Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Υπάρχει ακόμα... Μόλις το έβαλα να κατεβάζει κ εγώ!! Αυτό παιδιά τώρα είναι σαν να το αγοράζουμε, θα το έχουμε για πάντα στο account μας?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Έβαλα και γω να κατεβάζει.

Επόμενη προσφορά ένα πακέτο χρόνο, γιατί έχω ξεχάσει πως είναι το σπίτι μου. :hang2:

Παιχνιδάρα !!!

Πρέπει απλά να το κατεβάσεις ή να ξεκινήσεις να παίζεις;

Ρωτάω επειδή στην Αθήνα έχει πολλές σπηλιές και στη δικιά μου θα κατέβει σε 7 ώρες από τώρα :p

Ρωτάω επειδή στην Αθήνα έχει πολλές σπηλιές και στη δικιά μου θα κατέβει σε 7 ώρες από τώρα :p

το κατεβαζε και μετα πρεπει να το εκανε εγκατασταση μεσα στο steam φακελο αλλα δε φαινεται και μετα το παιζεις !!

εχει χωσει με κατι αλλα παιχνιδια μαζι στο περιπου 20 γιγα στο steam φακελο !!

Κάτσε λίγο ρε παιδιά. Υπήρχε άνθρωπος που δε το χε τόσα χρόνια αυθεντικό από steam; Tόσες προσφορές έχει βγάλει κατα καιρούς.

Αρκεί νομίζω να πατήσεις από τον browser "Install Game" και θα σου βγάλει την οθόνη ότι έγινε register στον λογαριασμό σου.

edit: βλακείες λέω, πρέπει να το εγκαταστήσεις κι όλας δες εδώ.

Το ιδιο σκεφτομουνα κι εγω για το TF2 προ περσι και τελικα επεσα κατα πολυ εξω :p

5 προχειρα tips προς νεοπες :

α) Φροντιστε σε βαθος χρονου να εχετε τε-λιωσει ολα τα campaign σε coop - advanced difficulty, μην καλομαθετε στο normal γιατι μετα οταν θα παιζετε versus θα αγνοειτε τα common infected περισσοτερο αποσο πρεπει.

β) βαλτε ενα καταραμενο μικροφωνο :p οποιος παιζει με ηχεια ας κανει uninstall απο τωρα, πριν πεσει κατω απο 5 που του εριξε ενα common στο expert difficulty - βαφτισει "cheater" το μισο community που βαραει θαμνους και τοιχους οπως βαρουσε ο heaton τα μπετα της de_nuke στις καλες του, μπορει το παιχνιδι να ειναι ομαδικου χαρακτηρα αλλα οποιος βαραει στον γαμο του καραγκιοζη και δεν ακουει τα ζομπι πισω του κανει πιο πολλη ζημια στην δικια του ομαδα παρα στην αντιπαλη !

γ) τα μονα campaign που ισως να μην κατσει ποτε να παιξετε σε versus ειναι τα : crash course - cold stream - blood harvest, παρολαυτα καλο ειναι να τα εχετε βγαλει ολα απο 3-4 φορες το καθενα πριν πατε να παιξετε το αντιστοιχο σε versus mode.

Αυτο χρειαζεται για να μαθετε ΚΑΛΑ την διαδρομη σε καθε chapter και ενδεχομενως καποιες συντομευσεις - ολα τα αλλα ειναι απροβλεπτα χαρη στον AI director

Δηλαδη μπορει την πρωτη φορα να βγαλει τανκ στην αρχη την δευτερη στην μεση, την τριτη να εχει τοιχο στο τουνελ στο πρωτο κομματι της parish κ.ο.κ

δ) ο AI director οπως ειπα και πριν φροντιζει ετσι ωστε το campaign να μην παιζεται καθε φορα με τον ιδιο τροπο, οι special infected ( tank - witch - spitter - smoker - jockey - hunter - charger - boomer ) βγαινουν σε τελειως random θεση και χρονικη στιγμη.

Στο versus mode ομως ολοι εκτος απο την witch ειναι χειριζομενοι απο παικτες, οποτε στην καλυτερη περιπτωση θα επιτιθεται ο καθενας μονος του ενω στην χειροτερη θα κανουνε spawn σχεδον ταυτοχρονα ανα 20 δευτερολεπτα και απο διαφορετικες θεσεις !

Το timing στο spawn και ο συχρονισμος με τις επιθεσεις που κανουν οι αλλοι 3 Special Infected ειναι απο τα λιγα αλλα σημαντικα πραγματα που μαθαινει καποιος παιζοντας καιρο.

ε) τα περισσοτερα campaign μπορει να σας "φανε" στο versus μεχρι και 90 λεπτα στο χαλαρο, αφου καθε chapter πρεπει να το παιξετε 2 φορες, μια σαν survivor και μια σαν SI, επειδη ανθρωποι ειμαστε και δεν ειναι για ολους ευκολο να κατσουν τοση ωρα χωρις καποια διακοπη ειναι προτιμοτερο να παιζετε scavenge mode απο το να αφηνετε την ομαδα σας με 3 παικτες και 1 bot.

Το κατέβασα και εγώ με την προσφορά. Πολύ καλό! Η μλκια είναι ότι αν δεν πέσεις σε καλή τετράδα, τότε σου δυσκολεύει πολύ η ζωή.

Περάστε στις επαφές σας και εμένα, παίζω συχνά: Phteven με avatar το ίδιο με εδώ.

το δικο μου ειναι ultraex2003 καντε με add να πλακωσουμε κανα ζομπι στις γρηγορες :cool:!!

να ξεκολησουμε λιγο απο το battlefield 4 αδελφια !!

Το κατέβασα και εγώ με την προσφορά. Πολύ καλό! Η μλκια είναι ότι αν δεν πέσεις σε καλή τετράδα, τότε σου δυσκολεύει πολύ η ζωή.

Ασε επαιξα ενα νορμαλ χθες και επεσα σε κατι παλικαρια που μαλλον επαιζαν πρωτη φορα.

Εν τω μεταξυ σε πεταει μονο του σε σερβερ με ελληνες?

Ασε επαιξα ενα νορμαλ χθες και επεσα σε κατι παλικαρια που μαλλον επαιζαν πρωτη φορα.

Εν τω μεταξυ σε πεταει μονο του σε σερβερ με ελληνες?

Με κάτι Άγγλους έπαιζα χθες... Αλλά λογικό είναι να σε βάζει με τους διαθέσιμους με το χαμηλότερο ping, οπότε...

Βάλτε με κ εμένα για καμιά παρτίδα l4d2, steamname snakemjk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.