Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Καντε με add να παιξουμε κανα βραδακι ρε νουμπια, το νεο campaign ειναι οτι πρεπει για expert realism ή εστω expert σκετο, ακομα και στο normal ερχονται 2 τανκ μαζεμενα στο τελος :hehe:

Α και κατω τα χερια απτην κρητικια συμπαικτρια μου γιατι θα γινουμε κ*λος, SHE'S MINE ! :D:p

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply
Καντε με add να παιξουμε κανα βραδακι ρε νουμπια, το νεο campaign ειναι οτι πρεπει για expert realism ή εστω expert σκετο, ακομα και στο normal ερχονται 2 τανκ μαζεμενα στο τελος :hehe:

Α και κατω τα χερια απτην κρητικια συμπαικτρια μου γιατι θα γινουμε κ*λος, SHE'S MINE ! :D:p

Πως κανουμε add? :giveup:

Το steam εχει αλλαξει UI τουλαχιστον 3 φορες απτο 2004, τωρα παμε για την 4η

Να και το profile μου http://steamcommunity.com/id/SoFGR

Γουσταρω πολυ coop με τον μανολιο, αυτος θα ακουει τσαλικη και εγω θα ακουω με τα AKG τον boomer που μολις εγινε spawn 3 δωματια πιο κατω και θα του δινω συντεταγμενες να τον κανει κοσκινο, μετα θα κανει απελπισμενα pounce o λεωνιδας με τον hunter και ετσι οπως ειναι στον αερα θα τον κανουμε σουρωτυρι με τις καραμπινες σαν σκισμενο χαρταετο :D

Το Steam αλλαξε I think προσφατα μετα απο ποσα χρονια!

Θα αλλαξει.Ειναι BETA ακομα.

Btw ψηνομαι και εγω.Επαιζα και περσυ,αλλα εχμμ γκουχου* γκουχου*.

Ξενερωσα ομως με τις τιμες στο Πλαισιο 45 ευρω :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.