως τα melee ειναι λιγο οτι ναναι στο σημαδι! ειχα ενα τηγανι κ κοπανουσα κ οποτε ηθελε το πετυχαινε κ α ηταν κ λιγο μακρια!!

Παιδες το ζουμι στο παιχνιδι ειναι το versus ( ισως να αξιζει και το realism και το svavenger, θα δουμε ) Αν το παιχνιδι το θελετε αποκλειστικα για coop τοτε μην το παρετε, καλυτερα δωστε 15 ευρω για το killing floor που ειναι φοβερο coop κατα την γνωμη μου.

Eγω μονο και μονο που ειδα τον spitter και τον charger αρχισε το μυαλο μου να οργιαζει απο ιδεες για το πως θα μπορεσω να τους χρησιμοποιησω αποτελεσματικα στο versus, πρακτικα στο 1 αμα μια ομαδα τα βρει σκουρα και κανει corner camping ειναι πολυ δυσκολο να πεσει χωρις συγχρονισμο, ειδικα σε ακυρα σημεια που καθονται και οι 4 σκυμμενοι, ε με τους νεους special infected το παιχνιδι παροτρυνει τους survivor απτο να καμπερονονται συνεχεια και ετσι γινεται πιο balanced για τους infected.

Γιατι στο 1 χωρις το CEVO mod που παει την δυσκολια στο advanced εχει μονο pills και βαζει tank σε καθε πιστα, οταν παιζουν 2 καλες ομαδες(οχι public με ακυρους) συνηθως δεν τιθεται θεμα για το ποια ομαδα θα φτασει στο saferoom, αλλα για το ποια θα φτασει με το περισσοτερο health.

Αμα βαλουν και 4vs4 matchmaking θα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος, εχω σιχαθει να αφηνω το παιχνιδι στην 2η ή στην 3η πιστα επειδη η αντιπαλη 4αδα ειχε τυχαια ατομα που δεν γνωριζοντουσαν μεταξυ τους και ενιοτε ηταν λιγο νουμπαδες με αποτελεσμα να κανουν ragequit. :p

Βασικα παιζει αμα υπαρχει καποιο plugin να τρεχει στον server ( proof -> http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1034869969&postcount=108 ) δεν το εχω ψαξει προσωπικα γιατι ειμαι σιγουρος πως θα ειναι buggy λογω περιορισμων του demo, οποτε περιμενω το retail που βγαινει στις 17 :)

αφου δεν βγαινει τπτ αλλο σοβαρο, αγοραζει ο κοσμος δοκιμασμενες λυσεις!!! Αλλα τοσες προπαραγγελιες.. Τι φοβουνται μηπως δεν το βρουν μετα??

Εκπτωση ....

(ασχετο οτι το στημ μετα θα το δινει στο 1/3 της τιμης αν πεσει η δημοτικοτητα του.)

δεν ειναι κ καλυτερο να το παρεις βασικα απο το καταστημα στο κουτακι του κλπ κλπ;;;;

Σαφως!

-αν και εχει πολλα πλεονεκτηματα το digital content-και τουμπαλιν.

Μην ξεχνας οτι το MW2 εχει 45€ στα καταστηματα και 60€ στο στημ !

Ζυγιζεις και επιλεγεις.

αν το παρω ττωρα απο το στημ το mw τι κερδιζω?? εγω το μονο που κερδιζω ειναι οτι αν παω σε κανα καταστημα να το παρω μπορει να χαλασω 5πλα απο αυτα που θα εδινα στο στημ για να παρω ενα σωρο παπαριες....

Εγω το γουσταρω παρα πολυ παντως, το demo το αδικει imo, ακομα και για αυτους που δεν γουσταρουν το versus αλλα επιμενουν στην συνεργασια και στις τακτικες υπαρχει το expert σε realism mode και το scavenger.

Γενικα με τα hitboxes υπαρχει ενα προβλημα οπως αναφερθηκε πιο πανω, δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα σιγουρα ειναι πιο μικρα απο αυτα του 1, αυτο σε συνδυασμο με το αλλαγμενο scoring system κανει την δουλεια των infected στο versus πολυ πιο δυσκολη οποτε αν στο 1 ητανε λιγο ακυρο και ριψοκινδυνο να ορμας μονος σου στο 2 ειναι 10 φορες πιο ακυρο.

Κατι ασταθεις server με εχουν ξενερωσει μονο και το χθεσινο "καταλαθος" reset της valve στα stats και achiements ενα σωρο παικτων ( συμπεριλαμβανομενου και εμενα, ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ VALVE !!! :wall::wall::wall::wall: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.